TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SRS: Istopolna partnerstva neustavna, pregovori o izborima neprihvatljivi s učešćem EU (VIDEO)

Beta - 25.02.2021

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Aleksandar Šešelj ocenio je danas da bi usvajanje zakona o istopolnim partnerstvima bilo suprotno Ustavu Srbije. "Smatramo da je takav predlog neustavan jer Ustav kaže da je brak zajednica muškarca i žene, i ne treba nametati ...

Voditeljka jutarnjeg čitala vesti o Zvezdi, a onda se iza njenih leđa pojavio - Šešelj! (VIDEO)

ALO - 25.02.2021

Lider SRS Vojislav Šešelj pojavio se iznenada u kadru dok je voditeljka jutarnjeg prograna na TV Prva Bojana Ristivojević čitala vesti. Šešelj je prethodno bio gost jutarnjeg kod Ristivojevićeve, a nakon što ga je pozdravila, krenule su reklame.

BAJDENOV PLAN UDARA NA SRBIJU U ČETIRI KORAKA Šešelj upozorio šta se sprema, ako popustimo - kreće NAJMRAČNIJI ...

ALO - 25.02.2021

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je jutros na TV Prva da pritisci na Srbiju tek slede, ali da ih moramo izdržati Šešelj je rekao da će Zapad pritisnuti Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, da se pomiri sa unitarizacijom BiH, tj.

BITKA ZA NIKŠIĆ! ŠEŠELJ POSLAO PORUKU SRBIMA: Ne nasedajte na propagandu, SAMO ZA NJIH TREBA DA GLASATE!

Republika - 25.02.2021

- Ja se nadam da će Srbi biti jedinstveni. Da će svi glasati za demokratski front - rekao je Šešelj gostojući na TV Prva. Lider radikala ocenio je da Srbi ne bi trebalo da nasednu na propagandu biznismena Dake Davidovića, za koga Šešelj tvrdi da se lažno predstavlja kao patriota.

ŠEŠELJ UPOZORIO ŠTA SE SPREMA: Zapadni udar i četiri mračna cilja kojima se Srbija mora odupreti

Novosti - 25.02.2021

PREDSEDNIK SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je jutros na TV Prva da pritisci na Srbiju tek slede, ali da ih država mora izdržati. Šešelj je rekao da će Zapad pritisnuti Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, da se pomiri sa unitarizacijom BiH, tj.

BAJDENOV PLAN UDARA NA SRBIJU U ČETIRI KORAKA: Šešelj upozorio šta se sprema, ako popustimo kreće najmračniji...

Pravda - 25.02.2021

Predsednik SRS prof. dr Vojislav Šešelj izjavio je jutros na TV Prva da pritisci na Srbiju tek slede, ali da ih moramo izdržati. Šešelj je rekao da će Zapad pritisnuti Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, da se pomiri sa unitarizacijom BiH, tj.

ŠEŠELJ UPOZORAVA NA BAJDENOV PLAN: Udariće na Srbiju u četiri koraka, nema popuštanja

Srbija Danas - 25.02.2021

Šešelj je rekao da će Zapad pritisnuti Srbiju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, da se pomiri sa unitarizacijom BiH, tj. ukidanjem Republike Srpske, da se sruše odnosi Srbije sa Rusijom i Kinom i da se Srbija uvede u NATO savez.