TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SVEŠTENIČKA PORODICA, ŽESTOK BANKROT I TITULA DRUGOG MUŽA Dok je došao do penzije Popović je prošao SITO I REŠETO

Blic - 09.11.2019

Razvojni put Saše Popovića , koji je početkom meseca postao penzioner , išao je postepeno, ali nikada nije ostupao od prvobitne ideje. Muzika je oduvek bila centar njegovog interesovanja i izvor finansija. Saša Popović je 1976.

SAŠA POPOVIĆ POSTAO PENZIONER: Direktor Granda ispunio starosni uslov ali i dalje ostaje na FUNKCIJI

Kurir - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner, otkriva Kurir. Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

SAŠA POPOVIĆ POSTAO PENZIONER! Direktor Granda ispunio starosni uslov, a evo šta će sada da RADI!

Informer - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

Potvrđeno!

ALO - pre: 18 sati

Miljana se oglasila na svom Instagram nalogu i potvrdila glasine o pomirenju Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić preko Instagrama je potvrdila da se pomirila sa Lazarem Čolićem Zolom. Naime, Miljana je obavestila sve preko društvenih mreža da Zola koristi narkotike, kao i da ...

SAŠA POPOVIĆ OTIŠAO U PENZIJU Odmah otputovao iz Srbije, a evo šta pričaju o sumi koju će PRIMATI SVAKOG MESECA

Blic - 08.11.2019

Direktor i suvlasnik "Grand" produkcije Saša Popović 1. novembra zvanično je postao penzioner. Saša Popović aprilu je napunio 65 godina, te po zakonu nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju, piše "Kurir".

Direktor Granda ispunio starosni uslov: Saša Popović postaje penzioner

Srbija24 - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner, otkriva Kurir. Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

SAŠA POPOVIĆ ODLAZI U PENZIJU: Direktor Granda ispunio USLOV! Da li to znači da se POVLAČI iz posla?

Espreso - 08.11.2019

Po pitanju povlačenja iz posla, Popović je često menjao mišljenje Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner , otkriva Kurir. Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu ...

Saša Popović je direktor "Grand produkcije", a uskoro će dobijati dodatna mesečna primanja: Evo koliko će svakog meseca ...

Puls online - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner, otkriva Kurir. Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

Popović ide u penziju!

Svet - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner, piše Kurir. Direktor i suvlasnik „Grand produkcije“ u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

DIREKTOR "GRANDA" DONEO ODLUKU: Saša Popović ODLAZI U PENZIJU?! Evo šta će sada da RADI!

Srbija Danas - 08.11.2019

Saša Popović je od 1. novembra i zvanično postao penzioner, navodi "Kurir". Direktor i suvlasnik "Grand produkcije" u aprilu je napunio 65 godina, što znači da, po zakonu, nije bilo prepreka da preda zahtev Fondu PIO za odlazak u penziju.

Prošao KROZ golgotu dok je stigao do penzije!

ALO - 09.11.2019

Svi detalji njegovog života. Razvojni put Saše Popovića, koji je početkom meseca postao penzioner, išao je postepeno, ali nikada nije ostupao od prvobitne ideje. Muzika je oduvek bila centar njegovog interesovanja i izvor finansija. Saša Popović je 1976.

STIGAO DO PENZIJE, A OVAKO JE GRADIO KARIJERU: Saša Popović odrastao je u SVEŠTENIČKOJ porodici, imao TEŽAK BANKROT, a ...

Kurir - 09.11.2019

Razvojni put Saše Popovića , koji je početkom meseca postao penzioner, išao je postepeno, ali nikada nije ostupao od prvobitne ideje. Muzika je oduvek bila centar njegovog interesovanja i izvor finansija. Saša Popović je 1976.

TURBULENTAN PUT DO PENZIJE: Saša Popović je odrastao u svešteničkoj porodici, BANKROTIRAO, pa stvorio IMPERIJU

Srbija Danas - 09.11.2019

Razvojni put Saše Popovića, koji je početkom meseca postao penzioner, išao je postepeno, ali nikada nije ostupao od prvobitne ideje. Muzika je oduvek bila centar njegovog interesovanja i izvor finansija. Saša Popović je 1976.

Šok otkriće: Vreme je da Saša Popović ode u penziju? (FOTO)

Vesti Online - 09.11.2019

Odgovor nadležnih stigao je nedavno, a u njemu je pisalo da je Popović ispunio sve neophodne uslove. Međutim, Saša nema nameru da se povuče iz posla, već će i dalje ostati na istoj poziciji, pišu domaći mediji.