TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PREVRNUO SE KAMION KOD ČAČKA: Vozač teško povređen, po putu su kreč i nafta

Novosti - 28.11.2020

NA magistralnom putu Čačak-Užice došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povređen jedan muškarac. Do nesreće je došlo kada je vozač kamiona jagodinskih registracija izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.

PRVE FOTOGRAFIJE TEŠKE SAOBRAĆAJKE KOD ČAČKA: Prevrnuo se kamion sa živim krečom pa sleteo sa puta VOZAČ ZADOBIO JEZIVE ...

Kurir - 28.11.2020

Na magistralnom putu Čačak-Užice u popodnevnim časovima dogodila se saobraćajna nesreća kad je vozač kamiona jagodinskih registarskih oznaka izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.

U Ovčar Banji se prevrnuo kamion koji je prevozio živi kreč: Vozač teško povređen FOTO

B92 - 28.11.2020

Vozač kamiona, pod još neutvrđenim okolnostima, izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u betonsku bankinu i prevrnuo se na magistralnom putu Čačak - Užice. Vozač je sa teškim povredama prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku.

Težak udes kod Čačka: Vozač kamiona sleteo s puta i udario u bankinu, bore mu se za život

Telegraf - 28.11.2020

Na magistralnom putu Čačak - Užice u popodnevnim časovima došlo je do saobraćajne nezgode , kada je vozač kamiona jagodinskih registarskih oznaka, pod još neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.

Težak udes kod Čačka: KAMION UDARIO U BETONSKU BANKINU I PREVRNUO SE - Vozaču se bore za život

Pink - 28.11.2020

Na magistralnom putu Čačak - Užice u popodnevnim časovima došlo je do saobraćajne nezgode, kada je vozač kamiona jagodinskih registarskih oznaka, pod još neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.

PRVE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD ČAČKA: Ulje i kreč po putu, kamion je potpuno uništen (FOTO)

Novosti - 28.11.2020

NA magistralnom putu Čačak - Užice oko 12.30 h došlo je do saobraćajne nezgode, kada je vozač kamiona jagodinskih registarskih oznaka, pod još neutvrđenim okolnostima izgubio kontrolu nad vozilom, udario u betonsku bankinu i prevrnuo se.