TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Benčić: “Da im HDZ dođe doma, zapali kuću i auto, oni bi i dalje glasali za HDZ”

N1 - 19.03.2023

Stranka Možemo održala je izbornu skupštinu i izabrala svoje vodstvo za "superizbornu" 2024. godinu. Kao što se očekivalo, za koordinatore stranke ponovno su izabrani Tomislav Tomašević i Sandra Benčić - gošća intervjua tjedna Točke na tjedan.

Benčić: Da im HDZ dođe doma, zapali kuću i auto, oni bi i dalje glasali za HDZ

Index.hr - 19.03.2023

STRANKA Možemo održala je izbornu skupštinu i izabrala svoje vodstvo za "superizbornu" 2024. godinu. Kao što se očekivalo, za koordinatore stranke ponovno su izabrani Tomislav Tomašević i Sandra Benčić. Benčić je na N1 televiziji najavila pobjedu protiv HDZ-a na izborima.

Tomašević za N1 o toplo-hladnom odnosu s Plenkovićem: Naravno da postoje tenzije

N1 - 18.03.2023

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević gostovao je u Dnevniku N1 gdje je komentirao izbornu Skupštinu stranke Možemo!, ali i situaciju u glavnom gradu. Podsjetimo, Tomašević je, zajedno sa Sandrom Benčić , izabran za koordinatore stranke koji će stranku provesti kroz izbornu ...

Tomašević nakon izborne skupštine stranke: 'Ne postoji šansa za koaliciju s desnicom'

24sata.hr - 18.03.2023

Tomašević je komentirao mogućnost suradnje sa SDP-om na nacionalnoj razini i trzavice u prošlosti. Priznao je kako je bilo problema, no tvrdi kako je to riješeno Stranka Možemo ! izabrala je u subotu na izbornoj Skupštini u Zagrebu, za koordinatore stranke zagrebačkog ...

Sandra Benčić otkrila hoće li biti kandidatkinja za premijerku i najavila: ''Imat ćemo svojeg kandidata za Pantovčak''

Dnevnik.hr - 18.03.2023

Članovi stranke Možemo! izabrali su novo vodstvo. Novi koordinatori stranke su Sandra Benčić i Tomislav Tomašević. Gošća Dnevnika nove TV bila je Sandra Benčić s kojom je razgovarala reporterka Sabina Tandara Knezović.

Benčić nakon izbora u Možemo: Tražimo društvo u kojem svi imaju barem dovoljno

Index.hr - 18.03.2023

NOVOIZABRANI koordinatori stranke Možemo, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i saborska zastupnica Sandra Benčić, poručili su nakon subotnje izborne Skupštine da su optimistični u razvijanju stranke koju će provesti kroz ''superizbornu'' 2024. godinu.

Možemo bira novo vodstvo, jedno ime je već sigurno

N1 - 18.03.2023

Članovi stranke Možemo! biraju u subotu novo vodstvo stranke koje će stranku provesti kroz superizbornu 2024. godinu, a Sandra Benčić, kandidatkinja za koordinatoricu stranke, poručila je da je pitanje vremena kada će preuzeti upravljanje državom.

Možemo bira novo vodstvo. Benčić: Pitanje je vremena kad ćemo preuzeti državu

Index.hr - 18.03.2023

ČLANOVI stranke Možemo danas biraju novo vodstvo koje će stranku provesti kroz superizbornu 2024. godinu, a Sandra Benčić, kandidatkinja za koordinatoricu stranke, poručila je da je pitanje vremena kada će preuzeti upravljanje državom.

Možemo! bira novo vodstvo koje će stranku provesti kroz 'superizbornu' 2024. godinu

24sata.hr - 18.03.2023

Izborna skupština Možemo! održava se u Hotelu Dubrovnik, a za upravna tijela stranke kandidiralo se 72 člana. Oko 300 okupljenih članova izjasnit će se kome od kandidata za upravna tijela daje podršku Članovi stranke Možemo! biraju u subotu novo vodstvo stranke koje će stranku ...

Možemo! za koordinatore stranke izabrao Benčić i Tomaševića: "Pitanje je kada ćemo preuzeti vlast nad cijelom zemljom"

Dnevnik.hr - 18.03.2023

Stranka Možemo! izabrala je u subotu na izbornoj Skupštini u Zagrebu, za koordinatore stranke zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i saborsku zastupnicu Sandru Benčić. Novo vodstvo će stranku provesti kroz “superizbornu” 2024. godinu.

Možemo! izabrao nove koordinatore stranke za “super-izbornu” godinu

N1 - 18.03.2023

Stranka Možemo! izabrala je u subotu na izbornoj Skupštini u Zagrebu, za koordinatore stranke zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i saborsku zastupnicu Sandru Benčić. Novo vodstvo će stranku provesti kroz “superizbornu” 2024. godinu.

Možemo izabralo: "Kroz superizbornu 2024. vodit će nas Tomašević i Benčić"

Index.hr - 18.03.2023

STRANKA Možemo izabrala je danas, na izbornoj Skupštini u Zagrebu, za koordinatore stranke zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i saborsku zastupnicu Sandru Benčić. Novo vodstvo će stranku provesti kroz "superizbornu" 2024. godinu.

Benčić i Tomašević izabrani za koordinatore stranke Možemo!

24sata.hr - 18.03.2023

Novi članovi odbora su Danijela Dolenec, Jelena Miloš, Dušica Radojčić, Urša Raukar-Gamulin, Đuro Capor, Teodor Celakoski i Damir Bakić Stranka Možemo! izabrala je u subotu na izbornoj Skupštini u Zagrebu, za koordinatore stranke zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića i ...

Tomašević o odnosu s Plenkovićem: Naravno da postoje tenzije

Index.hr - 18.03.2023

GRADONAČELNIK Zagreba Tomislav Tomašević gostovao je u Dnevniku N1 gdje je komentirao izbornu skupštinu stranke Možemo, ali i situaciju u glavnom gradu. Podsjetimo, Tomašević je, zajedno sa Sandrom Benčić, izabran za koordinatore stranke koji će stranku provesti kroz izbornu ...