TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DA OBEZBEDIMO ZDRAVE OBROKE OD MALIH NOGU: Predsednik Vučić najavio dodatnu brigu o ishrani dece

Novosti - 24.06.2024

On je rekao da se očekuju sistematski pregledi za najmlađe, ali je najavio i dodatnu brigu države o ishrani najmlađih generacija. - Da obezbedimo zdrave obroke od malih nogu. Ne moraju svi da budu bucmasti kao ja, da probamo da im obezbedimo zdraviji život.

"Od malih nogu zdravi obroci za decu"

B92 - 24.06.2024

Važna stvar i inicijativa za zdravstvo je obezbeđenje zdravih obroka i najbolje moguće hrane deci u školama. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da su zdravi obroci najbitniji i da je zato podržao inicijativu Ministarstva zdravlja.

"GLEDAMO DA OBEZBEDIMO ZDRAVE OBROKE ZA DECU"! Vučić o predlogu lekara i Ministarstva zdravlja!

Republika - 24.06.2024

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da se se gleda da se obezbede zdravi obroci za decu. - Da obezbedimo zdrave obroke od malih nogu. Ne moraju svi da budu bucmasti kao ja, da probamo da im obezbedimo zdraviji život. To je predlog lekara i Ministarstva zdravlja.

DA OBEZBEDIMO ZDRAVE OBROKE OD MALIH NOGU: Predsednik Vučić najavio dodatnu brigu o ishrani dece

Srbija Danas - 24.06.2024

Očekuju se sistematski pregledi za najmlađe. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti najavio je mnoge važne vesti koje se tiču i najmlađih generacija. On je rekao da se očekuju sistematski pregledi za najmlađe, ali je najavio i dodatnu brigu države ...

Predsednik Vučić najavio dodatnu brigu o ishrani dece: Da obezbedimo zdrave obroke od malih nogu!

Informer - 25.06.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u svom obraćanju javnosti najavio je mnoge važne vesti koje se tiču i najmlađih generacija. On je rekao da se očekuju sistematski pregledi za najmlađe, ali je najavio i dodatnu brigu države o ishrani najmlađih generacija.