TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"NIJE MI VAŽNO KOJE JE BOJE NJIHOVA KOŽA" Rođeni su u razmaku od nekoliko minuta, ali su veoma različiti

Blic - 10.12.2019

Nigerijka Stejsi (30) Omirin u februaru ove godine rodila je blizance, ali neće, poput ostalih, imati problema da ih razlikuje jer njen sin Daniel ima crnu boju kože, a drugi sin Dejvid je – albino! Blizanci privalače pažnju gde god da se pojave, piše " Dejli mejl ".

"ZAUSTAVITE VENČANJE, JA SAM MLADA" Nepozvana žena u venčanici prekinula svadbu mladenaca i krenula da TUČE MLADOŽENJU

Blic - 10.12.2019

Za vreme plesa mladenaca u salu je uletela besna žena u venčanici koja je povikala: "Zaustavite venčanje, trebalo je da to budem ja!" Na snimku se vidi i kako udara buketom mladoženju po glavi, dok je zaprepašćena mlada u sekundi pretrnula od straha.

SKANDAL NA VENČANJU! Uletela žena u venčanici, tukla mladoženju buketom i vikala: TREBALO JE DA TO BUDEM JA (VIDEO)

Kurir - 09.12.2019

Stejsi Oven (29) je uživala na svom venčanju , kada je u sekundi pretrnula od straha. U dvoranu seoskog hotela gde je održano slavlje, uletela je žena u venčanici i vikala: 'Zaustavite venčanje, trebalo je da to budem ja'.

Mladoženja se zaledio u sekundi: Žena uletela na venčanje i viknula: "Trebalo je ja da budem mlada!"

Telegraf - 09.12.2019

Najveći košmar svake mlade jeste da se bivša devojka njenog izabranika pojavi na svadbi i napravi scenu. Stejsi Oven (29) iz Aberdera u Velikoj Britaniji mislila je da se to upravo njoj dogodilo kada je nepoznata žena u venčanici uletela na njenu svadbu i prekinula prvi ples.

MLADENCI SAMO ŠTO NISU IZGOVORILI DA, KADA JE U SALU ULETELA ONA: Skandal na svadbi, svi gledali u neverici (VIDEO)

Espreso - 09.12.2019

Stejsi Oven se plašila da je ta žena "luda bivša devojka" njenog novog supruga Kerija Nevesta je bila užasnuta kada je žena uletela na njenu svadbu vičući: "Prestanite sa venčanjem, to je trebalo da budem ja".

MLADENCI SU PLESALI, A ONDA JE NASTAO OPŠTI HAOS! Jedan KUMIN POTEZ ŠOKIRAO SVE GOSTE!(VIDEO)

Informer - 09.12.2019

Jedna mlada ostala je u šoku kada je na njeno venčanje upala druga žena i počela da viče "zaustavite venčanje, to je trebalo da budem ja"! Stejsi Oven (29) doživela je pravi šok kada je tokom njenon najlepšeg dana u životu na proslavu uletela druga žena u venčanici i počela da ...

Lekari su bili zaprepašćeni: RODILA JE BLIZANCE, A ONDA... (FOTO)

Srbija Danas - 09.12.2019

Stejsi Omirin (30) rodila je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled zaprepastio je i lekare i roditelje. Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dečaka, koga su nazvali Dejvid, rodio se sa belom kožom i zlatnom kosom! Njegov brat Danijel, pak, ...

SKANDAL NA VENČANJU! Uletela žena u venčanici i istukla mladoženju, a RAZLOG svega nikada ne biste pogodili! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.12.2019

U dvoranu seoskog hotela gde je održano slavlje, uletela je žena u venčanici i vikala: Zaustavite venčanje, trebalo je da to budem ja. Na snimku se vidi kako udara buketom mladoženju po glavi dok je novopečeni par pokušavao da pleše.

Uletela žena u venčanici, tukla mladoženju buketom i vikala: Trebalo je da to budem ja (VIDEO)

Srbija24 - 09.12.2019

Stejsi Oven (29) je uživala na svom venčanju, kada je u sekundi pretrnula od straha. U dvoranu seoskog hotela gde je održano slavlje, uletela je žena u venčanici i vikala: ‘Zaustavite venčanje, trebalo je da to budem ja’.

Mladoženja se zaledio u sekundi: Žena uletela na venčanje i viknula: "Trebalo je ja da budem mlada!"

Novosti - 09.12.2019

Mladenci i gosti zbunjeno su gledali u ženu koja je u venčanici uletela na svadbu i prekinula prvi ples Najveći košmar svake mlade jeste da se bivša devojka njenog izabranika pojavi na svadbi i napravi scenu. Stejsi Oven (29) iz Aberdera u Velikoj Britaniji mislila je da se to ...