TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NASTAVAK SUKOBA U KARABAHU: Tri jermenska vojnika poginula u borbama

Pravda - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su u borbama na granici sa Azerbejdžanom, saopštila je pres služba Ministarstva odbrane Jemrenije. Još dvojica su ranjena, a sukob se nastavlja, dodaje se u saopštenju, prenose RIA Novosti.

Primirje nakon stradanja trojice armenskih vojnika u sukobu s Azerbajdžanom

N1 - 28.07.2021

Armenija je priopćila da su trojica njezinih vojnika ubijena u razmjeni vatre s Azerbajdžanom, a Interfax je objavio da su obje strane kasnije prihvatile ruski prijedlog za prekid vatre kako bi se napetosti smirile.

Tri jermenska vojnika poginula su u napadu Azerbejdžana

Nova - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su jutros u minobacačkom napadu azerbejdžanskih snaga, saopštilo je ministarstvo odbrane Jermenije. „U minobacačkom napadu dela azerbejdžanskih snaga na jermenske položaje trojica pripadanika jermenske vojske su poginula, a dvojica su ranjena.

JEDAN POZIV IZ RUSIJE I - RAT STAJE! Azerbejdžan prihvatio predlog za prekid vatre sa Jermenijom!

Informer - 28.07.2021

Azerbejdžan prihvatio predlog Rusije za prekid vatre na granici sa Jermenijom, saopštila je pres-služba Ministarstva odbrane republike - Prihvatili smo inicijativu ruske strane da se objavi prekid vatre na jermensko-azerbejdžanskoj granici od 10:00 - navodi se u saopštenju.

Novi sukob Jermenije i Azerbejdžana, ima mrtvih - umešala se Rusija

B92 - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su u razmeni vatre sa azerbejdžanskim snagama, saopštilo je ministarstvo odbrane Jermenije. Jermensko ministarstvo odbrane objavilo je na Tviteru da je došlo do sukoba sa vojnim snagama Azerbejdžana.

Tri armenska vojnika poginula u sukobima s vojskom Azerbejdžana

Vijesti.ba - 28.07.2021

Trojica armenskih vojnika poginula su danas, a dvojica su ranjena u napadu snaga Azerbejdžana, saopštilo je armensko Ministarstvo odbrane. Ministarstvo odbrane objavilo je na Twitteru da je Azerbejdžan jutros prekršio sporazum o prekidu vatre u sjeveroistočnom dijelu granice ...

Tri jermenska vojnika poginula u oružanom sukobu sa snagama...

Vijesti.me - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su u sukobima sa azerbejdžanskim snagama na granici, saopšteno je danas u Jerevanu. "Zbog oružanih akcija pokrenutih nakon napada azerbejdžanskih snaga, na jermenskoj strani ima troje mrtvih i dvoje ranjenih", saopštilo je jermensko ministarstvo ...

NASTAVAK SUKOBA U KARABAHU: Ponovo nemirno na granici Jermenije i Azerbejdžana, zaraćene strane se MEĐUSOBNO optužuju ...

Republika - 28.07.2021

" Otprilike u 3:40 (1:40 po srednjeevropskom) jedinice azerbejdžanskih Oružanih snaga ponovo su pokrenule provokaciju i prekršile režim prekida vatre u severoistočnom delu pograničnog područja. U toku su lokalne oružane borbe.

RASPLAMSAVA SE SUKOB JERMENIJE I AZERBEJDŽANA! U toku su ORUŽANE BORBE na granici, ima poginulih!

Informer - 28.07.2021

Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da su tokom noći izbili oružani sukobi u severoistočnom delu pograničnog područja prema Azerbejdžanu. Jerevan i Baku se međusobno optužuju za pokretanje lokalnih borbi - Otprilike u 3:40 (1:40 po srednjeevropskom) jedinice ...

U NAGORNO-KARABAHU NIŠTA NOVO: Azerbejdžan otvorio vatru na Jermeniju, poginula tri vojnika, umešala se Rusija

Kurir - 28.07.2021

Jermensko ministarstvo odbrane objavilo je da je došlo do sukoba sa vojnim snagama Azerbejdžana. Jedinice Oružanih snaga Azerbejdžana, koje su napale jermenske položaje, odbačene su nazad na početnu poziciju, pretrpevši gubitke. Sukob se nastavlja, saopštilo je ministarstvo.

U RAZMENI VATRE POGINULA 3 JERMENSKA VOJNIKA: Azerbejdžan otvorio vatru, sukob se nastavlja!

Espreso - 28.07.2021

Jermenija i Azerbejdžan sukobili su se prošle godine oko Nagorno-Karabaha, a borbe su trajale šest nedelja Tri jermenska vojnika poginula su u razmeni vatre sa azerbejdžanskim snagama, saopštilo je ministarstvo odbrane Jermenije .

IZBILI ŽESTOKI SUKOBI U NAGORNO-KARABAHU: Teška razmena vatre na granici, ima mrtvih i ranjenih

Srbija Danas - 28.07.2021

Ministarstvo odbrane Jermenije saopštilo je da su tokom noći izbili oružani sukobi u severoistočnom delu pograničnog područja prema Azerbejdžanu. Jerevan i Baku se međusobno optužuju za pokretanje lokalnih borbi.

NOVI SUKOBI Jermenija: Tri vojnika poginula u azerbejdžanskom napadu

Blic - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su jutros u minobacačkom napadu azerbejdžanskih snaga, saopštilo je ministarstvo odbrane Jermenije. - U minobacačkom napadu dela azerbejdžanskih snaga na jermenske položaje trojica pripadanika jermenske vojske su poginula, a dvojica su ranjena.

Trojica armenskih vojnika ubijena u sukobu s Azerbajdžanom, u tijeku prekid vatre

Index.hr - 28.07.2021

ARMENIJA je priopćila da su trojica njezinih vojnika ubijena u razmjeni vatre s Azerbajdžanom, a Interfax je objavio da su obje strane kasnije prihvatile ruski prijedlog za prekid vatre kako bi se napetosti smirile.

NEMIRNO NA KARABAHU: Ponovo se razbuktao sukob na granici Jermenije i Azerbejdžana

Novosti - 28.07.2021

- Otprilike u 3:40 (1:40 po srednjeevropskom) jedinice azerbejdžanskih Oružanih snaga ponovo su pokrenule provokaciju i prekršile režim prekida vatre u severoistočnom delu pograničnog područja. U toku su lokalne oružane borbe.

JERMENI NASTAVILI SA GRANATIRANJEM: Azerbejdžan prihvatio predlog Rusije o prekidu vatre u Karabahu

Novosti - 28.07.2021

- Prihvatili smo inicijativu ruske strane da se objavi prekid vatre na jermensko-azerbejdžanskoj granici od 10:00 - navodi se u saopštenju. U isto vreme, prema podacima vojske, jermenska vojska nastavlja da granatira pozicije azerbejdžanske vojske koristeći tenkove i minobacače.

Azerbejdžan prihvatio ruski predlog za prekid vatre sa Jerevanom

RTV - 28.07.2021

Azerbejdžan je prihvatio predlog Rusije za prekid vatre na granici sa Jermenijom, saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane te republike. "Prihvatili smo inicijativu ruske strane da se objavi prekid vatre na jermensko-azerbejdžanskoj granici od 10:00", navodi se u ...

PREKID VATRE NA GRANICI SA JERMENIJOM: Azerbejdžan prihvatio predlog Rusije!

Espreso - 28.07.2021

U isto vreme, prema podacima Bakua, jermenska vojska nastavlja da granatira azerbejdžanske položaje, koristeći tenkove i minobacače Azerbejdžan je prihvatio predlog Rusije za prekid vatre na granici sa Jermenijom , saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane te republike.

U TOKU SU ŽESTOKI ORUŽANI SUKOBI: Ubijena tri jermenska vojnika, dva ranjena, Azeri raspalili minobacačima

Srbija Danas - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su jutros u minobacačkom napadu azerbejdžanskih snaga, saopštilo je ministarstvo odbrane Jermenije. - U minobacačkom napadu dela azerbejdžanskih snaga na jermenske položaje trojica pripadanika jermenske vojske su poginula, a dvojica su ranjena.

Primirje nakon stradanja trojice armenskih vojnika u sukobu s Azerbajdžanom

Al Jazeera - 28.07.2021

Armenija je saopćila da su trojica njenih vojnika ubijena u razmjeni vatre s Azerbajdžanom, a Interfax je objavio da su obje strane kasnije prihvatile ruski prijedlog za prekid vatre kako bi se napetosti smirile.

Baku prihvatio predlog Moskve za prekid vatre sa Jerevanom

Politika - 28.07.2021

Azerbejdžan je prihvatio predlog Rusije za prekid vatre na granici sa Jermenijom, saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane te republike. „Prihvatili smo inicijativu ruske strane da se objavi prekid vatre na jermensko-azerbejdžanskoj granici od 10 časova”, navodi se u ...

AZERBEJDŽAN PRIHVATIO RUSKI PREDLOG: Prekid vatre na jermenskoj granici

Pravda - 28.07.2021

Azerbejdžan je prihvatio predlog Rusije za prekid vatre na granici sa Jermenijom, saopštila je danas pres-služba Ministarstva odbrane te republike. "Prihvatili smo inicijativu ruske strane da se objavi prekid vatre na jermensko-azerbejdžanskoj granici od 10:00", navodi se u ...

Razmena vatre Jermenije i Azerbejdžana, tri vojnika poginula

RTS - 28.07.2021

Tri jermenska vojnika poginula su u razmeni vatre sa azerbejdžanskim snagama, saopštilo je ministarstvo odbrane ...