TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Žan Pol Gotje najavio povlačenje

RTV - 17.01.2020

Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. "Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja", objavio je Gotje na Tviteru.

Žan Pol Gotje najavio svoju poslednju modnu reviju

N1 - 17.01.2020

Francuski kreator visoke mode Žan Pol Gotje izjavio je da će revija njegovih kreacija u sredu u Parizu biti njegova poslednja smotra posle 50 godina karijere, ali da kreće u novi projekat sa svojom kompanijom. "Ja ću 22.

Žan Pol Gotje najavio povlačenje

Tanjug - 17.01.2020

Žan Pol Gotje najavio povlačenje Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. PARIZ - Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će ...

Žan Pol Gotje najavio povlačenje

Politika - 17.01.2020

PARIZ – Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. „Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja”, objavio je Gotje na Tviteru, preneo je Tanjug.

Žan Pol Gotje najavio povlačenje

Blic - 17.01.2020

Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. "Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja", objavio je Gotje na Tviteru.

Zbog njega ste gledali gole manekenke i ONAJ kostim u Petom elementu! VIDEO

Mondo - 17.01.2020

Žan Pol Gotje najavio da se povlači sa modne scene! Zbogom kralju modnih pista zahvaljujući kojem ste videli Madonine grudi i Lilo u trakama... Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je danas da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova ...

POVLAČI SE: Francuski modni kreator najavio svoju poslednju reviju posle 50 godina rada

Srbija Danas - 18.01.2020

Francuski modni kreator Žan Pol Gotje najavio je da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. - Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja - objavio je Gotje na Tviteru.

Žan Pol Gotje najavio povlačenje s modne scene

Telegraf - 18.01.2020

Francuski modni kreator Žan Pol Gotje (67) najavio je da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja. - Ova revija koja slavi 50 godina moje karijere biće ujedno i moja poslednja - objavio je Gotje na Tviteru.

CEO SVET JE U NEVERICI! Najveći modni mag današnjice NAJAVIO KRAJ!

Espreso - 18.01.2020

Rojters navodi da njegova modna kuća nije bila dostupna za komentar Francuski modni kreator Žan Pol Gotje (67) najavio je da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti njegova poslednja.

Slavni modni kreator najavio poslednju reviju posle 50 godina karijere

Novosti - 18.01.2020

Gotje (67) čija prva kolekcija je predstavljena 1976. dugo je važio za nekoga ko pomera granice u modi, prelazi linije između muške i ženske garderobe Francuski modni kreator Žan Pol Gotje (67) najavio je da će revija visoke mode koju će održati sledeće sedmice u Parizu biti ...

KRAJ JEDNE ERE: Slavni kreator najavio svoju POSLEDNJU MODNU REVIJU, ali i jedan NOVI PROJEKAT

Dnevno - 18.01.2020

Francuski kreator visoke mode Žan Pol Gotje izjavio je da će revija njegovih kreacija u sredu u Parizu biti njegova poslednja smotra posle 50 godina karijere, ali da kreće u novi projekat sa svojom kompanijom. “Ja ću 22.