TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

GAGI POTPISAO UGOVOR Evo gde Milosavljević nastavlja karijeru /FOTO/

Blic - 12.06.2019

Kao što je "Blic" ranije najavio, košarkaš Unikahe Dragan Milosavljević neće pojačati Partizan jer je sa sadašnjim klubom potpisao novi - dvogodišnji ugovor. Njemu je prethodna saradnja sa timom iz Malage isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji ...

Kraj spekulacijama – Milosavljević ostaje u Unikahi

B92 - 12.06.2019

Potencijalni reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević je produžio ugovor na još dve sezone sa Unikahom iz Malage. On je u španski klub stigao pre dve sezone, pošto je prethodno nastupao za berlinsku Albu, u kojoj je imao ulogu kapitena.

Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom

Tanjug - 12.06.2019

Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage. MALAGA - Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom ...

Unikaha osigurala usluge Milosavljevića do 2021. godine

N1 - 12.06.2019

Nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević zvanično je produžio ugovor sa Unikahom, objavio je španski tim u sredu. Iako se govorilo da bi Milosavljević mogao da se vrati u redove crno-belih, španski tim je uspeo da produži njegov boravak na još dve godine, sve do kraja ...

Milosavljević potpisao - ne mrda iz Malage (FOTO)

Mondo - 12.06.2019

Srpski reprezentativac formalizovao je dogovor sa klubom. U skladu sa najavom, Dragan Milosavljević (30) ostaće u Unikahi bar još dve godine. Iskusni srpski košarkaš potpisao je produžetak ugovora asa klubom iz Malage i u njemu će nastupati do 2021.

Zvanično: Unikaha potvrdila potpis Dragana Milosavljevića!

Telegraf - 12.06.2019

Srpski košarkaš produžio je ugovor sa klubom iz Malage Srpski košarkaški reprezentativac produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage. Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je ...

Milosavljević potpisao novi ugovor

SportskaCentrala - 12.06.2019

Nekadašnji kapiten crno-belih Dragan Milosavljević potpisao je novi ugovor sa Unikahom do 2021. godine. Iako se spekulisalo o eventualno povratku Milosavljevića u Partizan, Unikaha je uspela da osigura njegove usluge bar još dve godine.

ZVANIČNO: Milosavljević još dve godine u Unikahi

Mozzart Sport - 12.06.2019

Ono što je najavljivano sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dragan Milosavljević je potpisao novi ugovor sa Unikahom iz Malage u kojoj će igrati još dve godine. Na ovaj način je srpski reprezentativac obezbedio sebi igranje u Malagi do sezone 2020/2021.

Gagi potpisao! (foto)

Sportske.net - 12.06.2019

Reprezentativac Srbije Dragan Milosavljević rešio je pitanje kluba za naredne dve sezone. Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba, bivši kapiten Partizana Dragan Milosavljević je potpisao produžetak saradnje sa Unikahom.

Zvanično: Milosavljević potpisao [FOTO]

SportskaCentrala - 12.06.2019

Zvanično: Milosavljević potpisao Dragan Milosavljević potpisao je novi ugovor sa Unikahom, saopštio je ACB ligaš iz Malage. Reprezentativac Srbije produžio je vernost klubu iz Andaluzije do kraje sezone 2020/2021. Milosavljević ima 30 godina, a u Unikahu je stigao iz Albe 2017.

NIŠTA OD POJAČANJA ZA PARTIZAN: Ovaj igrač ne dolazi u Beograd (FOTO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Šuškalo se da bi Dragan Milosavljević mogao od sledeće sezone da ponovo zaigra za Partizan, navijači su sa oduševljenjem prihvatili takvu mogućnost, ali od toga ipak neće biti ništa. Nekadašnji kapiten Partizana i zvanično je produžio ugovor sa Unikahom na još dve godine, sve do ...

Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom

RTS - 12.06.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je klub iz Malage. Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je član već dve ...

NIŠTA OD PARTIZANA: Gagi Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom!

Kurir - 12.06.2019

Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je član već dve godine. Od dolaska iz berlinske Albe bio je jedan od ključnih igrača ekipe i zato su iz Unikahe insistirali da ne menja zelenu boju.

SADA JE I ZVANIČNO! Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom!

Informer - 12.06.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je klub iz Malage Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je član već dve godine.

Milosavljević produžio ugovor sa Unikahom

RTV - 12.06.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Dragan Milosavljević produžio je ugovor sa Unikahom do leta 2021. godine, objavio je danas klub iz Malage. Njemu je prethodna saradnja isticala završetkom ove sezone, ali je odlučio da ostane u Unikahi, čiji je član već dve godine.