TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U PITANJU JE MARKO VUKOVIĆ (41)! Ovo je čovek koga su nemilosrdno upucali u kolima pred detetom!

Espreso - 17.01.2020

Policija obavlja uviđaj, istraga je u toku i traga se za osumnjičenim. Blokirani su svi izlazi iz Beograda i policija kontroliše lica i vozila Kotoranin Marko Vuković (41) ubijen je u pucnjavi u Beogradu. Kako prenosi N1, ubistvo se dogodilo u blizini Osnovne škole “Borislav ...

Ko je Marko koji je likvidiran na Bežanijskoj kosi: Bio umešan u šverc droge iz Južne Amerike

Telegraf - 17.01.2020

Marko V. (41) koji je večeras ubijen ispred osnovne škole na Bežanijskoj kosi , u Ulici Danila Lekića Španca bio je umešan u šverc narkotika iz Južne Amerike ka Evropi, saznaje Telegraf.rs. On je, prema našim informacijama, odranije poznat policiji.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac ubijen u automobilu, u poteri za napadačem BLOKIRANI IZLAZI IZ GRADA

Blic - 17.01.2020

Muškarac M. V. (41) ubijen je večeras nešto posle 18.30 u pucnjavi u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Kako saznajemo, na M. V. je ispaljeno više hitaca dok je sedeo u automobilu BMW.

Blokirani svi izlazi iz Beograda, proglašena akcija "VIHOR"! Da li je ovo MOTIV ubistva na Novom Beogradu?!

Srbija Danas - 17.01.2020

Večeras oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, za sada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V. (1979) rođenog u Кotoru. U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovog krivičnog dela.

KOTORANIN IZREŠETAN U SAČEKUŠI Ko je muškarac ubijen u automobilu na Novom Beogradu

Blic - 17.01.2020

Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras na Novom Beogradu dok se nalazio u svom automobilu u Ulici Danila Lekića Španca, saznaje "Blic". Prema nezvaničnim saznanjima, Kotoranin je preminuo od rana nanesenih vatrenim oružjem: na njega je ispaljeno više hitaca dok je sedeo u ...

Ponovo su deca na nekoliko metara od sačekuše u Beogradu: Ubistvo između kraja nastave i treninga

Telegraf - 17.01.2020

Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras ispred Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi u Beogradu i to naočigled velikog broja dece. Marko V. je likvidiran u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, ispred svoje dvoje dece koju je došao da pokupi iz škole.

U pucnjavi u Beogradu ubijen muškarac

N1 - 17.01.2020

Kako N1 saznaje, u naselju Bežanijska kosa, na Novom Beogradu, nešto prije 19 sati, ubijen je 41-godišnji muškarac. Policija je blokirala sve izlaze iz Beograda i kontrolira osobe i vozila. Ubojstvo se dogodilo u blizini Osnovne škole "Borislav Pekić", a tijelo žrtve pronađeno ...

Prvi snimci sa lica mesta: Kotoranin Marko V. je ovde ubijen, sve vrvi od policije (VIDEO /FOTO)

Novosti - 17.01.2020

Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja. "Novosti" vam donose prve snimke sa lica mesta.

Blokirani svi izlazi iz Beograda zbog ubistva na Bežanijskoj kosi: Prve fotografije sa lica mesta

Telegraf - 17.01.2020

Marko V. ubijen je večeras ispred Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi . Ubistvo se dogodilo oko 19 časova, a sa njim su u trenutku likvidacije bili žena i dvoje dece, saznaje Telegraf.rs. Prema našim informacijama, njemu je nepoznati muškarac prišao i upucao ga u ...

Na Bežanijskoj kosi ubijen muškarac - blokirani svi izlazi iz grada

B92 - 17.01.2020

U naselju Bežanijska kosa, na Novom Beogradu, nešto pre 19 časova, ubijen je Marko V. (41), saznaje N1. Ubistvo se dogodilo oko 18.45 sati časova u Ulici Danila Lekića Španca, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, u blizini Osnovne škole "Borislav Pekić", a telo ...

SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI! MUŠKARAC UBIJEN PRED DVE ĆERKICE I SINOM: Mafijaško ubistvo kod škole! EVO KO JE UBIJENI

Kurir - 17.01.2020

U mafijaškoj sačekuši na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-godišnji Marko Vuković, koji je preminuo na licu mesta. Vuković je iz Kotora, a nedavno je došao u Srbiju iz inostranstva. U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, ubijen je dok je u ...

Novi obračun škaljaraca i kavčana?! Otkriveno zašto je Marko iz Kotora večeras UBIJEN NA BEŽANIJSKOJ KOSI!

Espreso - 17.01.2020

Zna se! Marko V. (41) ubijen je večeras kod OŠ Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi sa više hitaca iz vatrenog oružja. Bio je u BMWu X6 kad mu je napadač prišao i ispalio nekoliko metaka u glavu. Sa njim je bilo i dvoje dece koje je pokupio iz škole , kao i supruga.

U Beogradu ubijen muškarac, blokirani izlazi iz grada

Beta - 17.01.2020

Policija je blokirala sve izlaze iz Beograda i kontroliše lica i vozila posle večerašnjeg ubistva u naselju Bežanijska kosa. Načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Milan Stanić, izjavio je da je "za sada nepoznata osoba iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M.V.

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA ISPRED ŠKOLE! Muškarac na koga je pucano radio kao mornar, ali je bio uključen u nešto OPASNO

Espreso - 17.01.2020

Kako se saznaje, do zločina je došlo ispred obližnje škole, a ekipe Hitne pomoći su na terenu U mafijaškom obračunu na Bežanijskoj kosi , oko 18.30 časova ubijen je 41-trogodišnji muškarac, koji je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gde je podlegao povredama.

Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi, blokirani svi izlazi iz Beograda

RTS - 17.01.2020

Četrdesetogodišnji muškarac ubijen je u pucnjavi na Bežanijskoj kosi. Policija traga za napadačem. Blokirani su svi izlazi iz ...

SAČEKUŠA NA BEŽANIJSKOJ KOSI, MUŠKARAC UBIJEN PRED ŽENOM I DETETOM: Mafijaško ubistvo kod škole!

Srbija Danas - 17.01.2020

U klasičkoj sačekuši ispred škole u Ulici Danila Lekića Španca, muškarac je ubijen, i to dok je u kolima bio sa ženom i detetom. Hitna pomoć je potvrdila da su ekipe na terenu. Po nezvaničnim informacijama, žrtva je vođa jedne od navijačkih grupa. Uskoro opširnije..

PRVE FOTOGRAFIJE I VIDEO- SNIMCI SA MESTA UBISTVA! Muškarac likvidiran ispred ŠKOLE NA BEŽANIJSKOJ KOSI!

Informer - 17.01.2020

Kod Osnovne škole Borislav Pekić posle 18:30 časova ubijen je 41-godišnji Kotoranin Marko V. Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni je došao po decu u školu, a potom su usledili rafali Ubijeni je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu gde je podlegao povredama.

Prvi snimci s mjesta zločina: Kotoranin izrešetan pred očima žene i djece

Avaz - 17.01.2020

Večeras oko 18:30 sati na Bežanijskoj Kosi u Beogradu je ubijen 41-trogodišnji Marko Vuković, koji je s povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gdje je podlegao povredama. Zločin je počinjen pred očima djece i žene koji su bili sa žrtvom u vozilu.

Upucan muškarac u Ulici Danila Lekića Španca, policija blokirala izlaze iz Beograda

Danas - 17.01.2020

„Večeras oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, zasada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V. (1979) rođenog u Kotoru“, izjavio je večeras načelnik Policijske uprave za grad Beograd Milan Stanić.

PINK.RS NA LICU MESTA: Ovde je ubijen Marko Vuković! POLICIJA BLOKIRALA BEŽANIJU! Otkrivamo i KO JE ŽRTVA SAČEKUŠE ...

Pink - 17.01.2020

Policija intenzivno traga za napadačem. U mafijaškom obračunu na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-trogodišnji Marko Vuković, koji je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gde je podlegao povredama. Vuković je, inače, rodom iz Kotora.

RANJEN VOĐA NAVIJAČKE GRUPE?! Detalji zločina na BEŽANIJI!

Espreso - 17.01.2020

Kako se saznaje, do zločina je došlo ispred obližnje škole, a ekipe Hitne pomoći su na terenu Jedan muškarac ubijen je večeras nešto posle 18.30 u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu . Kako se saznaje, do zločina je došlo ispred obližnje škole, a ekipe Hitne pomoći su ...

BLOKIRANI SVI IZLAZI IZ BEOGRADA! Pojačana kontrola lica i vozila posle likvidacije na Bežanijskoj kosi!

Informer - 17.01.2020

Večeras oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, za sada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V. (1979) rođenog u Кotoru U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovogn krivičnog dela.

DETE JE VRIŠTALO, SVI SMO ISTRČALI DA VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA! MARKO UBIJEN PRED ŽENOM I DECOM? Zastrašujući detalji ...

Informer - 17.01.2020

Kod Osnovne škole Borislav Pekić posle 18:30 časova ubijen je 41-godišnji Kotoranin Marko V. Prema nezvaničnim saznanjima, ubijeni je došao po decu u školu, a potom su usledili rafali Ubijeni je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu gde je podlegao povredama.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac ubijen u automobilu

Blic - 17.01.2020

Muškarac M. V. (41) teško je ranjen večeras nešto posle 18.30 u pucnjavi u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Kako saznajemo, do zločina je došlo dok je M. V. sedeo u kolima, a ekipe Hitne pomoći prevezle su ga u Urgentni centar na odeljenje ...

Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi: Sa njim u autu bilo i dvoje dece u trenutku pucnjave

Telegraf - 17.01.2020

M.V. upucan je večeras oko 19 sati u pucnjavi koja se odigrala na Bežanijskoj kosi , saznaje Telegraf.rs. Kako saznajemo, do incidenta je došlo u ulici Danila Lekića Španca. Prema našim informacijama, ubijen je u autu.

RAFALI NA BEŽANIJSKOJ KOSI! Muškarac u BMW-u izrešetan ispred OSNOVNE ŠKOLE!

Informer - 17.01.2020

Na Bežaniji kod OŠ Borislav Pekić ubijen Marko V. (41) Bio je u BMWu X6 kad mu je napadać prišao i ispalio nekoliko hitaca u glavu. Kako saznajemo, ubijeni je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva, a rodom je iz Kotora.

Muškarac upucan u automobilu, blokirani svi izlazi iz Beograda

Vijesti.ba - 17.01.2020

U mafijaškom obračunu na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova upucan je 43-godišnji muškarac, koji je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu. Žrtva je Marko V, iz Kotora, koji je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva, piše Kurir.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU Muškarac ranjen u automobilu

Blic - 17.01.2020

Jedan muškarac ranjen je večeras nešto posle 18.30 u pucnjavi u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Kako saznajemo, do zločina je došlo dok je ranjeni muškarac sedeo u kolima, a ekipe Hitne pomoći prevezle su ga u Urgentni centar na odeljenje ...

OTKRIVAMO! Evo ko je muškarac koji JE LIKVIDIRAN NA BEŽANIJSKOJ KOSI!

Informer - 17.01.2020

Večeras oko 19 časova kod Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi ubijen je Marko V. Kako sznajemo, njemu je nepoznati napadač prišao dok je sedeo u kolima i ispalio nekoliko hitaca u glavu. Ubijeni je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva, a rodom je iz Kotora.

UBISTVO NA NOVOM BEOGRADU Vođa navijačke grupe ubijen u obračunu

Blic - 17.01.2020

Jedan mladić ubijen je večeras nešto posle 18.30 u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje "Blic". Kako saznajemo, do zločina je došlo ispred škole, a ekipe Hitne pomoći su na terenu. Prema nezvaničnim informacijama, radi se o vođi jedne navijačke grupe.

N1: Na Bežaniji ubijen muškarac

Novi Magazin - 17.01.2020

U naselju Bežanijska kosa, na Novom Beogradu, nesto pre 19 časova došlo je do pucnjave u kojoj je ubijen Marko V. (41), objavila je Televizija N1. Ubistvo se dogodilo u blizini Osnovne škole "Borislav Pekić", a telo žrtve pronađeno je u automobilu BMW X6.

Pucnjava na Bežanijskoj kosi, muškarac ubijen u automobilu

N1 - 17.01.2020

Kako N1 saznaje, u naselju Bežanijska kosa, na Novom Beogradu, nesto pre 19 časova, ubijen je Marko V. (41). Ubistvo se dogodilo u blizini Osnovne škole "Borislav Pekić", a telo žrtve pronađeno je u automobilu BMW X6. Pored automobila, pronađeno je i nekoliko čaura.

Ubijen muškarac na Bežanijskoj kosi, blokirani svi izlazi iz Beograda

Sputnik - 17.01.2020

Četrdesetogodišnji muškarac ubijen je u pucnjavi na Bežanijskoj kosi. Policija traga za napadačem. Blokirani su svi izlazi iz Beograda. Nepoznata osoba je oko 18 časova i 45 minuta u Ulici Danila Lekića Španca kod broja 23 iz vatrenog oružja nanela smrtonosne povrede M. V.

SAČEKUŠA NA BEŽANIJI U BLIZINI ŠKOLE: Marko ubijen pucnjem u glavu! ZLOČIN GLEDALI ŽENA I DECA?!

Pink - 17.01.2020

U toku je potera za napadačem. U naselju Bežanijska kosa na Novom Beogradu, večeras je ubijen Marko V. (41). Kako saznajemo, ubistvo se dogodilo u blizini osnovne škole “Borislav Pekić”, a telo ubijenog zetečeno je u automobilu BMW X6.

Blokirani svi izlazi iz Beograda: Ubijen pred djecom i ženom

Avaz - 17.01.2020

Večeras oko 18:45 sati u ulici Danila Lekića Španca kod broj 23 u Beogradu za sada nepoznata osoba je iz vatrenog oružja nanijela smrtonosne povrede M. V. (41) iz Кotora. U toku je uviđaj na mjestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ubistva.

Kotoranin ubijen u Beogradu

RTCG - 17.01.2020

Kotoranin M.V. (41) ubijen je večeras u beogradskom naselju Bežanijska kosa. To je agenciji Beta saopštio načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Milan Stanić. Policija je, javlja Beta, blokirala sve izlaze iz Beograda i kontroliše vozila nakon ubistva.

Muškarac u Beogradu likvidiran ispred osnovne škole. Blokirani izlazi iz grada

Index.hr - 17.01.2020

VEČERAS oko 19 sati u Beogradu je ubijen 41-godišnji Marko V. Kako je objavio portal Telegraf.rs njemu je ispred Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi prišao zasad nepoznati muškarac i upucao ga u glavu. S ubijenim su u tom trenu bili supruga i dvoje djece.

RAFALI NA NOVOM BEOGRADU! Muškarac u BMW-u izrešetan ispred OSNOVNE ŠKOLE!

Informer - 17.01.2020

Na Bežaniji kod OŠ Borislav Pekić ubijen Marko Vuković (41) Bio je u BMWu X6 kad mu je napadać prišao i ispalio nekoliko hitaca u glavu. Uviđaj je u toku. Uskoro ...

Ubijen Kotoranin u Beogradu

Portalanalitika - 17.01.2020

Muškarac M. V. (41) ubijen je večeras nešto poslije 18.30 u pucnjavi u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu, saznaje "Blic". M. V. je iz Kotora i nedavno je došao u ...

Kotoranin ubijen u Beogradu

Vijesti.me - 17.01.2020

Marko Vulović (41) sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gdje je podlegao povredama Edit Kotoranin Marko Vulović (41) ubijen je u pucnjavi u Beogradu. Kako prenosi N1, ubistvo se dogodilo u blizini Osnovne škole "Borislav Pekić", a tijelo žrtve pronađeno je u ...

Drama u Beogradu: Muškarac u BMW-u izrešetan ispred osnovne škole

Avaz - 17.01.2020

U mafijaškom obračunu na Bežanijskoj Kosi u Beogradu oko 18:30 sati ubijen je 43-trogodišnji muškarac. U klasičkoj sačekuši ispred osnovne škole u ulici Danila Lekića Španca muškarac je ubijen, i to dok je u automobilu BMW bio sa ženom i djetetom.

UBISTVO NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Muškarac izrešetan u kolima! Sa njim bilo i DVOJE DECE

Pink - 17.01.2020

Hitna pomoć i policija su na licu mesta. M.V. upucan je večeras oko 19 sati u pucnjavi koja se odigrala na Bežanijskoj kosi. Do incidenta je, kako pišu mediji, došlo u ulici Danila Lekića Španca. On je, prema saznanjima medija, ubijen u automobilu.

PUCNJAVA NA BEŽANIJSKOJ KOSI: Ranjen muškarac u automobilu, sa njim bilo i dvoje dece koje je pokupio iz škole!

Espreso - 17.01.2020

Trenutno nije poznato kako je do pucnjave došlo, niti šta je prethodilo obračunu M.V. upucan je večeras oko 19 sati u pucnjavi koja se odigrala na Bežanijskoj kosi. Kako saznajemo, do incidenta je došlo u ulici Danila Lekića Španca.

Policija blokirala deo novog beograda!

ALO - 17.01.2020

Užas! Jedan muškarac ranjen je večeras nešto posle 18.30 u pucnjavi u Ulici Danila Lekića Španca na Novom Beogradu. Do zločina je došlo dok je ranjeni muškarac sedeo u kolima, a ekipe Hitne pomoći prevezle su ga u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Pucnjava u Beogradu: Muškarac ubijen na Bežanijskoj kosi

Novosti - 17.01.2020

Za sada se zna da je u jednog muškarca, starog 43 godine, ispaljen jedan ili više hitaca M.V. upucan je večeras oko 19 sati u pucnjavi koja se odigrala na Bežanijskoj kosi. Do incidenta je došlo u ulici Danila Lekića Španca.

PUCNJAVA NA NOVOM BEOGRADU! Muškarcu ispaljeno nekoliko hitaca u glavu?!

Srbija Danas - 17.01.2020

U naselju Bežanijska kosa na Novom Beogradu, večeras je ubijen Marko V. (41). Kako se saznaje, ubistvo se dogodilo u blizini osnovne škole “Borislav Pekić”, a telo ubijenog zetečeno je u automobilu BMW X6. Pored automobila, pronađeno je i nekoliko čaura, a Marko V.

SAČEKUŠA na Bežanijskoj kosi: Ubijen pred ženom i detetom

Mondo - 17.01.2020

U mafijaškom obračunu na Bežanijskoj kosi, oko 18.30 časova ubijen je 41-trogodišnji muškarac, koji je sa povredama opasnim po život prevezen u bolnicu, gde je podlegao povredama. Žrtva je M. V iz Kotora, koji je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva.

Pozadina vatrenog obračuna na bežaniji

ALO - 17.01.2020

Ubijeni je nedavno došao u Srbiju iz inostranstva, a rodom je iz Kotora. Večeras oko 19 časova kod Osnovne škole Borislav Pekić na Bežanijskoj kosi ubijen je Marko V. Kako se saznaje, njemu je nepoznati napadač prišao dok je sedeo u kolima i ispalio nekoliko hitaca u glavu.

Blokirani izlazi iz Beograda Zbog likvidacije na Bežaniji

ALO - 17.01.2020

Sačekuša na Bežaniji Zbog ubistva M. V. (1979) rođenog u Кotoru večeras oko 18.45 časova u Ulici Danila Lekića Španca kod broj 23, policija je blokirala izlaze iz Beograda U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovogn krivičnog dela.