TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Orban upozorava: Legije migranata LUPAJU NA EVROPSKA VRATA

Blic - 11.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio danas da će se sa suzbijanjem pandemije, pitanje migracija vratiti u fokus evropskih politika. - Legije migranata lupaju na skoro sva evropska vrata - rekao je Orban za mađarski radio Košut.

"Legija migranata na vratima Evrope"

B92 - 11.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio danas da će se sa suzbijanjem pandemije, pitanje migracija vratiti u fokus evropskih politika. "Legije migranata lupaju na skoro sva evropska vrata", rekao je Orban za mađarski radio Košut.

VIKTOR ORBAN UPOZORAVA: "Legije migranata lupaju na skoro sva EVROPSKA VRATA"!

Espreso - 11.06.2021

Prema njegovim rečima, pritisak migracije se intenzivira ne samo na kopnu već i na evropskim pomorskim granicama Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio danas da će se sa suzbijanjem pandemije, pitanje migracija vratiti u fokus evropskih politika.

Migranti lupaju na evropska vrata

Politika - 11.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio danas da će se sa suzbijanjem pandemije, pitanje migracija vratiti u fokus evropskih politika. „Legije migranata lupaju na skoro sva evropska vrata”, rekao je Orban za mađarski radio Košut.

"LEGIJE MIGRANATA LUPAJU NA EVROPSKA VRATA" Mađari prvi stavili ogradu, sad šalju najdramatičnije upozorenje

Srbija Danas - 11.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban je izjavio danas da će se sa suzbijanjem pandemije, pitanje migracija vratiti u fokus evropskih politika. - Legije migranata lupaju na skoro sva evropska vrata - rekao je Orban za mađarski radio Košut.

ORBAN: Legije migranata lupaju na sva evropska vrata

Kurir - 11.06.2021

"Legije migranata lupaju na skoro sva evropska vrata", rekao je Orban za mađarski radio Košut. Broj pokušaja ilegalnog prelaska na južnim granicama Mađarske se, kako je naveo, ove godine povećao na 38.000 u odnosu na oko 10.000 u istom periodu prošle godine.

ORBANOVO UPOZORENJE: Legije migranata kucaju na vrata Evrope

Novosti - 11.06.2021

Broj pokušaja ilegalnog prelaska na južnim granicama Mađarske se, kako je naveo, ove godine povećao na 38.000 u odnosu na oko 10.000 u istom periodu prošle godine.Pritisak migracije se, dodao je, intenzivira ne samo na kopnu već i na evropskim pomorskim granicama.

Podriva li Orbanova odbrana Pekinga jedinstvo Evropske unije

Politika - 10.06.2021

Postaje li Viktor Orban „Andrej Gromiko” Evropske unije? U vreme hladnog rata namršteni šef sovjetske diplomatije zbog upornog odbijanja kompromisa u Savetu bezbednosti UN zaradio je nadimak Gospodin Njet. A mađarski premijer je na dobrom na putu da svojim ponašanjem postane ...

Mađarska odobrila vakcinaciju dece od 12 do 16 godina

Blic - 10.06.2021

Vlada Mađarske odobrila je vakcinaciju protiv korona virusa dece starosti od 12 do 16 godina, saopštio je danas premijer te zemlje Viktor Orban. Orban je rekao da vlada neće organizovati vakcinaciju za ovu starosnu grupu i istakao da će roditelji odlučivati da li žele da ...

Mađarska odobrila vakcinaciju dece od 12 do 16 godina! Roditelji će biti ti koji će doneti KONAČNU ODLUKU!

Informer - 10.06.2021

Vlada Mađarske odobrila je vakcinaciju protiv korona virusa dece starosti od 12 do 16 godina, saopštio je danas premijer te zemlje Viktor Orban Orban je rekao da vlada neće organizovati vakcinaciju za ovu staorsnu grupu i istakao da će roditelji odlučivati da li žele da ...

Orban pristao na referendum o izgradnji kineskog kampusa u Budimpešti

Index.hr - 10.06.2021

MAĐARSKI premijer Viktor Orban pristao je na prijedlog o referendumu 2023. o kontroverznom projektu izgradnje kampusa kineskog sveučilišta nakon prosvjeda više tisuća ljudi, javlja u četvrtak AFP. "Imat ćemo referendum, to je dobra prilika da svi predstave svoje argumente", ...

Orban pristao na referendum o izgradnji kineskog kampusa u Budimpešti

N1 - 10.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban pristao je na prijedlog o referendumu 2023. o kontroverznom projektu izgradnje kampusa kineskog sveučilišta nakon prosvjeda više tisuća ljudi, javlja u četvrtak AFP. “Imat ćemo referendum, to je dobra prilika da svi predstave svoje argumente”, ...

Orban pristao na referendum o izgradnji kineskog kampusa u Budimpešti

Al Jazeera - 10.06.2021

Mađarski premijer Viktor Orban pristao je na prijedlog o referendumu 2023. o kontroverznom projektu izgradnje kampusa kineskog univerziteta nakon prosvjeda više hiljada ljudi, javlja u četvrtak AFP, prenosi Hina.