TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OVO JE ZLO VREME: Neda Ukraden progovorila o životu u izolaciji, priznala šta joj nedostaje i kako su je UNUCI ...

Pink - 26.03.2020

Mora da bude sama kako bi zaštitila i sebe i druge! Pevačica Neda Ukraden jedna je od javnih ličnosti koja i te kako poštuje pravila samoizolacije propisana za građane starije od 65 godina, iako njoj niko ne bi dao toliko, s obzirom na to da izgleda fantastično.

OVO NIJE VREME PAMETOVANJA: Neda Ukraden otvoreno o životu u IZOLACIJI, pa otkrila kako su je unuci IZNENADILI!

Kurir - 26.03.2020

Neda Ukraden se uključila uživo u jutarnjem programu i na samom početku priznala da joj nedostaje da putuje i druži se sa ljudima, jer je na to navikla tokom celog svog života, ali shvata da je ovakvo stanje potreba da bismo svi ostali živi i zdravi.

"Italijani doživljavaju tešku tragediju, zato sam zapevala 'Sole mio'"

Mondo - 26.03.2020

Pesmom pružila podršku! Ona se sada uključula u "Novo jutro" na televizi "Pink" i otkrila da joj u ovim danima najviše nedostaju putovanja i druženje sa prijateljima, ali i da su ovakve mere neophodne da bismo ostali živi i zdravi.

"Nužno zlo da bi se preživelo"

ALO - 26.03.2020

Ona je otkrila da joj u ovim danima najviše nedostaju putovanja i druženje sa prijateljima, ali i da su ovakve mere neophodne da bismo ostali živi i zdravi. Pevačica Neda Ukraden otkako su uvede stroge mere samoizolacije, pogotovu za one preko 65 godina, izolovala se u svoj dom ...