TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Basta: Grejaćemo se jeftinije i zdravije

Tanjug - 12.07.2019

Basta: Grejaćemo se jeftinije i zdravije Moći ćemo da se grejemo jeftinije i zdravije u Beogradu kada se realizuje kapitalni energetski infrastrukturni projekat toplodalekovoda od TENT-a u Obrenovcu do toplane "Novi Beograd", izjavio je u intervjuu za "Novosti" direktor ...

Basta: Grejaćemo se jeftinije i zdravije, za realizaciju projekta potrebno 7 godina

Blic - 12.07.2019

Moći ćemo da se grejemo jeftinije i zdravije u Beogradu kada se realizuje kapitalni energetski infrastrukturni projekat toplodalekovoda od TENT-a u Obrenovcu do toplane "Novi Beograd", izjavio je u intervjuu za "Novosti" direktor "Beogradskih elektrana" Rade Basta.

DIREKTOR BEOGRADSKIH ELEKTRANA: Grejaćemo se jeftinije i zdravije

Kurir - 12.07.2019

BEOGRAD - Moći ćemo da se grejemo jeftinije i zdravije u Beogradu kada se realizuje kapitalni energetski infrastrukturni projekat toplodalekovoda od TENT-a u Obrenovcu do toplane "Novi Beograd", izjavio je direktor "Beogradskih elektrana" Rade Basta.

"I u najgorim vremenskim uslovima radnici elektrana rekordno su rešili svaki problem"

B92 - 12.07.2019

Moći ćemo da se grejemo jeftinije i zdravije kada se realizuje kapitalni energetski infrastrukturni projekat toplodalekovoda od TENT-a do toplane Novi Beograd. To je izjavio direktor Beogradskih elektrana Rade Basta u intervjuu za Večenje Novosti.