TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"ŠPIJUNSKA" AFERA TRESE DOM ZDRAVLJA U TRGOVIŠTU Prislušni uređaj iz sobe za sestre na veštačenju, svi se pitaju ŠTA ...

Blic - 09.10.2019

Uređaj za prisluškivanje koji je slučajno pronađen u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu, poslat je na veštačenje u Beograd po nalogu Osnovnog tužilaštva u Vranju, saznaje “Blic”. Ova medicinska ustanova na jugu Srbije dospela je u žižu javnosti 2.

"BUBICA" ZBOG LJUBAVNE AFERE ILI POLITIČKOG PRISLUŠKIVANJA? Vodoinstalater otkrio prisluškivač u sestrinskoj sobi doma ...

Blic - 09.10.2019

Nakon što je vodoinstalater slučajno pronašao prisluškivač u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu, zaposleni kažu da nisu u panici, iako još ne znaju da li je reč o "ljubavnoj aferi ili političkom prisluškivanju".

ŠPIJUNSKA AFERA TRESE JUG SRBIJE: Prisluškivali zaposlene u domu zdravlja ssad, niko ne spava mirno!

Kurir - 09.10.2019

Ova medicinska ustanova dospela je u žižu javnosti 2. oktobra nakon što je, prilikom popravljanja vodovodnog kvara u jednoj od prostorija vodoinstalater pronašao uređaj za prisluškivanje i odmah alarmirao policiju i tužilaštvo.

PRISLUŠKIVALI SESTRE U DOMU ZDRAVLJA: Cela bolnica u panici, trese se JUG SRBIJE

Espreso - 09.10.2019

Pitanje je ko je postavio uređaj za “špijuniranje” u prostoriji koju koriste medicinske sestre i zbog čega Uređaj za prisluškivanje koji je slučajno pronađen u sestrinskoj sobi Doma zdravlja u Trgovištu , poslat je na veštačenje u Beograd po nalogu Osnovnog tužilaštva u Vranju.