TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dečak šetao po krovu škole u Novom Pazaru, pa se okliznuo: Pronađen je u dvorištu sa povredama

Telegraf - 26.10.2020

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Novom Pazaru , povređen je jedan učenik. Dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole, piše Objektiv . On je izjavio da je šetao po krovu škole. Tom prilikom se okliznuo i pao.

DEČAK PAO SA KROVA ŠKOLE U NOVOM PAZARU: Nađen povređen u školskom dvorištu

Mondo - 26.10.2020

U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole. On je izjavio da je šetao po krovu škole, pa se okliznuo i pao. Istraga je u toku. (Mondo/Objektiv) Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU .

INCIDENT U NOVOM PAZARU Učenik (14) šetao po KROVU ŠKOLE, pa se okliznuo i pao

Blic - 27.10.2020

Učenik osnovne škole "Vuk Karadžić" povređen je danas u incidentu u Novom Pazaru. Kako saznaje portal " Objektiv ", dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole. On je izjavio da je šetao po krovu škole, pa se okliznuo i pao.

Nesreća u Novom Pazaru: Dečak (14) pao sa zgrade škole

Republika - 26.10.2020

Kako se saznaje, dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole. On je izjavio da je šetao po krovu škole, pa se okliznuo i ...

DEČAK ŠETAO PO KROVU ŠKOLE, pa se okliznuo i PAO! Užasna nesreća u Novom Pazaru!

Informer - 26.10.2020

On je izjavio da je šetao po krovu škole, pa se okliznuo i pao U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole, saznaje Objektiv.rs (FOTO) STRAVIČNA NESREĆA KOD GUČE! Poginuo vozač, vatrogasci SEKU VOZILO da izvuku telo! ČOVEKA ...

Jeziva nesreća u Novom Pazaru: Dečak (14) pao sa vrha škole, šetao se po krovu pa se okliznuo

Srbija Danas - 26.10.2020

U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole. Kako se saznaje, dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole. On je izjavio da je šetao po krovu škole, pa se okliznuo i ...

UŽASNA NESREĆA U NOVOM PAZARU: Dečak (14) pao sa vrha škole, šetao se po krovu pa se okliznuo

Espreso - 26.10.2020

Dečak je pronađen sa povredama po telu u dvorištu škole U Novom Pazaru, u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” dogodio se incident u kom je povređen učenik škole. Kako se saznaje, dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole.

DEČAK PAO SA KROVA ŠKOLE: Pronađen sa povredama

Novosti - 27.10.2020

U OSNOVNOJ školi "Vuk Karadžić" u Novom Pazaru, povređen je jedan učenik. Dečak M.B. (14) pronađen je sa povredama po telu u dvorištu škole, piše Objektiv. On je izjavio da je šetao po krovu škole. Tom prilikom se okliznuo i pao.