TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NASTAVA NA DALJINU: Pratite onlajn časove na Kuriru

Kurir - 31.03.2020

Na sajtu Kurira možete pratiti nastavu na daljinu. Kurir podržava odluku Vlade Srbije da se u vreme vanrednog stanja nastava odvija onlajn, odnosno u direktnim prenosima časova na RTS. Naša podrška se ogleda u tome što ćemo svakog dana prenositi nastavu, pa časove na daljinu ...

Onlajn prodaja hrane navika u doba koronavirusa a posle?

RTV - 07.04.2020

Onlajn prodaja hrane u Srbiji u poslednjih nekoliko nedelja u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa raste, ali je pitanje da li će ipak uticati na promenu navika kupaca i da li će posle krize nastaviti rast.

Od Vaskrsa počinje novi sistem onlajn nastave

Blic - 07.04.2020

Onlajn nastava uskoro će dobiti drugačiji izgled, jer će nastavnici snimati časove u svom domu. Snimanje probnih materijala i uhodavanje na novi, bezbedniji režim, ali i viši nivo onlajna, već je ...

NASTAVA UŽIVO U direktnom prenosu na "Blicu" pratite časove za osnovnu i srednju školu

Blic - 07.04.2020

Na sajtu "Blica" svakog radnog dana od 8 do 18 sati možete u direktnom prenosu da pratite onlajn nastavu za osnovce, nakon ćega počinje program namenjen učenicima srednjih ...

Ministar Šarčević za "Blic": Onlajn nastava NEĆE BITI OBUSTAVLJENA

Blic - 06.04.2020

Onlajn nastava neće biti obustavljena jer je savetnik iz Ministarstva prosvete, a koji je svakodnevno boravio u školi gde se snimaju časovi, zaražen ...

Onlajn prodaja hrane: Nužda ili budućnost?

B92 - 07.04.2020

Beograd -- Onlajn prodaja hrane u Srbiji u poslednjih nekoliko nedelja u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa raste. Ali, pitanje je da li će ipak uticati na promenu navika kupaca i da li će posle krize nastaviti rast.

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane?

Tanjug - 07.04.2020

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane? Onlajn prodaja hrane u Srbiji u poslednjih nekoliko nedelja u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa raste, ali je pitanje da li će ipak uticati na promenu navika kupaca i da li će posle krize nastaviti rast.

Onlajn prodaja hrane je za male firme bolje rešenje od marketa. Stručnjaci objašnjavaju zašto

Telegraf - 07.04.2020

Onlajn prodaja hrane u Srbiji poslednjih nekoliko nedelja u vreme vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa raste, ali je pitanje da li će ipak uticati na promenu navika kupaca i da li će posle krize nastaviti rast .

UZDATE SE U ONLAJN BAKALNICU? To (sad) ne radi ni u svetu

Mondo - 07.04.2020

Onlajn prodaja hrane u Srbiji u poslednjih nekoliko nedelja vanrednog stanja raste, pijačari pokušavaju da se presele "na mrežu", ali pitanje je koliko će to zaživeti. Optimisti i oni kojima je pogled stalno uprt "u svet" iz istog su danas dobili realniju slilu.

On-lajn kupci u on-lajn prodavnicama: Ko će koga da promeni?

Sputnik - 07.04.2020

Onlajn prodaja hrane u Srbiji u poslednjih nekoliko nedelja u vreme vanrednog stanja zbog epidemije virusa korona raste, ali je pitanje da li će uticati na promenu navika kupaca i hoće li i posle krize nastaviti da beleži rast.