TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Oprostila se od fanova!

Blic - 14.01.2018

Mia Borisavljević oprostila se od fanova i to javno, putem društvene mreže Instagram. Mia je napisala da "ide da postane mama" i da je ovo prva duža pauza koju je napravila od 17. ...

ODOH DA POSTANEM MAMA! Mia Borisavljević se OPROSTILA od fanova EMOTIVNOM PORUKOM koja će vas NAJEŽITI! (FOTO)

Pink - 14.01.2018

Spremna za novi život! Vest da je pevačica Mia Borisavljević u drugom stanju i da čeka svoje prvo dete sa kolegom Bojanom Grujićem iznenadila je mnoge, obzirom da su njih dvoje vešto uspevali da svoju romansu drže daleko od očiju javnosti.

Mia i Bojan pesmom dočekali srpsku Novu godinu

ALO - 14.01.2018

Popularni estradni par Mia Borisavljević i Bojan Grujić upriličio je ulazak u Srpsku novu godinu spektakularnim nastupom u jednoj prestoničkoj kafani. Mia je nastup započela sa dobro poznatim hitom “Ko je gore prošao”.

ODOH DA... AU! Mia Borisavljević se OPROSTILA od fanova EMOTIVNOM PORUKOM koja će vas NAJEŽITI (FOTO)

Srbija Danas - 14.01.2018

Vest da je pevačica Mia Borisavljević u drugom stanju i da čeka svoje prvo dete sa kolegom Bojanom Grujićem iznenadila je mnoge, obzirom da su njih dvoje vešto uspevali da svoju romansu drže daleko od očiju javnosti.

Mia Borisavljević se oprostila od fanova!

ALO - 14.01.2018

Mia Borisavljević čeka svoje prvo dete sa kolegom Bojanom Grujićem, a sada je pratioce iznenadila opraštajućom porukom. Naime, pevačica je rešila da se na neko vreme povuče sa scene pošto je trudna, a termin porođaja je sve bliži.

SRPSKA PEVAČICA ŠOKIRALA FANOVE OPROŠTAJNOM PORUKOM: Dragi moji, ovo je bio moj poslednji nastup! (FOTO)

Espreso - 14.01.2018

Poruku koja je iznenadila njene obožavatelje objavila je na Instagramu Pevačica Mia Borisavljević neće nastupati u narednom periodu foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic Mia Borisavljević čeka svoje prvo dete sa kolegom Bojanom Grujićem , a sada je pratioce iznenadila ...

MAMA MIA SE OPROSTILA OD FANOVA: "Dragi moji, sinoć je bio MOJ POSLEDNJI NASTUP!" (FOTO)

Dnevno - 14.01.2018

Mia Borisavljević čeka svoje prvo dete sa kolegom Bojanom Grujićem, a sada je pratioce iznenadila opraštajućom porukom. Naime, pevačica je rešila da se na neko vreme povuče sa scene pošto je trudna, a termin porođaja je sve bliži.

(FOTO) ODOH DA POSTANEM MAMA: Mia Borisavljević se emotivnom porukom oprostila od fanova i pevanja

Kurir - 14.01.2018

Mia Borisavljević , koja je u sedmom mesecu trudnoće, oprostila se od pevanja i fanova na Insagramu. Naime, Mija je poslednji nastup održala baš na Srpsku novu godinu, a potom je napisala potresnu poruku na društvenoj mreži.

Odoh da postanem mama! Trudna Mia Borisavljević se oprostila od fanova (VIDEO) (FOTO)

Telegraf - 15.01.2018

- Mogu da se zahvalim Bogu i genetici što trudnoća protiče bez ikakvih teškoća - rekla je Mia za Telegraf Pevačica koja je u sedmom mesecu trudnoće, sinoć je pevala u jednom beogradskom klubu i kako kaže ovo je bio njen poslednji nastup pre odlaska na porodiljsko odsustvo.