TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Ovaj košmar želim da zaboravim što pre": Monika (12) prvi put nakon otmice otvorila dušu reporteru "Novosti" (FOTO + ...

Novosti - 17.01.2020

U Suvom dolu kraj Niša, u skromnom domu žrtve otmice "malčanskog berberina", koja je konačno izašla iz bolnice. Napaćenu devojčicu dočekali zagrljaji najbližih Zabranjeno preuzimanje teksta, ili njegovih delova, kao i fotografija i video snimaka MNOGO sam srećna.

PINK.RS U KUĆI MONIKE KARIMANOVIĆ: Reči njenih roditelja LOME I NAJTVRĐA SRCA!

Pink - 17.01.2020

Karimanovićima predstoji nastavak borbe. Monika Karimanović (12) iz Suvog Dola, koju je oteo i zlostavljao Ninoslav Jovanovićpoznatiji Malčanski berberin izašla je iz Kliničkog centra u Nišu nakon 19 danalečenja i oporavka. Devojčicu su kod kuće dočekali članovi najuže porodice.

MOJA ĆERA JE LAVICA! TATA MALE MONIKE PRESREĆAN: Devojčica konačno stigla kući, danas otpuštena sa Dečje klinike ...

Kurir - 17.01.2020

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, devojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dečje klinike niškog KC na kućno lečenje. Ona je na Klinici za dečju hirurgiju boravila 19 dana.

Devojčica iz Suvog Dola posle 20 dana u bolnici zbog torture konačno došla kući

Telegraf - 17.01.2020

Posle 20 dana boravka u bolnici u Kliničkom centru u Nišu, devojčica (12) iz Suvog Dola kod Niša, koju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, puštena je na kućno lečenje, potvrđeno je za Telegraf.rs u niškom kliničkom centru.

MONIKA STIGLA KUĆI! Devojčica koju je oteo MALČANSKI BERBERIN puštena iz bolnice!

Espreso - 17.01.2020

Devojčica je kući stigla u pratnji roditelja, koji nisu skrivali emocije, a ispred doma su je sačekali baka i deka, kojima su, pošto su ugledali svoju miljenicu, krenule suze Devojčica Monika K. (12) iz Niša izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29.

Monika Karimanović otpuštena iz bolnice

Politika - 17.01.2020

NIŠ – Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je danas sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka. Devojčica je u pratnji roditelja napustila bolnicu i vratila se svojoj kući u Suvom Dolu, ...

Prve reči Monike posle 20 dana provedenih u bolnici nateraće bam suze na oči: Kada je ušla u porodičnu kuću rekla je ...

Republika - 17.01.2020

Nakon što je ušla u svoj topli dom, sa osmehom na licu, devojčica je kratko rekla: "Napokon sam kod kuće". Kako su za "Novosti" nezvanično rekli u bolnici, ovu hrabru devojčicu, koja je deset dana bila u rukama otmičara Ninoslava Jovanovića, prozvali su "čudo od deteta".

Moja kćerka je lavica, otac male Monike presretan: Djevojčica konačno stigla kući, danas otpuštena s Dječije klinike

Avaz - 17.01.2020

Mala Monika K. (12) iz okolice Niša, djevojčica koju je Ninoslav Jovanović , zvani Malčanski berberin, držao u zatočeništvu 10 dana, danas je s Dječije klinike Kliničkog centra u Nišu otpuštena na kućno liječenje. Nna Klinici za dječiju hirurgiju Monika je boravila 19 dana.

MONIKA IZAŠLA IZ BOLNICE! Devojčica se oporavlja, kod kuće je sačekalo lepo iznenađenje!

Informer - 17.01.2020

Moniika K. (12) iz sela Malča, izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29. decembra, pošto je nakon desetodnevne potrage spasena iz ruku otmičara Ninislava Jovanovića. Devojčicu je u napuštenoj kući u selu Pasjača, pronašao Emil Živić.

MONIKA IZAŠLA IZ BOLNICE! Devojčica se oporavlja, a evo ko ju je sačekao kod kuće!

Pink - 17.01.2020

Monika K. (12) iz sela Malča, izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29. decembra, pošto je nakon desetodnevne potrage spasena iz ruku otmičara Ninoslava Jovanovića. Devojčicu je u napuštenoj kući u selu Pasjača, pronašao Emil Živić.

Kraj agonije: Mala Monika otpuštena sa klinike u Nišu, devojčica konačno kod kuće

Republika - 17.01.2020

- Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dete da dođe kući, kada će sva ova agonija da prestane - rekla je majka Aleksandra po Monikinom izlasku iz bolnice. Podsetimo, Moniku je na putu do škole oteo i 10 dana u zatočeništvu držao osumnjičeni Ninoslav J, koji se sa njom skrivao po ...

OVO JE CELA SRBIJA ČEKALA: Monika K. puštena iz bolnice, porodica lije SUZE RADOSNICE

Srbija Danas - 17.01.2020

Monika K. (12) iz sela Malča, izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29. decembra, pošto je nakon desetodnevne potrage spasena iz ruku otmičara Ninislava Jovanovića. Devojčicu je u napuštenoj kući u selu Pasjača, pronašao Emil Živić.

Monika stigla kući: Konačno u zagrljaju porodice!

Mondo - 17.01.2020

Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, devojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao osumnjičeni N.J. poznat kao Malčanski berberin, puštena je danas sa Dečje klinike niškog KC na kućno lečenje. "Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dete da dođe kući, kada će sva ova agonija da ...

Monika izašla iz bolnice

ALO - 17.01.2020

Ovaj 17. januar je za njenu porodicu veliki dan Napaćena devojčica, koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju. Monika K.

Moniku su u bolnici zvali "čudo od deteta", a njene prve reči nakon što je prešla kućni prag donele su olakšanje celoj ...

Novosti - 17.01.2020

Kako su za "Novosti" nezvanično rekli u bolnici, ovu hrabru devojčicu, koja je deset dana bila u rukama otmičara Ninoslava Jovanovića, prozvali su "čudo od deteta" MONIKA K. izašla je danas iz niške bolnice i u prepodnevnim časovima u pratnji roditelja, stigla je u svoju ...

Monika izašla iz bolnice i stigla kući: Devojčica u zagrljaju uplakanih roditelja, bake i deke, a posebno se obradovala ...

Novosti - 17.01.2020

Napaćena devojčica, koju je na putu do škole oteo Malčanski berberin, konačno je, skoro mesec dana od tog užasnog 19. decembra, kada je dospela u šake mučitelja, u roditeljskom zagrljaju MONIKA K. (12) iz sela S uvi Do , izašla je danas iz niške bolnice, gde je smeštena 29.

Moniku su u bolnici zvali "ČUDO OD DETETA", a kada je došla kući, samo je kratko rekla...

Srbija Danas - 17.01.2020

Monika K. izašla je danas iz niške bolnice i u prepodnevnim časovima u pratnji roditelja, stigla je u svoju porodičnu kuću u Malči. Nakon što je ušla u svoj topli dom, sa osmehom na licu, devojčica je kratko rekla: - Napokon sam kod kuće.

Čudo od deteta

ALO - 17.01.2020

Ovu hrabru devojčicu, koja je deset dana bila u rukama otmičara Ninoslava Jovanovića, prozvali su "čudo od deteta". Monika K. izašla je danas iz niške bolnice i u prepodnevnim časovima u pratnji roditelja, stigla je u svoju porodičnu kuću u niškom selu Suvi Do.

Monika Karimanović izašla iz bolnice

N1 - 17.01.2020

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka. Monika Karimanović pronađena je u jednoj kući u selu Pasjača kraj Niša 29.

Monika Karimanović otpuštena iz bolnice

Novi Magazin - 17.01.2020

Monika Karimanović, 12-godišnja devojčica koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je danas sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka. Devojčica je u pratnji roditelja napustila bolnicu i vratila se svojoj kući u Suvom Dolu.

MONIKA JE REKLA SAMO 4 REČI KAD JE PONOVO UŠLA U SVOJU KUĆU: Ova devojčica je HEROJ SRBIJE

Espreso - 17.01.2020

Nezvanično su rekli u bolnici, ovu hrabru devojčicu, koja je deset dana bila u rukama otmičara Ninoslava Jovanovića, prozvali su "čudo od deteta" Monika K. izašla je danas iz niške bolnice i u prepodnevnim časovima u pratnji roditelja, stigla je u svoju porodičnu kuću u niškom ...

MONIKIN TATA PRESREĆAN! Moja devojčica je lavica! Konačno stigla kući, danas otpuštena sa Dečje klinike u Nišu

Pink - 17.01.2020

Svi smo čekali ovaj dan kada će naše dete da dođe kući, rekli su roditelji Monike K. Mala Monika K . (12) iz okoline Niša, devojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dečje klinike niškog KC na kućno lečenje.

Vest koja će obradovati svakog čoveka u Srbiji: MONIKA OTPUŠTENA IZ BOLNICE

Dnevno - 17.01.2020

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je danas sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka. Devojčica je u pratnji roditelja napustila bolnicu i vratila se svojoj kući u Suvom Dolu.

Monika Karimanović izašla iz bolnice

Beta - 17.01.2020

Dvanaestogodišnja Monika Karimanović, koju je 20. decembra oteo na putu do škole Ninoslav Jovanović iz Malče, otpuštena je danas sa Klinike za dečju hirurgiju, posle 19 dana oporavka. Devojčica je u pratnji roditelja napustila bolnicu i vratila se svojoj kući u Suvom Dolu.

HOĆU DA ZABORAVIM OVAJ KOŠMAR: Potresna izjava male Monike koju je oteo Malčanski berberin i ZLOSTAVLJAO DANIMA!

Kurir - 17.01.2020

Ovo je na vratima svog trošnog doma u Suvom dolu kraj Niša, kroz osmeh rekla dvanaestogodišnja Monika K po izlasku iz bolnice. Ona je u petak 17. januara, posle tri sedmice, izašla iz bolnice, u koju je smeštena posle desetodnevne potrage i spasa iz ruku otmičara Ninislava ...

(VIDEO) Pogledajte kako se slavilo u Monikinom domu: Devojčica otvorila dušu i pokazala šta ju je NAJVIŠE OBRADOVALO ...

Republika - 17.01.2020

Ovo je reporteru na vratima svog trošnog doma u Suvom dolu kraj Niša, kroz osmeh rekla dvanaestogodišnja Monika K. Ona je u petak 17. januara, posle tri sedmice, izašla iz bolnice, u koju je smeštena posle desetodnevne potrage i spasa iz ruku otmičara Ninooslava Jovanovića.