TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

RIZIK PO ZDRAVLJE: U Meksiku pronađene lažne vakcine! Sa tri prazne bočice vakcinisano od 15 do 18 ljudi!

Kurir - 22.04.2021

Meksička agencija za regulaciju lekova saopštila je juče da su lažne doze vakcine Fajzer-BioNTek otkrivene u februaru i da su očigledno prodate i iskorišćene, prenosi AP. Kompanija Fajzer u saopštenju je navela da je otkrila falsifikovane vakcine i u Meksiku i u Poljskoj.

U Poljskoj i Meksiku pronađene lažne Fajzer vakcine

Nova - 22.04.2021

Američka farmaceutska kompanija Fajzer saopštila je da je u Meksiku i Poljskoj pronašla lažne verzije svoje vakcine protiv covida-19. Lažne vakcine nudile su se na društvenim mrežama za 2.500 američkih dolara za dozu.

U Poljskoj i Meksiku otkrivene lažne Pfizer vakcine

Vijesti.ba - 22.04.2021

Američka farmaceutska kompanija Pfizer saopćila je da su otkrili falsifikovane verzije svoje vakcine protiv koronavirusa u Meksiku i Poljskoj. U Meksiku su doze imale lažne oznake, dok su u Poljskoj supstance bile sredstva za borbu protiv bora.

Farmaceutska kuća potvrdila: Pojavile se LAŽNE FAJZER vakcine

BizLife - 22.04.2021

Vlasti dve zemlje zaplenile su doze i istraživanjem potvrdile da su lažne. U Meksiku su vakcine imale lažne etikete, dok se za supstancu u Poljskoj veruje da je u pitanju tretman protiv bora, navodi Fajzer. Svetska zdravstvena organizacija (SZO) upozorila je da lažne vakcine ...

Pfizer pronašao lažne verzije cjepiva u Poljskoj i Meksiku

Index.hr - 22.04.2021

AMERIČKA farmaceutska tvrtka Pfizer priopćila je da je u Meksiku i Poljskoj pronašla krivotvorene verzije svog cjepiva protiv covida-19. Vlasti dviju zemalja zaplijenile su doze i testiranjem potvrdile da su lažne.

Otkrivene lažne vakcine protiv koronavirusa: "Predstavljaju rizik po zdravlje"

B92 - 22.04.2021

Meksičke vlasti saopštile su da lažne vakcine predstavljaju "rizik po zdravlje", nakon što su u Meksiku i Poljskoj pronađene falsifikovane doze. Meksička agencija za regulaciju lekova saopštila je juče da su lažne doze vakcine Fajzer-BioNTek otkrivene u februaru i da su ...

RIZIK PO ZDRAVLJE LJUDI: Otkrivene lažne vakcine u Maksiku i Poljskoj

Novosti - 22.04.2021

Meksička agencija za regulaciju lekova saopštila je juče da su lažne doze vakcine Fajzer-BioNTek otkrivene u februaru i da su očigledno prodate i iskorišćene, prenosi AP. Kompanija Fajzer u saopštenju je navela da je otkrila falsifikovane vakcine i u Meksiku i u Poljskoj.

UŽAS, U MEKSIKU I POLJSKOJ PRONAĐENE LAŽNE VAKCINE: Predstavljaju opasnost po zdravlje!

Espreso - 22.04.2021

Kompanija Fajzer u saopštenju je navela da je otkrila falsifikovane vakcine i u Meksiku i u Poljskoj Meksičke vlasti saopštile su da lažne vakcine predstavljaju "rizik po zdravlje", nakon što su u Meksiku i Poljskoj pronađene falsifikovane doze.

RIZIK PO ZDRAVLJE LJUDI: Otkrivene lažne vakcine u Meksiku i Poljskoj

Pink - 22.04.2021

Meksičke vlasti saopštile su da lažne vakcine protiv korona virusa predstavljaju "rizik po zdravlje", nakon što su u Meksiku i Poljskoj pronađene falsifikovane doze. Meksička agencija za regulaciju lekova saopštila je juče da su lažne doze vakcine Fajzer-BioNTek otkrivene u ...

Lažne vakcine protiv korona virusa otkrivene u Meksiku: Vlasti kažu da su rizične po zdravlje

Telegraf - 22.04.2021

Meksičke vlasti saopštile su da lažne vakcine protiv korona virusa predstavljaju "rizik po zdravlje" , nakon što su u Meksiku i Poljskoj pronađene falsifikovane doze. Meksička agencija za regulaciju lekova saopštila je juče da su lažne doze vakcine Fajzer-BioNTek otkrivene u ...

U Poljskoj i Meksiku otkrivene lažne Fajzer vakcine

RTCG - 22.04.2021

[ Klix.ba ] Američka farmaceutska kompanija Fajzer saopštila je da su otkrili falsifikovane verzije svoje vakcine protiv koronavirusa u Meksiku i Poljskoj. U Meksiku su doze imale lažne oznake, dok su u Poljskoj supstance bile sredstva za borbu protiv bora.