TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Crnogorski suverenitet i Viola fon Kramon

Vijesti.me - 09.12.2021

Podrška poslanice Evropskog parlamenta Viole fon Kramon Građanskom pokretu Ura na lokalnim izborima na Cetinju, Mojkovcu i Petnjici protumačena je kao neprimereno mešanje u unutrašnje stvari Crne Gore, ponižavanje, paternalističko, imperijalističko ili neokolonijalističko ...

Fon Kramon: SPC nedeljiva, htela sam samo da ukažem na pluralitet mišljenja

N1 - 08.12.2021

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih Viola fon Kramon kaže da je njena poruka nakon sastanka sa episkopom Srpske pravoslavne crkve Grigorijem „imala za cilj da ukaže na lepotu pluraliteta mišljenja i pristupa unutar jedne, nedeljive Srpske pravoslavne crkve“.

"OSTAJEM POSVEĆENA MEĐUVERSKOM DIJALOGU" Oglasila se Fon Kramon: Htela sam samo da ukažem na lepotu pluraliteta ...

Blic - 08.12.2021

„Ni u jednom trenutku nismo razgovarali o unutrašnjem uređenju SPC, niti doveli u pitanje njenu autokefalnost i jedinstvo“, oglasila se Viola fon Kramon, potvrdivši jučerašnje navode vladike Grigorija. Jedan tvit Viole Fon Kramon nakon prekjučerašnjem sastanka sa vladikom ...

„Htela sam da ukažem na lepotu pluraliteta mišljenja unutar nedeljive SPC“

Nova - 08.12.2021

„Ni u jednom trenutku nismo razgovarali o unutrašnjem uređenju SPC, niti doveli u pitanje njenu autokefalnost i jedinstvo“, oglasila se ovog popodneva Viola fon Kramon, potvrdivši jučerašnje navode vladike Grigorija.

Fon Kramon: Htela sam samo da ukažem na lepotu pluraliteta mišljenja unutar jedne, nedeljive SPC

Danas - 08.12.2021

„Ni u jednom trenutku nismo razgovarali o unutrašnjem uređenju SPC, niti doveli u pitanje njenu autokefalnost i jedinstvo“, oglasila se ovog popodneva Viola fon Kramon, potvrdivši jučerašnje navode vladike Grigorija.

Fon Kramon: Nismo pričali o unutrašnjoj organizaciji SPC

RTV - 08.12.2021

Članica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon nastavila je danas na Tviteru da se bavi Srpskom pravoslavnom crkvom, nakon što je njen komentar tokom polemike na toj društvenoj mreži da "SPC ne postoji", izazvao negodovanje javnosti.

Viola Fon Kramon: "Nismo pričali o unutrašnjoj organizaciji SPC"

Tanjug - 08.12.2021

Viola Fon Kramon: "Nismo pričali o unutrašnjoj organizaciji SPC" Dodala je da je njena poruka imala za cilj "da ponovi lepotu pluraliteta mišljenja i pristupa unutar jedne, nedeljive SPC". BERLIN - Članica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon nastavila je danas na Tviteru da se ...

TRESE SE STUDIO Šešelj bez dlake na jeziku, razotkrio antisrpsku akciju (VIDEO)

ALO - 08.12.2021

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je Viola fon Kramon izrazito antisrspki nastrojena. Šešelj kaže da je Viola fon Kramon jedan od glavnih albanskih lobista u Evropi za nezavisnost lažne države Kosova.

ŠEŠELJ RAZOBLIČIO VIOLU FON KRAMON I HRVATE: Povlače antisrpske poteze, lider radikala sve razotkrio (VIDEO)

Srbija Danas - 08.12.2021

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostujući u "Novom jutru" na televiziji Pink izjavio je da je Viola fon Kramon izrazito antisrspki nastrojena . Šešelj kaže da je Viola fon Kramon jedan od glavnih albanskih lobista u Evropi za nezavisnost lažne države Kosova.

Piše Vuk Bačanović: Čija je SPC

Nova - 08.12.2021

Prošlo je dvanaest dana otkako su batinaši SNS fizički nasrnuli na goloruk narod okupljen na ulicama Srbije, a da SPC ni njen patrijarh nisu osudili taj čin. Patrijarh je sa dan zakašnjenja učinio najgoru moguću stvar izjednačavajući batinaše i narod koji je ustao da odbrani ...

Fon Kramonova objasnila o čemu je pričala sa Grigorijem

Sputnik - 08.12.2021

Članica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon nastavila je na Tviteru da se bavi Srpskom pravoslavnom crkvom, nakon što je njen komentar tokom polemike na toj društvenoj mreži da "SPC ne postoji", izazvao negodovanje javnosti.

Viola fon Kramon promenila priču: "Nismo pričali o unutrašnjoj organizaciji SPC"

B92 - 08.12.2021

Članica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon nastavila je danas na Tviteru da se bavi Srpskom pravoslavnom crkvom. Njen prethodni komentar tokom polemike na toj društvenoj mreži da "SPC ne postoji", izazvaoje negodovanje srpske javnosti.

Fon Kramon o svojoj izjavi da "SPC ne postoji": Nismo dovodili u pitanje autokefalnost i jedinstvo SPC

Telegraf - 08.12.2021

Članica Evropskog parlamenta Viola fon Kramon nastavila je danas na Tviteru da se bavi Srpskom pravoslavnom crkvom, nakon što je njen komentar tokom polemike na toj društvenoj mreži da "SPC ne postoji" , izazvao negodovanje javnosti.

VIOLA FON KRAMON HOĆE DA ZATVORI SRPSKE RUDNIKE: Posle susreta strane lobistkinje sa Grigorijem oglasio se Milorad ...

Novosti - 08.12.2021

- Poslednji povod za reakciju više od 15.000 rudara EPS-a bio je zahtev poslanice Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavne lobistkinje za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu Viole fon Kramon da se zatvore rudnici i termoelektrane u Srbiji - ističe Grčić.

KRAMON U TOTALNOJ AKCIJI PROTIV SRBIJE! Traži od EU: Zatvorite Kolubaru, Kostolac i Obrenovac!

ALO - 08.12.2021

Sada Von Kramon traži od Evropske unije da Srbija zatvori Kolubaru, Kostolac i Obrenovac. Na susretu sa vladikom Grigorijem Viola Fon Kramon ukinula je našu Srpsku pravoslavnu crkvu, zatim je u Jadru zastupala interese drugih kompanija lažno se predstavljajući kao zaštitnik ...

Episkop Grigorije o Fon Kramon: "Nismo se osvrtali na temu organizacije SPC"

Tanjug - 08.12.2021

Episkop Grigorije o Fon Kramon: "Nismo se osvrtali na temu organizacije SPC" Viola Fon Kramon, koja je izvestilac Evropskog parlamenta za Kosovo, je nakon što je na svom Tviter nalogu objavila da je razgovarala sa episkopom diseldorfskim Grigorijem, u prepisci sa korisnicom te ...

Grigorije o sastanku sa Fon Kramon: Nismo se osvrtali na temu organizacije SPC

RTV - 08.12.2021

Episkop diseldorfski Grigorije, izjavio je da tokom njegovom sastanka sa poslanicom Evropskog parlamenta Violom fon Kramon, u razgovoru nije pominjana tema strukturalne organizacije Srpske pravoslavne crkve, kao i da je saglasan sa saopštenjem Informativne službe SPC.

Vladika Grigorije o razgovoru sa Fon Kramonovom: Nismo pominjali…

Politika - 08.12.2021

DISELDORF – Episkop diseldorfski Grigorije, izjavio je da tokom njegovog sastanka sa poslanicom Evropskog parlamenta Violom fon Kramon, u razgovoru nije pominjana tema strukturalne organizacije Srpske pravoslavne crkve, kao i da je saglasan sa saopštenjem Informativne službe SPC.

Vladika Grigorije: U razgovoru sa Fon Kramon nismo se ni osvrnuli na organizaciju SPC

RTS - 08.12.2021

Episkop diseldorfski Grigorije, izjavio je da tokom njegovog sastanka sa poslanicom Evropskog parlamenta Violom fon Kramon, u razgovoru nije pominjana tema strukturalne organizacije Srpske pravoslavne crkve, kao i da je saglasan sa saopštenjem Informativne službe ...

Viola fon Kramon u totalnoj akciji protiv Srbije!

Informer - 08.12.2021

Poslanica EP Viola fon Kramon je na susretu sa vladikom Grigorijem ukinula je našu Srpsku pravoslavnu crkvu, u Jadru je zastupala interese drugih kompanija lažno se predstavljajući kao zaštitnik naroda, a sada traži od EU da zatvore Kolubaru, Kostolac i Obrenovac Poslanici EP ...