TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VRAĆEN JE U BELU KUĆU UZ PRATNJU OBEZBEĐENJA! Kapija se OTVORILA! Zadrugari zanemeli kad su ga videli

Srbija Danas - 29.01.2023

Kako je sinoć izbio, nikad žešći i veći karambol između Filipa Cara i Predraga Lazića Pece , u kom su pale veoma teške reči i uvrede, Peca se zaleteo ka furija na Cara, ali je obezbeđenje sprečilo dalji okršaj.

OBEZBEĐENJE GA GUŠI NA PODU, KRKLJAO - Isplivao stravičan SNIMAK! Zadrugari VRIŠTALI da ga puste

Srbija Danas - 29.01.2023

Sinoć je došlo do žestokog sukoba između Nenada Lazića Nece, Predraga Lazića Pece i Filipa Cara. Izgovorene su gnusne uvrede, a onda je Peca nasrnuo na Filipa Cara, te je obezbeđenje uletelo u Belu kuću i zaustavilo diskvalifikaciju.

NASRNUO NA ČLANA OBEZBEĐENJA! Car se ZALETEO, pa zapenio od besa: "Nemoj da me guraš!" Haos u Beloj kući

Srbija Danas - 29.01.2023

Noćas je došlo do žestokog okršaja između Filipa Cara i Predraga Lazića Pece . Prvo su pljuštale prozivke, a onda je Car doživeo totalno pomračenje, nakon čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje . Obezbeđenje je pokušalo da obuzda zadrugare kako ne bi došlo do fizičkog ...

PUNA KUĆA MONSTRUMA! Još jedan HAOS u Zadruzi: Car NASRĆE na zadrugara kojeg obezbeđenje IZBACUJE iz kuće

Srbija Danas - 29.01.2023

Filip Car i Predrag Lazić Peca nastavili su svoj brutalni sukob, te je ovog puta Car doživeo totalno pomračernje nakon čega je obezbeđenje hitno reagovalo. - Je**ću ti sve. Je**m ti mamu, tatu i Bruna - rekao je Peca. - Za to što pričaš ću da ti je*em mamu u pi*ku.

OBEZBEĐENJE UGROZILO UČESNIKA: Isplivao NECENZURISAN snimak - ušetali na imanje i uradili STROGO ZABRANJENO?

Srbija Danas - 29.01.2023

Rijaliti učesnici, Filip Car i Predrag Lazić Peca noćas su imali brutalan sukob. Prvo su pljuštale prozivke, a onda je Car doživeo totalno pomračenje, nakon čega je obezbeđenje moralo hitno da reaguje. - Je**ću ti sve. Je**m ti mamu, tatu i Bruna - rekao je Peca.

JEDINI MUŠKARAC U KUĆI! Samo se on USPROTIVIO NASILNIKU: Obezbeđenje ga uhvatilo za VRAT i DAVI ga!

Srbija Danas - 29.01.2023

Predrag Lazić Peca i Filip Car žestoko su zaratili, te je Lazić izrekao niz brutalnih uvreda na njegov račun. - Ja ću tebi da je*em mater, videćeš - rekao je Peca. - A da, kreni, samo da te vidim - kazao je Car. - Videćeš da hoću, samo čekaj.

HAOS SE NASTAVLJA! Peca se ZALETEO na Cara, držali ga dok se VUKAO PO PODU - Ovo više nije za GLEDANJE!

Puls online - 29.01.2023

Međutim, Peca nije hteo da se smiri, te je gurao obezbeđenje, te pokušao i pored njih da preleti preko stola, do te mere, da su morali da ga obore na pod njih trojica. U jednom trenutku se vidi kako ga drže na podu da bi se smirio, a onda su zadrugari krenuli da vrište da ga ...

IZDATO ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Nakon makljaže sa Carem, evo šta se dešava sa Pecom! (VIDEO)

Republika - 29.01.2023

Kako je sinoć izbio, nikad žešći i veći karambol između Filipa Cara i Predraga Lazića Pece , u kom su pale veoma teške reči i uvrede. Podsetimo, Peca se zaleteo ka furija na Cara, ali je obezbeđenje sprečilo dalji okršaj.