TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Robert O’Rurk kao Elvis

Danas - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa Robert O’Rurk poznatiji pod nadimkom Beto ozvaničio je demokratsku kandidaturu za predsedničke izbore 2020, čime je stavljena tačka na višemesečne spekulacije. Vašington post je u decembru pisao da se O’Rurk sastao sa Barakom Obamom, dok su mnogi ...

Bivši panker u trci za predsednika SAD

B92 - 14.03.2019

Ostin -- Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD . Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista.

Bivši panker iz Teksasa u trci za predsednika SAD

RTS - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O''Rurk (46) objavio je na "Tviteru" kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD ...

Posle biznismena i glumca stiže panker: Da li je Beto novi lider SAD?

B92 - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa, demokrata Robert "Beto" O'Rurk (46) objavio je danas na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore Sjedinjenih Američkih Država, koji se održavaju 2020. godine. On je kandidaturu objavio pre posete Ajovi koja je jedna od ključnih država u ranoj fazi ...

Beto O'Rurk danas treba da objavi kandidaturu za predsednika SAD

Novi Magazin - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa Robert "Beto" O'Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje predsedničkoj trci.

SVIRA BAS, VOZI SKEJT I KREĆE NA TRAMPA: Nekadašnji panker Beto O'Ruk objavio kandidaturu za Belu kuću! (VIDEO)

Kurir - 14.03.2019

Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista. "Ovo će biti pozitivna kampanja koja nastoji da izvuče najbolje iz svakog od nas", rekao je O'Rurk u video postu na svom Tviter nalogu, dodajući "videli smo koliko to snažno može da bude u ...

Bivši pank muzičar Beto O’Rurk treba da objavi kandidaturu za predsednika SAD

Danas - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa Robert „Beto“ O’Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje predsedničkoj trci.

Bivši panker u trci za predsednika SAD (VIDEO)

Mondo - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Twitteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD . Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista.

Bivši pank muzičar Beto ORurk se kandiduje za predsednika SAD

Pink - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa Robert "Beto" O'Rurk danas bi trebalo da objavi kandidaturu za predsednika SAD, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Posle višemesečnih spekulacija, on je za lokalnu televizijsku stanicu KTSM u rodnom El Pasu rekao da se pridružuje predsedničkoj trci.

BIVŠI PANKER I BASISTA Beto O'Rurk je kandidat za novog predsednika SAD

Blic - 14.03.2019

Bivši kongresmen iz Teksasa demokrata Robert Beto O'Rurk (46) objavio je na Tviteru kandidaturu za predsedničke izbore koji će se 2020. održati u SAD. Beto O'Rurk je irskog porekla, a tečno govori španski jezik i bivši je panker i basista.