TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kličko sprema Holifilda za Tajsona: Kreće groznica revanša, Ivander trenira sa lancima oko vrata

Telegraf - 23.05.2020

Bivši bokserski šampion, Ivander Holifild , sprema se ozbiljno za potencijalni duel sa Majkom Tajsonom. Gvozdeni Majk je već nekoliko puta objavio snimke treninga i deluje da "puca" od samopouzdanja , pa ne sme ni Holifild da sedi skrštenih ruku.

HOLIFILD SE SPREMA ZA GVOZDENOG! Na treningu sve PRŠTI! VIDEO

Kurir - 23.05.2020

Borba bi bila humanitarnog karaktera, a njih dvojica bi se suočila treći put. "Nemamo još uvek čvrst dogovor, ali idemo ka tome. Nemam ništa protiv toga da nešto učinimo. Novac nije glavni motiv mog povratka. Želim da pomognem deci sa svojom fondacijom.

Holifild "odgovorio" Tajsonu VIDEO

B92 - 23.05.2020

Bivši šampion sveta u boksu Majk Tajson naporno radi kako bi se što spremniji vratio u ring. Tako je u javnost izašao njegov video snimak u kome se vidi da još nije toliko za penziju, bez obzira što ima 53. godinu. Odgovor na to već je stigao od Ivandera Holifilda.

(VIDEO) STRAŠAN ODGOVOR TAJSONU! Još jedan legendarni bokser pokazao da je još uvek ZVER!

Informer - 23.05.2020

Majk Tajson vredno trenira, ali... Legendarni bokser nije jedini koji planira da se vrati u ring Pored Tajsona vredno radi i Ivander Holifild. Njegov trening je takođe brutalan i vidi se da će vrlo brzo biti u formi.

TAJSON SA 53 GODINE IZGLEDA JAČE NEGO IKADA: Pojavio se snimak njegovog treninga, on je prosto neuništiv! (VIDEO)

Pravda - 22.05.2020

Američke ikone boksa Ivander Holifild i Majk Tajson započeli su pregovore o njihovoj trećoj borbi. To ne bi bilo ništa čudno da, Holifild nema čak 57 godina, a Tajson 53, ali borba će biti samo iz humanitarnih razloga.

Sudar titana

ALO - 22.05.2020

Evander Holifild je u svoj štav doveo legendu teške kategorije Vladimira Klička dok traju pripreme za povratnički meč protiv Majka Tajsona. Prvak u dve divizije najavljuje povratak devet godina, od kada se poslednji put borio.

KO JE DEDA? Holifild i sa 57 godina bije za sve pare! (VIDEO)

Mondo - 22.05.2020

U tim godinama... Legende boksa iz devedesetih, čuveni Majk Tajson (53) i Evander Holifild (57), spremaju se već mesecima i na svojim profilima na društvenim mrežama redovno obaveštavaju navijače da su u sve boljoj formi, samo svi se pitaju - zbog čega? "Šuška" se da će se ...

Tajson objavio snimak bez majice, izgleda neverovatno u 54. godini

Telegraf - 21.05.2020

Majk Tajson je sve bliže povratku u ring. Legendarni bokser počeo je objavljivati snimke treninga najavljujući povratak boksu u 54. godini . Tajson bi se mogao boriti 11.jula protiv četiri godine starijeg Ivandera Holifilda, kojem je 1997. u borbi odgrizao komadić uva.

Tajson je i sa 53 zver: Spreman je za deku Holifilda (VIDEO)

Mondo - 21.05.2020

"Gvozdeni Majk" opet je pokazao da se nalazi u izvrsnoj formi s obzirom na to da je uveliko zagazio u šestu deceniju. Njih dvojica su pre više od dve decenije vodili žestoke borbe , a one su po pravilu završavale u korist Holifilda, jednom i zbog diskvalifikacije Tajsona.

GVOZDENI MAJK NE STAJE: Tajson pregovora o novom meču! Ovu BORBU ceo svet nestrpljivo ČEKA (VIDEO)

Srbija Danas - 21.05.2020

Legendarni američki bokseri Ivander Holifild i Majk Tajson započeli su pregovore o njihovoj trećoj borbi. Sada već ugledni "penzioneri" (Holifild 57 godina, Tajson 53), ukrstiće ponovo rukavice, ali za razliku od prethodna dva duela, ovaj okršaj biće iz humanitarnih razloga.

MISLITE DA JE TAJSON MATOR ZA BOKS? Pogledajte kakvo telo ima (VIDEO)

Kurir - 21.05.2020

Tajson (53) ima velike planove da se vrati u ring, uveliko se pominje da bi mogao ponovo da ukrsti rukavice sa Ivanderom Holifildom. Nedavno smo videli da je i dalje brz, da su mu udarci strašno jaki, a sada nam je pokazao i telo.

Tajson konačno rekao šta misli o novom duelu s Holifildom

Avaz - 21.05.2020

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji američki bokser Majk Tajson (Mike Tyson) kaže kako ozbiljno razmišlja o revanu s Evanderom Holifildom (Edvander Holyfield), ali samo zbog miliona koji bi se prikupili za ljude kojima je potrebna pomoć.

Tajson u top-formi i u 53. godini: Spreman za okršaj s Holifildom

Avaz - 21.05.2020

Legendarni bokseri 53-godišnji Majk Tajson (Mike Tyson) i 57-godišnji Evander Holifild (Holyfield) u fokusu su javnosti nakon što se pojavila informacija da bi po treći put mogli ući u ring u egzibicijskom meču od kojeg bi zarada išla u humanitarne svrhe, za pomoć oboljelima od ...