TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SKANDAL! Grčki trener postao selektor košarkaša lažne države Kosovo

Kurir - 14.02.2020

Grk u lažnoj državi, koju njegova zemlja ne priznaje?! Skandal! Marmarinos je bio dugogodišnji pomoćni trener u Olimpijakosu, a radio je i u Japanu. Grk je sa novim poslodavcima pregovarao tri meseca i na kraju potpisao ugovor na tri godine. Novi selektor povešće tzv.

Košarkaši tzv. Kosova dobili Grka za selektora

B92 - 14.02.2020

Kosovski košarkaški savez imenovao je novog selektora te reprezentacije. Novi selektor tzv. selekcije Kosova je Grk Hristos Marmarinos. Marmarinos je dugo godina radio kao pomoćnik u Olimpijakosu, u perodu kada je klub iz Pireja dva puta osvojio Evroligu, a 2015.

Velika izdaja!

ALO - 14.02.2020

Grom iz vedra neba. Šokantna vest stiže iz Prištine. Novi košarkaški selektor tzv. selekcije Kosova je Grk Hristos Marmarinos. Neverovatno je da je pripadnik bratskog nam naroda, države koja nije i nikad neće priznati lažnu tvorevinu na tlu Srbije, prihvatio poziv da sedne na ...

Košarkaši Kosova dobili Grka za selektora

Vesti Online - 14.02.2020

Marmarinos je dugo godina radio kao pomoćnik u Olimpijakosu, u perodu kada je klub iz Pireja dva puta osvojio Evroligu, a 2015. godine je bio izabran za pomoćnog trenera godina. Bio je angažovan i u ostalim klubovima, kao i u Japanu.