TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PRVA SLIKA IZ PORODILIŠTA Muzičar i njegova zgodna supruga dobili ćerku, dali joj prelepo ime ARAPSKOG POREKLA

Blic - 12.06.2019

Muzičar Luka Šulić, član sastava "2 Cellos", dobio je drugo dete. Luka Šulić i njegova lepa supruga Tamara postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Hana, a popularni violončelista je prvu fotografiju iz porodilišta objavio na svom Instagram profilu, uz veoma emotivnu ...

LUKA ŠULIĆ IZ 2 CELLOS DOBIO DRUGO DETE: Zapalio Instagram slikom iz PORODILIŠTA, a ovo je njegova PRINCEZA koja je ...

Kurir - 12.06.2019

Luka Šulić , član sastava " 2 Čelos " i njegova supruga Tamara postali su roditelji po drugi put. Dobili su ćerku kojoj su dali ime Hana . Popularni violončelista je prvu fotografiju iz porodilišta objavio na svom Instagramu , uz veoma emotivnu poruku .

PRVA SLIKA BEBE IZ PORODILIŠTA ĆE VAS RAZNEŽITI! Poznati muzičar postao otac, evo koje ime je dao ćerki i ŠTA ONO ...

Pink - 12.06.2019

Presrećan zbog prinove! Luka Šulić , popularni mladi muzičar i član sastava "2 Cellos" dobio je drugo dete. Njegova supruga Tamara i on postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Hana , a Luka je prvu fotografiju prinove podelio na Instagramu uz veoma emotivnu poruku.

POZNATI MUZIČAR POSTAO OTAC: Najsrećniji trenuci ZABELEŽENI odmah, slika bebe ISTOPIĆE vam srca!

Srbija Danas - 12.06.2019

Luka Šulić, popularni mladi muzičar i član sastava "2 Cellos" dobio je drugo dete. Njegova supruga Tamara i on postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Hana, a Luka je prvu fotografiju prinove podelio na Instagramu uz veoma emotivnu poruku.