TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZATVORENE SVE PIJACE: Evo zašto su u Zaječaru uvedene nove mere

Kurir - 26.03.2020

"Naređuje se zatvaranje svih pijaca, zelenih i robnih, za vreme trajanja vanrednog stanja, a snabdevanje građana voćem i povrćem obavljaće se preko maloprodajnih objekata i piljara", navodi se u naredbi Štaba. Na svom FB profile gradonačelnik Zaječara Boško Ničić obrazložio je I ...

NAKON RAZVODA MALTRETIRAO BIVŠU SUPRUGU, a onda je uradio NEŠTO OGAVNO

Informer - 26.03.2020

Zaječarska policija uhapsila je meštanina Bobana T.(45) zbog sumnje da je silovao bivšu suprugu V.Č.(36). Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je nakon razvoda u više navrata dolazio i psihički maltretirao svoju bivšu suprugu, zbog čega ga je ona prijavila. Sud je Bobanu T.

Jeziv zločin u Zaječaru: Muškarac silovao bivšu suprugu!

Republika - 26.03.2020

Prema do sada dostupnim informacijama, nije poznat razlog zašto je Boban T. izvršio ovo gnusno delo, a dalja istraga će utvrditi sve okolnosti ovog slučaja. Više javno tužilaštvo iz Zaječara protiv Bobana T. odredilo je meru ...

U ZAJEČARU UHAPŠEN MUŠKARAC (45) jer je SILOVAO SUPRUGU VIOLETU (36)

Informer - 26.03.2020

Više javno tužilaštvo u Zaječaru juče je odredilo zadrzavanje Bobanu T. (45) iz Zaječara. Naime, Boban je uhapšen jer je juče silovao bivšu suprugu Violetu Č. (36), zbog čega mu je određeno ...

Policija: Zadržan pod sumnjom da je silovao bivšu suprugu

Novi Magazin - 26.03.2020

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati B.T. (45), iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Kako je navedno u današnjem saopštenju, sumnja se da je silovao bivšu suprugu. Zadržavanje mu je određeno po nalogu tužioca.

Glas Zaječara: Današnji Informer doveo do uzbune među Zaječarcima

Danas - 25.03.2020

Zbog teksta današnjeg Informera da je pola suda u Zaječaru zaraženo korona virusom građani u panici, piše Glas Zaječara. List Informer je, pozivajući se na neimenovani izvor, objavio tekst pod naslovom „Uzbuna, pola suda zaraženo – Sudija zaražen, nenamerno širio koronu“, u kome ...

UHAPŠEN ZAJEČARAC (45): Iza rešetaka zbog sumnje da je silovao bivšu suprugu

Kurir - 26.03.2020

Kako je navedno u današnjem saopštenju, sumnja se da je silovao bivšu suprugu. Zadržavanje mu je određeno po nalogu tužioca. Uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, saopšteno je iz Policijske uprave Zaječar.

Zaječar: Zadržan muškarac zbog sumnje da je SILOVAO bivšu ženu

Mondo - 26.03.2020

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati B.T. (45), iz Zaječara, zbog sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Zadržavanje mu je određeno po nalogu tužioca. Uz krivičnu prijavu, biće priveden u Više javno tužilaštvo u Zaječaru, saopšteno je iz Policijske uprave Zaječar.

Zaječarac (45) uhapšen zbog sumnje da je silovao bivšu suprugu

Telegraf - 26.03.2020

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati B.T. (45), iz Zaječara , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje . Kako je navedno u današnjem saopštenju, sumnja se da je silovao bivšu suprugu. Zadržavanje mu je određeno po nalogu tužioca.

HOROR U ZAJEČARU: Uhapšen muškarac (45) zbog sumnje da je silovao bivšu ženu

Srbija Danas - 26.03.2020

Policija je odredila zadržavanje do 48 sati B.T. (45), iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Kako je navedno u današnjem saopštenju, sumnja se da je silovao bivšu suprugu. Zadržavanje mu je određeno po nalogu tužioca.

Brza intervencija policije

ALO - 26.03.2020

Određeno mu je zadržavanje po nalogu tužioca Policija je odredila zadržavanje do 48 sati B.T. (45), iz Zaječara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje. Kako je navedno u današnjem saopštenju, sumnja se da je silovao bivšu suprugu.