TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KO JE KIĆA, UBIJENI VOĐA NAVIJAČA PARTIZANA: Izrešetan nasred ulice, ta smrt je šokirala javnost i pocepala jug (VIDEO)

Mondo - 13.05.2021

Predsednik Srbije je objavio da zna ime ubice i da će javnost uskoro saznati ko je. Na snimku ubistva se vidi kako muškarac sa dužom jaknom i kapuljačom prebačenom preko glave prilazi grupi u kojoj je bio Marković.

Kako je ubijen vođa navijača: Kića izrešetan sa osam hitaca

Nova - 13.05.2021

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas za medije da će biti iznenađenje za javnost kako je ubijen jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Ljubomir Marković Kića (39). Podsetimo, Marković je brutalno ubijen 2. novembra 2019.

Kako je ubijen Ljubomir Marković Kića: Ubica s kapuljačom umalo da upuca prolaznika, okolo bila deca

Telegraf - 13.05.2021

Završio je trening, krenuo ulicom "kao sav normalan svet", prolazio pored dece... A onda, hladnokrvno ga je ubio prolaznik - bio je praćen, sve je bilo isplanirano, ali pomalo trapavo, pa je malo falilo da slučajno strada i jedan prolaznik. A onda, overa.

Vučić: Znamo ko je ubio Kiću, vođu navijača Partizana

Nova - 13.05.2021

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je danas na konferenciji za medije da će biti "veliko iznenađenje" kad javnost sazna ko stoji iza ubistva vođe partizanove navijačke grupe Alkatraz, Ljubomira Markovića Kiće.

Vučić o ubistvu vođe Alkatraza: Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, mi znamo

Telegraf - 13.05.2021

Ljubomir Kića Marković (39), vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz, ubijen je 2. novembra 2019. godine u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred balona za fudbal. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije, Aleksandar ...

VUČIĆ O UBISTVU VOĐE ALKATRAZA: Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću - mi znamo

Novosti - 13.05.2021

Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije, Aleksandar Vučić rekao je danas da će biti iznenađenje kada javnost sazna ko je ubica. - Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio Kiću.

VUČIĆ O LIKVIDACIJI VOĐE ALKATRAZA: Znamo ko je ubio gospodina Kiću, saznaćete uskoro!

Mondo - 13.05.2021

Predsednik Srbije o ubistvu Ljubomira Markovića u Beogradu. "Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, ne mogu da se setim prezimena, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ubio gospodina Kiću. Saznaće to i javnost, samo da policija prikupi dovoljno dokaza.

BIĆE IZNENAĐENJE DA VIDITE KO JE UBIO TOG GOSPODINA KIĆU: Vučić o ubistvu vođe Alkatraza

Espreso - 13.05.2021

Podsetimo, maskirani napadač prišao je Markoviću, koji je 2017. izašao iz zatvora gde je robijao zbog ubistva francuskog navijača Brisa Tatona Ljubomir Kića Marković (39), vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz, ubijen je 2. novembra 2019.

Vučić o ubistvu vođe Alkatraza: Bićete iznenađeni kada saznate KO JE UBIO GOSPODINA KIĆU, mi znamo ko je

Blic - 13.05.2021

Bićete iznenađeni kada vidite ko ubio tog gospodina Kiću. Videćete uskoro. Mi operativno znamo ko je ubio Kiću. Saznaće to i javnost, samo da mi prikupimo dovoljno dokaza - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas o likvidaciji Ljubomira Kiće Markovića (39), vođe ...

VUČIĆ O SUROVOJ LIKVIDACIJI VOĐE ALKATRAZA: Kada vidite ko je ubio gospodina Kiću, bićete iznenađeni!

Republika - 13.05.2021

Ljubomir Kića Marković (39), vođa navijačke grupe Partizana Alkatraz, ubijen je 2. novembra 2019. godine u Ulici Grčića Milenka u Beogradu, kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred balona za fudbal. Za njegovo ubistvo niko nije odgovarao, a predsednik Srbije Aleksandar ...

NA SNIMKU SE VIDI UBICA: Evo kako je ubijen Kića, vođa navijača Partizana - osam hitaca sa leđa (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 13.05.2021

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas za medije da će biti iznenađenje za javnost kako je ubijen jedan od vođa navijačke grupe "Alkatraz" Ljubomir Marković Kića (39). Podsetimo, Marković je brutalno ubijen 2. novembra 2019.

SMRT KOJA JE PODELILA JUG: Kića Marković je izrešetan na sred ulice, ta likvidacija je šokirala javnost!

Republika - 13.05.2021

Na snimku ubistva se vidi kako muškarac sa dužom jaknom i kapuljačom prebačenom preko glave prilazi grupi u kojoj je bio Marković. Oni su stajali ispred balona za fudbal, a kada je napadač sa kapuljačom prišao, Kića je počeo da beži.

ZNAMO KO JE UBIO KIĆU: Vučić će uskoro saopštiti ko stoji iza surove likvidacije vođe navijača Partizana JAVNOST ĆE ...

Kurir - 13.05.2021

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će javnost biti iznenađena kad uskoro bude obelodanjeno ko stoji iza ubistva vođe navijača Partizana Ljubomira Markovića Kiće . - Biće iznenađenje da vidite ko je ubio tog gospodina Kiću, videćete uskoro, mi operativno znamo ko je ...

ZNA SE KO JE NALOGODOVAC I IZVRŠILAC LIKVIDACIJE LJUBOMIRA MARKOVIĆA KIĆE! Kraj istrage ubistva vođe Alkatraza biće ...

Kurir - 13.05.2021

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je juče da će biti iznenađenje kad javnost sazna ko je ubio Ljubomira Kiću Markovića, vođu navijača Partizanove frakcije Alkatraz, koji je izrešetan 2. novembra 2019. godine.

OTKRIVENO KO JE LIKVIDIRAO VOĐU ALKATRAZA: Kraj istrage ubistva Ljubomira Markovića Kiće biće IZNENAĐENJE

Pink - 13.05.2021

Biće iznenađenje da vidite ko je usmrtio tog gospodina, znamo i ko je izvršilac i ko je nalogodavac, rekao je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, rekao je juče da će biti iznenađenje kad javnost sazna ko je ubio Ljubomira Kiću Markovića, vođu navijača ...