TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Užas na skijalištu na Kozari: Mladić pao pod mašinu za utabavanje snega, lekari mu se bore za život

Telegraf - 14.01.2021

Banjalučanin A. K. (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen , saznaje Srpskainfo . Mladić je, kako piše portal, sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

Banjalučanin pao pod mašinu na skijalištu na Kozari, ljekari mu se bore za život

6yka - 14.01.2021

Prema informacijama pomenutog portala, mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom. "Mladić je bio skoro na dnu staze kada žičara prestala da radi.

NESREĆA NA SKIJALIŠTU Mladić pao pod mašinu za održavanje staze, zadobio povrede opasne po život

Blic - 14.01.2021

Banjalučanin (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen. Prema nformacijama Srpskainfo , mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju. – Mladić je bio skoro na dnu staze kada je žičara prestala da radi.

UŽAS NA SKIJALIŠTU NA KOZARI: Mladić pao pod mašinu za utabavanje snega, lekari mu se bore za život

Novosti - 14.01.2021

BANjALUČANIN A. K. (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen. Prema prvim informacijama, mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

DRAMA NA KOZARI! Mladić pao pod mašinu za sneg, lekari mu se bore za život!

Informer - 14.01.2021

Banjalučanin A. K. (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen Mladić je, kako piše portal, sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

HOROR NA SKIJALIŠTU U REGIONU: Mladić pao pod mašinu za utabavanje snega

Srbija Danas - 14.01.2021

Banjalučanin A. K. (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen. Mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom.

UŽAS NA SKIJALIŠTU NA KOZARI: Mladić iz Banjaluke teško povređen! Pao pod mašinu za utabavanje snega, lekari mu se bore ...

Kurir - 14.01.2021

Mladić je, kako piše portal, sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom. "Mladić je bio skoro na dnu staze kada je žičara prestala da radi. On je krenuo da se penje prema vrhu staze, a u tom je trenutku ratrak krenuo da ...

UŽAS NA SKIJALIŠTU U BIH: Mladić pao pod mašinu za utabavanje snega, lekari mu se bore za život!

Republika - 14.01.2021

Mladić je, kako piše portal, sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju , a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom. - Mladić je bio skoro na dnu staze kada je žičara prestala da radi. On je krenuo da se penje prema vrhu staze, a u tom je trenutku ratrak krenuo ...

UŽAS NA KOZARI: Momak pao pod mašinu za sneg!

Espreso - 14.01.2021

Mladić je sa društvom u utorak bio na noćnom skijanju, a tragedija se dogodila kada je ski-lift prestao sa radom... Banjalučanin A. K. (28) teško je povređen u utorak uveče na skijanju na skijalištu na Kozari i životno je ugrožen.