TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih ...

Dnevnik.hr - 30.07.2021

Viktorijine anđelice snimljene su u vili u Dubrovniku, gdje su uživale uz bazen u kupaćim kostimima. Galerija + 16 Slavne anđelice Victoria's Secreta trenutačno uživaju u Dubrovniku , u koji su došle proslaviti djevojačku manekenke Jasmine Tookes (30).

Ovo su anđelice koje su došle na djevojačku večer u Dubrovniku

24sata.hr - 29.07.2021

Manekenka Jasmine Tookes (30), koja se nedavno zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, Juana Davida Borreru (31) osnivača Snapchata, odlučila je održati djevojačku večer u Dubrovniku, na kojoj su joj se pridružile kolegice manekenke Viktorijin anđelice.

Nema tko se u Dubrovniku nije okrenuo za najljepšim ženama svijeta, no čini se da njima baš i nije godila tolika pažnja

Dnevnik.hr - 29.07.2021

Viktorijine anđelice su tijekom šetnje Dubrovnikom skrivale lica od fotografa i pokazale im srednji prst. Galerija + 22 U Dubrovniku ovih dana borave najljepše žene svijeta, slavne anđelice brenda donjeg rublja Victoria's Secret .

Viktorijine anđelice prošetale Dubrovnikom pa u oskudnim izdanjima uživale uz bazen

Index.hr - 29.07.2021

POSLJEDNJIH dana u Dubrovniku sa svojim prijateljicama uživa Viktorijina anđelica Jasmine Tookes koja se uskoro udaje za osnivača Snapchata Juana Davida Borrera . Zajedno su došle proslaviti njezinu djevojačku večer.

Viktorijine anđelice proslavile su djevojačku u luksuznoj vili pa prošetale golišave Stradunom

24sata.hr - 29.07.2021

Manekenka Jasmine Tookes (30) udaje se ubrzo, pa je s prijateljicama i kolegicama anđelicama za djevojačku odlučila posjetiti Hrvatsku. POGLEDAJTE VIDEO: Sara Sampaio (30), Shanina Shaik (30), Josephine Skriver (28), Lais Ribeiro (30) i Kelsey Merritt (24) stigle su u Dubrovnik ...

Viktorijine anđelice partijale u Hrvatskoj, na Instagramu osvanule fotke i snimke

Index.hr - 29.07.2021

U HRVATSKOJ su posljednjih dana uživale neke od najljepših žena svijeta. Shanina Shaik, Sara Sampaio, Josephine Skriver, Lais Ribiero i Kelysey Merritt stigle su u Dubrovnik na djevojačku zabavu Viktorijine anđelice Jasmine Tookes koja se uskoro udaje za osnivača Snapchata Juana ...