TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Hrvatskoj 819 novih slučajeva zaraze, preminulo 8 osoba

N1 - 18.10.2020

U Zagrebu se događa ono na što se od početka upozoravalo. Zdravstveni sustav počeo je pokazivati prve pukotine uslijed rastućeg pritiska. Najvidljivije je to na primjeru KBC-a Sestre Milosrdnice u kojem je koronavirus napravio nered.

Do kada će rodilište biti van funkcije? "Imamo dovoljno zaposlenika da organiziramo posao. Prijeći ćemo na A i B ...

Dnevnik.hr - 18.10.2020

Koronavirus ušao je i u KBC Sestre milosrdnice. Krunoslav Kuna iz Klinike za porodništvo u KBC Sestre milosrdnice otkriva koliko je ljudi iz Klinike izvan pogona. Prema zadnjim informacijama u Klinici za tumore je zaraženo 15 liječnika i sestara, a u samoizolaciji je njih sve ...

U Rodilištu u Vinogradskoj su zaražena četiri liječnika i dvije primalje

N1 - 18.10.2020

Krunoslav Kuna, predstojnik klinike za porodništvo KBC Sestara milosrdnica, u Dnevniku N1 rekao je kakvo je stanje na toj klinici. "Jedna pacijentica na klinici je pozitivna, ali nema simptoma, a pet rodilja je u samoizolaciji.

U Rodilištu u Vinogradskoj su zaražena četiri liječnika i dvije primalje

Index.hr - 18.10.2020

PREDSTOJNIK Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice Krunoslav Kuna gostovao je na televiziji N1 gdje je otkrio kakvo je stanje sa zaraženim trudnicama i rodiljama u toj klinici. "Prema posljednjim podacima o zaraženim pacijenticama, imamo jednu ...

Zbog korone privremeno zatvoren Odjel za porodništvo u Zagrebu

N1 - 18.10.2020

Privremeno je zatvoren Odjel za porodništvo u KBC-u Sestre milosrdnice u Zagrebu zbog koronavirusa. Kako doznajemo od prof. dr. sc. Krunoslava Kune , zaražene su dvije trudnice koje imaju simptome, a kod pet rodilja bris je pozitivan i zasad su bez simptoma.

Zbog korone privremeno zatvoren Odjel za porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice

N1 - 18.10.2020

Privremeno je zatvoren Odjel za porodništvo u KBC-u Sestre milosrdnice zbog koronavirusa. Kako doznajemo od prof. dr. sc. Krunoslava Kune , zaražene su dvije trudnice koje imaju simptome, a kod pet rodilja bris je pozitivan i zasad su bez simptoma.

Glavna sestra rodilišta: Apeliram na trudnice da se drže mjera i nose maske

Index.hr - 18.10.2020

GLAVNA sestra Odjela za porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice Blaženka Sumpor u razgovoru za Dnevnik HTV-a apelirala je na trudnice da nose maske. Na odjelu je zaraženo nekoliko djelatnika, od toga su tri liječnika i dvije primalje, sedam liječnika i deset primalja je u ...

Rodilište u Vinogradskoj otvorit će se kroz 2-3 dana. Zaražene 2 trudnice i 3 rodilje

Index.hr - 18.10.2020

DVIJE trudnice i tri rodilje Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice pozitivne su na koronavirus, klinika je zatvorena do provedbe dezinfekcije a pacijentice se privremeno raspoređuju na druge odjele, potvrdio je Hini predstojnik klinike Krunoslav Kuna.

Zaražene trudnice i rodilje Klinike za porodništvo KBC-a Sestre milosrdnice

N1 - 18.10.2020

Dvije trudnice i tri rodilje Klinike za ženske bolesti i porodništvo KBC Sestre milosrdnice pozitivne su na koronavirus, klinika je zatvorena do provedbe dezinfekcije a pacijentice se privremeno raspoređuju na druge odjele, potvrdio je Hini predstojnik klinike Krunoslav Kuna.