TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Goreo autobus u Južnom bulevaru

Blic - 06.12.2018

Autobus privatnog prevoznika zapalio se jutros oko 11 sati u Južnom Bulevaru, ali povređenih srećom nije bilo, saznaje "Blic". - Požar je brzo ugašen, nije bilo povređenih - kratko su rekli iz Vatrogasne službe.

Zapalio se autobus na Južnom bulevaru, požar ugašen (VIDEO)

Vesti Online - 06.12.2018

Autobus gradskog prevoza koji saobraća Južnim bulevarom se za zapalio, nije bilo povređenih. Tweet Tweet Cirkus umesto auto-puta Figaro: Srbija preti intervencijom ako... Srbija saterana uza ...

DRAMA U BEOGRADU: Zapalio se autobus u Južnom bulevaru! Vatrogasci hitno reagovali (VIDEO)

Kurir - 06.12.2018

Autobus gradskog prevoza zapalio se u Južnom bulevaru u Beogradu. Zadnji deo vozila je u potpunosti izgoreo, a na lice mesta izašli su vatrogasci, koji su lokalizovali požar. Povređenih navodno nije bilo, a uzroci požara se utvrđuju.

Gori autobus na Južnom bulevaru (VIDEO)

Vesti Online - 06.12.2018

Autobus gradskog prevoza koji saobraća Južnim bulevarom se za zapalio, a još uvek nema saznanja da li je bilo povređenih. Tweet Tweet Cirkus umesto auto-puta Figaro: Srbija preti intervencijom ako... Srbija saterana uza ...

Drama na Južnom Bulevaru: Zapalio se autobus usred vožnje, vatrogasci gasili plamen

Telegraf - 06.12.2018

Na svu sreću, nije bilo povređenih gradskog prevoza zapalio se na Južnom bulevaru kod broja 109. Čitav zadnji deo vozila potpuno je izgoreo, a na lice mesta izašli su vatrogasci, koji su lokalizovali požar. Na svu sreću, nije bilo povređenih.

ZAPALIO SE AUTOBUS U CENTRU BEOGRADA! Haos na Južnom bulevaru, vatrogasci gasili plamen (FOTO) (VIDEO)

Espreso - 06.12.2018

Šta je uzrok požara, nije poznato Kako javlja reporter Espresa, na Južnom bulevaru kod broja 109. u Beogradu, zapalio se autobus. Naime, ceo zadnji vozila je potpuno izgoreo, a na lice mesta izašli su vatrogasci, koji su lokalizovali požar. Na svu sreću, nije bilo povređenih.

Zapalio se autobus GSP-a, vatrogasci izašli na lice mesta!

ALO - 06.12.2018

Stravičan prizor uzbunio je stanovnike prestonice. Autobus gradskog prevoza zapalio se u Južnom bulevaru u Beogradu. Zadnji deo vozila je u potpunosti izgoreo, a na lice mesta izašli su vatrogasci, koji su lokalizovali požar.