TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Velika antiteroristička akcija u Grčkoj

B92 - 09.11.2019

Atina -- Grčka policija je saopštila da je tokom velike antiterorističke operacije u Atini uhapsila tri osobe i zaplenila eksploziv i oružje. Između ostalog zaplenjena je i puška korišćena u napadima ekstremno levičarskih grupa.

Akcija protiv levičarskih ekstremista u Grčkoj, zaplenjen arsenal oružja

RTS - 09.11.2019

Grčka policija je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su umešani u terororizam i privela još petnaest osoba u sveobuhvatoj akciji usmerenoj protiv levičarskih ...

Atina: Antiteroristička akcija, uhapšeno troje levičarskih ekstremista

B92 - 09.11.2019

Grčke vlasti su uhapsile tri osobe i zadržale još 15 u sveobuhvatnoj antiterorističkoj policijskoj akciji koja je bila usmerena protiv levičarskih ekstremista. Još jedna osoba je još na slobodi, objavila je policija.

Antiteroristička akcija u Atini, troje uhapšeno

Tanjug - 09.11.2019

Antiteroristička akcija u Atini, troje uhapšeno Grčke vlasti su saopštile da su uhapsile tri osobe i zadržale još 15 u sveobuhvatnoj antiterorističkoj policijskoj akciji koja je bila usmerena protiv levičarskih ekstremista.

ATINA POD OPSADOM! Antiteroristička akcija u grčkoj prestonici, TROJE UHAPŠENO!

Informer - 09.11.2019

Grčke vlasti su saopštile da su uhapsile tri osobe i zadržale još 15 u sveobuhvatnoj antiterorističkoj policijskoj akciji koja je bila usmerena protiv levičarskih ekstremista Još jedna osoba je još na slobodi, objavila je danas policija.

ATINA POD OPSADOM! Antiteroristička akcija u grčkoj prestonici, TROJE UHAPŠENO! (FOTO)

Srbija Danas - 09.11.2019

Grčke vlasti su saopštile da su uhapsile tri osobe i zadržale još 15 u sveobuhvatnoj antiterorističkoj policijskoj akciji koja je bila usmerena protiv levičarskih ekstremista. Još jedna osoba je još na slobodi, objavila je danas policija.

ANTITERORISTIČKA AKCIJA Grčka policija uhapsila tri osobe i našla ogromnu količinu oružja

Blic - 09.11.2019

Grčke vlasti su saopštile da su uhapsile tri osobe i zadržale još 15 u sveobuhvatnoj antiterorističkoj policijskoj akciji koja je bila usmerena protiv levičarskih ekstremista. Još jedna osoba je još na slobodi, objavila je danas policija.

Antiteroristička operacija protiv grčkih levičara osumnjičenih za terorizam

Novi Magazin - 09.11.2019

Grčka policija je saopštila da je tokom velike antiterorističke operacije danas u Atini uhapsila tri osobe i zaplenila eksploziv i oružje, između ostalog i pušku korišćenu u napadima ekstremno levičarskih grupa.

Akcija policije u Atini protiv levičara osumnjičenih za terorizam

Politika - 09.11.2019

Atina - Grčka policija je saopštila da je tokom velike antiterorističke operacije u Atini uhapsila tri osobe i zaplenila eksploziv i oružje, između ostalog i pušku korišćenu u napadima ekstremno levičarskih grupa.