TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Krvave borbe u Ukrajini odnele život dvojice sportista: Reprezentativac i bivši olimpijac poginuli u Bahmutu

Nova - 02.02.2023

Tuga. Rat u Ukrajini odneo je dvojicu vrhunskih sportista i reprezentativaca ove zemlje, nakon što su Volodimir Androščuk, reprezentativac u atletici, i čuveni umetnički klizač Dmitar Šarapar, poginuli u borbama oko Bahmuta.

UKRAJINA PLAČE ZA DVOJICOM VRHUNSKIH SPORTISTA: Čuveni reprezentativci poginuli na prvoj liniji fronta kod Bahmuta ...

Kurir - 02.02.2023

Među stradalima u ratu u Ukrajini sve je više sportista, i to onih vrhunskih . Ukrajina tuguje za još dvojicom reprezentativaca - atletičarom Volodimirom Androščukom i proslavljenim umetničkim klizačem Dmitrom Šarparom. Obojica su poginula prošle nedelje u okolini Bahmuta.

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za ...

Novosti - 02.02.2023

Podsetimo, u okolini Bahmuta, koji je jedno od najvećih žarišta aktuelnog vojnog sukoba zbog svoje geo-strateške važnosti i za odbranu trenutnih ukrajinskih linija, ali i za rusku želju za oslobađanje onih oblasti koje smatraju svojim, svakodnevno ginu ljudi.

UKRAJINA TUGUJE Reprezentativac poginuo kod Bahmuta, njegova smrt razbesnela poznatu sportistkinju iz te zemlje

ALO - 02.02.2023

Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga. Podsetimo, u okolini Bahmuta, koji je jedno od najvećih žarišta aktuelnog vojnog ...

NOVA TRAGEDIJA U UKRAJINI: Kod Bahmuta poginuli reprezentativci u atletici i umetničkom klizanju (FOTO)

Republika - 02.02.2023

Među stradalima u ratu u Ukrajini sve je više sportista, i to onih vrhunskih. U današnjim sukobima u okolini Bahmuta poginula su dva reprezentivca te države - atletičar Volodimir Androščuk i proslavljeni umetnički klizač Dmitri Šarpar.