TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HOROR U ZAJEČARU! KOMŠINICA SA TERASE UGLEDALA UŽAS: U prolazu zgrade pronađeno telo muškarca (56), ne zna se kako je ...

Kurir - 22.09.2019

Juče nešto posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli beživotno telo Z.R. (56) u prolazu iza zgrade. Telo Z.R. sa terase je juče posle 10 sati uočila komšinica koja je odmah obavestila policiju.

U Zaječaru pronađeno beživotno telo muškarca

Danas - 22.09.2019

Policija je na lice mesta izašla nešto posle 10 časova i zatekla beživotno telo muškarca u prolazu zgrade. Rezultati obdukcije biće poznati u utorak. Po dolasku na lice mesta policija je o pronalasku beživotnog tela obavestila mrtvozornika i naložena je obdukcija.

Misteriozna smrt u Zaječaru: Telo muškarca pronađeno u prolazu zgrade

Srbija Danas - 22.09.2019

Beživotno telo muškarca Z. R. (56) pronađeno je u subotu u prolazu jedne zgrade u Zaječaru. Policija je po pozivu građana izašla na lice mesta nešto posle 10 časova i zatekla leš muškarca. Telo Z. R. pronašla je komšinica, a policajci su mogli samo da konstatuju smrt i obaveste ...

UŽAS U ZAJEČARU U prolazu zgrade pronađeno telo muškarca

Blic - 22.09.2019

Juče nešto posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli beživotno telo Z. R. (56) u prolazu iza zgrade. Telo Z. R. sa terase je juče posle 10 sati uočila komšinica koja je odmah obavestila policiju.

Policijska uprava odmah reagovala!

ALO - 22.09.2019

Užas! Juče nešto posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli beživotno telo Z. R. (56) u prolazu iza zgrade. Telo Z. R. sa terase je juče posle 10 sati uočila komšinica koja je odmah obavestila policiju.

Telo muškarca pornađeno u dvorištu zgrade u Zaječaru

B92 - 22.09.2019

Zaječar -- U subotu posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli beživotno telo Z.R. (56) u prolazu iza zgrade. Telo Z.R. sa terase je uočila komšinica koja je odmah obavestila policiju.

JEZA U ZAJEČARU: Žena sa terase uočila STRAHOTU u prolazu zgrade! Odmah zvala policiju

Espreso - 22.09.2019

Juče nešto posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli beživotno telo Z. R. (56) u prolazu iza zgrade Juče nešto posle 10 časova pripadnici Policijske uprave Zaječar, po pozivu građana, izašli su lice mesta i pronašli ...

Pronađeno telo muškarca u prolazu iza zgrade

Novosti - 22.09.2019

Telo Z.R. sa terase je uočila komšinica koja je odmah obavestila policiju. Po dolasku na lice mesta policija je o pronalasku beživotnog tela obavestila mrtvozornika i naložena je obdukcija POLICIJA u Zaječaru pronašla je telo Z.R.