TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MARIJA OBRADOVIĆ (SNS): Nismo dovoljno kažnjavali nelojalne

Kurir - 13.01.2019

BEOGRAD - Izvršni odbor Srpske napredne stranke do detalja ima pouzdane podatke s terena, ukrštene s različitih izvora, tako da se varaju oni koji misle da centrala ne zna šta radi lokal, kaže Marija Obradović, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

Odluka o izborima posle Putinove posete

Politika - 12.01.2019

Posle posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić odlučiće da li će biti raspisani parlamentarni izbori. Najverovatnije će uslišiti zahtev stranačkih funkcionera koji su u četvrtak uveče na Glavnom odboru u zemunskom „Pinkiju” ...

Blic: SNS spremna za izbore, sve zavisi od Kosova

B92 - 12.01.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, piše Blic. Ovaj list navodi i da je Vučič poručio i da se ne vodi interesima zemlje i Srba na Kosovu i dodaje da konačna odluka o ovom ...

Marija Obradović: Nismo dovoljno kažnjavali nelojalne

RTV - 13.01.2019

Izvršni odbor Srpske napredne stranke do detalja ima pouzdane podatke s terena, ukrštene s različitih izvora, tako da se varaju oni koji misle da centrala ne zna šta radi lokal, kaže Marija Obradović, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

"SNS spremna za izbore, sve zavisi od Kosova"

Vesti Online - 12.01.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, piše Blic. Tweet EPA/Andrej Cukic Aleksandar Vučić Ovaj list navodi i da je Vučič poručio i da se ne vodi interesima zemlje i Srba na ...

INTERVJU Marija Obradović, potpredsednica GO SNS: Nismo dovoljno kažnjavali nelojalne u svojim redovima

Blic - 14.01.2019

Izvršni odbor SNS do detalja ima pouzdane podatke s terena, ukrštene s različitih izvora, tako da se varaju oni koji misle da centrala ne zna šta radi lokal - kaže u intervjuu za “Blic” Marija Obradović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

ZVAĆE STRANE POSMATRAČE: SNS spreman za izbore, sve zavisi od Kosova?

Pravda - 12.01.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, da se ne vodi interesima zemlje i Srba na Kosovu, piše "Blic" i dodaje da konačna odluka o ovom važnom pitanju, ipak, nije doneta.

OTKRIVAMO Šta je Vučić poručio naprednjacima u Zemunu

Blic - 12.01.2019

Lider SNS Aleksandar Vučić poručio je na skupu naprednjaka u Zemunu da bi, pošto ih opozicija traži, što se njega tiče bili raspisani izbori, da se ne vodi interesima zemlje i Srba na Kosovu. Ipak, konačna odluka o ovom važnom pitanju nije doneta.