TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"U SUBOTU SLAVILI SA PORODICOM, A NEDELJA DONELA VELIKU TUGU": Otac petoro dece poginuo nakon sopstvene svadbe

Mondo - 24.06.2024

U subotu su slavili sa svojim porodicama, rođacima i prijateljima, a nedelja je donela tugu i bol u njihov dom. Tragično preminuli Davor iza sebe je ostavio trudnu suprugu i petoro maloletne dece, od kojih je najstarijem 10 godina , a nesreća se dogodila samo dan nakon što su ...

Otac petoro dece poginuo nekoliko sati posle svoje svadbe, čekao šesto dete: Tragedija u Slavoniji

Telegraf - 24.06.2024

Muškarac (33), otac petoro dece, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Slavoniji , nekoliko sati nakon svog svadbenog veselja. Nesreća se dogodila nešto iza 11 sati na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana.

Otac petero djece poginuo na povratku sa svadbe: Policija objavila detalje tragedije kod Đakova

Vecernji.hr - 24.06.2024

Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo na način da je vozač zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika zbog čega je došlo do višestrukog prevrtanja U teškoj prometnoj nesreći , koja se dogodila jučer oko 11.11 sati nedaleko od Đakova, na mjestu događaja ...

Objavljeni detalji prometne kod Đakova u kojoj je poginuo otac petero djece

Index.hr - 24.06.2024

U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 11 sati nedaleko od Đakova poginuo je 33-godišnjak iz Potnjana. Kako je priopćila osječka Policijska uprava, vozač osobnog automobila je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio s kolnika i poginuo na licu mjesta.

Novi detalji nesreće u kojoj je poginuo otac petero djece: Nije prilagodio brzinu i nije se vezao

24sata.hr - 24.06.2024

Vozač osobnog automobila je na cesti između Satnice Đakovačke i Potnjana sletio s kolnika i ostao na mjestu mrtav. Vijest o tragičnoj smrti brzo je stigla u Potnjane i u očaj bacila cijelo ...

IZA DAVORA (33) OSTALO PETORO DECE I TRUDNA ŽENA Tragična vest bacila celo selo u očaj, muškarac iz Potnjana poginuo na ...

ALO - 24.06.2024

U teškoj saobraćajnoj nesreći u poginuo je Davor B.(33) iz Potnjana. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Osijek, vozač automobila je izleteo sa kolovoza na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana i ostao mrtav na licu mesta.

MLADOŽENJA POGINUO NEKOLIKO SATI NAKON SVADBE! Iza sebe ostavio šestoro dece, nedavno sa ženom PROSLAVIO kupovinu ...

Srbija Danas - 24.06.2024

Muškarac (33), otac petoro dece, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Slavoniji, nekoliko sati nakon svog svadbenog veselja. Nesreća se dogodila nešto iza 11 sati na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana.

U SUBOTU SLAVILI, U NEDELJU JE ZAVLADAO MUK: Otac PETORO DECE poginuo dan nakon sopstvene SVADBE, pretužno!

Espreso - 24.06.2024

Tragično preminuli Davor iza sebe je ostavio trudnu suprugu i petoro maloletne dece, od kojih je najstarijem 10 godina Neprilagođena brzina u kombinaciji sa nekorišćenjem sigurnosnog pojasa bili su kobni za život 33-godišnjeg Davora B.

Tragedija u Hrvatskoj: Otac petoro djece poginuo nekoliko sati poslije svoje svadbe

6yka - 24.06.2024

Muškarac (33), otac petoro djece, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Slavoniji, nekoliko sati nakon svog svadbenog veselja. Nesreća se dogodila nešto iza 11.00 sati na putu između Satnice Đakovačke i Potnjana.