TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Užaš na Ibarskoj magistrali: Šest osoba povređeno, među njima i dvoje maloletne dece

B92 - 24.06.2024

Do teške saobraćajne nezgode na Ibarskoj magistrali u blizini Mojsinja kod Čačka došlo je kad su se sudarili putničko vozilo i kombi. Nekoliko osoba je povređeno i one su odmah vozilom Hitne pomoći prevezene u Opstu bolnicu u Čačku.

DVOJE DECE I ČETVORO ODRASLIH POVREĐENO U SAOBRAĆAJKI KOD ČAČKA: Najnoviji detalji teškog udesa na Ibarskoj magistrali ...

Kurir - 24.06.2024

ČAČAK/MOJSINJE - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali u mestu Mojsinje kod Čačka, povređeno je šest osoba . Do udesa je došlo kada su se sudarili kombi i putnički automobil, koji je završio u kanalu pored puta .

ŠESTORO POVREĐENIH, MEĐU NJIMA I DECA! Sudar kombija i auta na Ibarskoj magistrali

Mondo - 24.06.2024

Prema informacijama iz policije došlo je do sudara kombija i putničkog automobila. Oko 16 časova na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno šest osoba. Prema informacijama iz policije došlo je do sudara kombija i putničkog automobila.

Lančani sudar kod Čačka: Povređeno šest osoba, među njima i dvoje dece

Nova - 24.06.2024

U lančanom udesu u selu Mojsinje kod Čačka koji se dogodio u kasnim popodnevnim satima povređeno je šest osoba. „Na Urgentno – prijemnu službu dovezeno je ukupno 6 osoba iz saobraćajnog udesa. U pitanju su dvoje maloletne dece, tri muške osobe i jedna ženska osoba“, kažu u ...

POVREĐENO ŠEST OSOBA, MEĐU NJIMA I DVOJE DECE Detalji stravične nesreće kod Čačka: Sudarilo se više automobila

Blic - 24.06.2024

U Urgentno odeljenje bolnice u Čačku dovezeno ukupno . Svi stabilnih parametara. U toku je njihova dijagnostika - kažu iz Opšte bolnice Čačak. Podsećamo, na magistralnom putu Čačak - Kraljeva u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko ...

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA PUTU ČAČAK-KRALJEVO Lančani sudar na magistrali: Saobraćaj obustavljen, formirane kilometarske ...

Blic - 24.06.2024

- Saobraćaj je obustavljen, gužva ja ogromna. Stvorene su kilometarske kolone vozila, kaže jedan od očevidaca. Na lice mesta stižu ekipe Hitne pomoći i policija. Nije poznato da li ima teško povređenih i nastradalih lica.

LANČANI SUDAR NA PUTU ČAČAK-KRALJEVO: Stvaraju se kilometarske kolone vozila

Republika - 24.06.2024

Na magistralnom putu Čačak - Kraljeva u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko putničkih vozila. - Saobraćaj je obustavljen, gužva ja ogromna. Stvorene su kilometarske kolone vozila, kaže jedan od očevidaca.

Lančani sudar: Saobraćaj obustavljen, kilometarske kolone vozila

B92 - 24.06.2024

Na magistralnom putu Čačak - Kraljeva u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko putničkih vozila. Na magistralnom putu Čačak-Kraljeva u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko putničkih ...

TEŠKA NESREĆA KOD MOJSINJA Sudarilo se nekoliko vozila: Saobraćaj obustavljen, pristižu ekipe Hitne pomoći

Kurir - 24.06.2024

Na magistralnom putu Čačak - Kraljeva u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nesreća kada se sudarilo nekoliko putničkih vozila. - Saobraćaj je obustavljen, gužva ja ogromna. Stvorene su kilometarske kolone vozila - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Teška nesreća na putu Čačak - Kraljevo: Saobraćaj obustavljen, ogromna gužva

Telegraf - 24.06.2024

Na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko putničkih vozila. - Saobraćaj je obustavljen, gužva ja ogromna. Stvorene su kilometarske kolone vozila, kaže za RINU jedan od očevidaca.

HOROR KOD ČAČKA: Povređeno šest osoba u udesu, među njima i dvoje dece!

ALO - 24.06.2024

U Urgentno odeljenje bolnice u Čačku dovezeno ukupno šest osoba iz saobraćajnog udesa. Dvoje maloletne dece, tri muške osobe i jedna ženska osoba. Svi stabilnih parametara. U toku je njihova dijagnostika - kažu iz Opšte bolnice Čačak.

STRAŠNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ČAČKA: Obustavljen saobraćaj, stvaraju se kilometarske kolone

Srbija Danas - 24.06.2024

Saobraćaj je obustavljen. Na magistralnom putu Čačak - Kraljevo u blizini sela Mojsinje došlo je do teške saobraćajne nezgoda kada se sudarilo nekoliko putničkih vozila. - Saobraćaj je obustavljen, gužva ja ogromna.

Šestoro povređenih u udesu na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja

Danas - 24.06.2024

Šest osoba je povređeno u sudaru kombija i putničkog vozila na Ibarskoj magistrali u blizini Mojsinja. Kako javlja RTS , oko 16 časova, na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno šest osoba.

Sudar na Ibarskoj magistrali: Povređeno šestoro, među njima dvoje dece

N1 - 24.06.2024

Oko 16 časova na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređeno šest osoba. Prema informacijama iz policije došlo je do sudara kombija i putničkog automobila, prenosi RTS .

Drama na Ibarskoj magistrali: Šest osoba povređeno u teškom udesu a među njima i dvoje maloletne dece, od siline udara ...

IndeksOnline - 24.06.2024

Čačak- Do teške saobraćajne nezgode na Ibarskoj magistrali u blizini Mojsinja kod Čačka došlo je kad su se sudarili putničko vozilo i kombi. Nekoliko osoba je povređeno i one su odmah vozilom Hitne pomoći prevezene u Opstu bolnicu u Čačku.

TEŽAK SUDAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI Povređeno šest osoba, među njima i deca (FOTO)

Blic - 25.06.2024

Teška saobraćajna nezgoda desila se juče na Ibarskoj magistrali u blizini Mojsinja kod Čačka kada su se sudarili putničko vozilo i kombi. Nekoliko osoba je povređeno i one su odmah vozilom Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Čačku.