TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Anušić ispratio vojnike na Kosovo, najavio da kreće u rješavanje problema izgradnje ratnih brodova

N1 - 21.11.2023

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade Ivan Anušić ispratio je 40. kontingent hrvatskih vojnika (HRVCON) u operaciju potpore miru u Republiku Kosovo. Anušić je na ispraćaju rekao kako u Hrvatskoj, ali i u svijetu, opada interes za služenje u vojsci, ali da se, usprkos tome, mora ...

Anušić: Sve manje ljudi želi u Hrvatsku vojsku

Index.hr - 21.11.2023

POTPREDSJEDNIK vlade i ministar obrane Ivan Anušić rekao je, sudjelujući danas u Đakovu na svečanom ispraćaju 40. kontingenta hrvatskih vojnika (HRVCON) u operaciju potpore miru u Republiku Kosovo (KFOR), da u Hrvatskoj opada interes za služenje u vojsci.

FOTO Anušić ispratio vojnike na Kosovo: Najavio veće plaće i vraćanje vojarni u gradove

24sata.hr - 21.11.2023

Na pitanje novinara postoji li mogućnost da se kandidira na mjesto predsjednika RH, kako neki mediji nagađaju, Anušić je kratko odgovorio s 'Ne' U Đakovačkoj vojarni, pod jakim pljuskom, novi je ministar obrane Ivan Anušić , u mirovnu misiju na Kosovo ispratio 40.

Anušić: Opada interes za služenje u hrvatskoj vojsci

Vijesti.ba - 21.11.2023

Potpredsjednik hravtske Vlade i ministar obrane Ivan Anušić rekao je, sudjelujući u utorak u Đakovu na svečanom ispraćaju 40. kontingenta hrvatskih vojnika (HRVCON) u operaciju potpore miru u Republiku Kosovo (KFOR) da u Hrvatskoj opada interes za služenje u vojsci.