TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZAKOPAO MAJKU U GARAŽI, PUSTILI GA IZ PRITVORA! Saslušani svedoci jezive porodične drame na Dedinju!

Informer - 08.11.2019

Slobodan Perišić (53), koji je leš majke Stevane (84) danima čuvao u kući pa je zakopao u garaži da bi nastavio da prima njenu deviznu penziju, pušten je iz pritvora Slobodan Perišić (53) iz beogradskog naselja Dedinje, koji je mrtvu majku Stevanu (84) danima čuvao u kući pa je ...

Sin osumnjičen da je zakopao majku u garaži pušten iz pritvora

RTS - 07.11.2019

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor S. P. iz Beogada, osumnjičenom da je svoju preminulu majku zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra.

BIVŠA ŽENA SVEDOČILA, ON SE BRANIO ĆUTANJEM Sin koji je majku zakopao u garaži zbog penzije PUŠTEN IZ PRITVORA

Blic - 07.11.2019

Slobodan Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora pošto su saslušani svi predloženi svedoci. Kako saznaju Novosti u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, ispitana je njegova bivša ...

Sin koji je zakopao majku u garaži pušten iz pritvora

Vesti Online - 07.11.2019

Pritvor mu je ukinut pošto su u istrazi ispitani svi svedoci, pa su prestali razlozi za pritvor, i on će se u daljem roku postupka braniti sa slobode, rekla je za Tanjug portparol prvog osnovnog tužilaštva Slavica Jokić Janković. Pritvor mu je bio određen 25.

SLOBODAN JE MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI, A SAD JE NA SLOBODI! Pustili ga, svedočila i njegova žena

Espreso - 07.11.2019

Perišić je osumnjičen za krivična dela nepružanje pomoći i napuštanje nemoćnog lica Slobodan Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora pošto su saslušani svi predloženi svedoci.

ZAKOPAO MRTVU MAJKU U GARAŽI DA NE BI OSTAO BEZ PENZIJE! Bizaran slučaj otkrila bivša žena, Slobodan pušten iz zatvora

Informer - 07.11.2019

Slobodan Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora pošto su saslušani svi predloženi svedoci Kako saznajemo u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, ispitana je njegova bivša supruga, ...

Zakopao mrtvu majku u garaži da ne bi ostao bez njene penzije: Saslušani svedoci, Slobodan pušten iz pritvora

Novosti - 07.11.2019

Ispitana je bivša supruga, dok su sin i ćerka iskoristili zakonsko pravo da ne svedoče SLOBODAN Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora pošto su saslušani svi predloženi svedoci.

Sin koji je zakopao majku u garaži na Dedinju pušten iz pritvora

RTV - 07.11.2019

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Slobodanu P. (53) iz Beograda, osumnjičenom da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra.

Sin koji je zakopao majku u garaži pušten iz pritvora

B92 - 07.11.2019

Prvi osnovni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Slobodanu P. (53) iz Beogada. On je osumnjičen da je svoju preminulu majku (87) zakopao u garaži u beogradskom naselju Dedinje, kako bi prikrio njemu smrt i nastavio da prima penziju od preko 1.000 evra.

SINU KOJI JE ZAKOPAO MAJKU NA DEDINJU UKINUT PRITVOR! Na saslušanju se branio ćutanjem, evo zašto je pušten na SLOBODU

Srbija Danas - 07.11.2019

Pritvor mu je ukinut pošto su u istrazi ispitani svi svedoci, pa su prestali razlozi za pritvor, i on će se u daljem roku postupka braniti sa slobode, rekla je za Tanjug portparol prvog osnovnog tužilaštva Slavica Jokić Janković. Pritvor mu je bio određen 25.

SIN KOJI JE MAJKU ZAKOPAO U GARAŽI NA DEDINJU PUŠTEN IZ PRITVORA: Ispitana bivša žena, a on se branio ćutanjem

Kurir - 07.11.2019

Slobodan Perišić (53) osumnjičen da je svoju preminulu majku Stevanu Perišić (84) zakopao u garaži porodične kuće na Dedinju, pušten je iz pritvora nakon što su saslušani svi predloženi svedoci. Kako Kurir saznaje u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, ispitana je njegova bivša ...