TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pravda za Davida: Odgođeno ročište, ”svi tužioci bolesni”

N1 - 21.04.2021

Ogođeno ročište optuženima za uništavanje dokaza u predmetu "David Dragičević". U sudnici se nije pojavio tužilac Dalibor Vrećo. Sutkinja je objasnila kako je tužilaštvo juče dostavilo dopis u kojem se navodi kako je Vrećo zaražen koronavirusom.

"Oni koji su trebali raditi na otkrivanju ubojica mog sina, rade suprotno...

Dnevnik.ba - 21.04.2021

Tužitelj Dalibor Vrećo nije se pojavio na za danas zakazanom glavnom pretresu pred Osnovnim sudom u Banja Luci, koji se vodi protiv krim-tehničara Policijske uprave Banja Luka, zbog čega je suđenje odgođeno. Vrećo, je kako su naveli iz Tužiteljstva zaražen koronavirusom, zbog ...

Novi datum 17. jun: Tužilac ima koronu, ODGOĐENO SUĐENJE krim-tehničarima u predmetu "David Dragičević"

Blic - 21.04.2021

Radmila Medaković, sudija Osnovnog suda u Banjaluci, morala je odgoditi početak suđenja krim-tehničarima Policijske uprave Banjaluka optuženima za uništavanje dokaza u predmetu "David Dragičević" jer se u sudnici nije pojavio postupajući tužilac Dalibor Vrećo.

KRIMINALISTIČKI TEHNIČARI PRED SUDOM: Skrivali dokaze u istrazi ubistva DAVIDA DRAGIČEVIĆA!

Espreso - 21.04.2021

David Dragičević ubijen je u martu 2018. godine Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je počelo suđenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, kriminalističkim tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018.

SLUČAJ UBISTVA DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Odloženo suđenje kriminalističkim tehničarima - Terete se da su u smeće bacili donji ...

Novosti - 21.04.2021

Suđenje je odloženo za 17. jun, pošto tužilac Dalibor Vrećo ima koronu. Uoči početka glavnog pretresa pred zgradom suda se okupio veliki broj pristalica grupe "Pravda za Davida". Trenutno pevaju Davidovu pesmu "Klinac u getu" i skandiraju Pravda za Davida i pravda za DŽenana ...

Počelo okupljanje članova “Pravda za Davida” ispred suda u Banjaluci

N1 - 21.04.2021

Članovi grupe "Pravda za Davida" okupili su se danas ispred zgrade Osnovnog suda u Banjaluci gdje u 11 časova počinje glavni sudski pretres protiv kriminalističkih tehničara Policijske uprave Banjaluka. Luka Mikica Marijanac i Zoran Bošnjak sumnjiče se da su počinili krivično ...

Odgođeno ročište u slučaju David Dragičević, tužilac ima koronu

N1 - 21.04.2021

Danas je u 11 sati u zgradi Osnovnog suda u Banjaluci trebao početi glavni sudski pretres protiv kriminalističkih tehničara Policijske uprave Banjaluka, no, kako javlja reporterka N1 Anđelka Marković, ročište je odgođeno.

Članovi grupe 'Pravda za Davida' ispred suda uoči početka suđenja

Vijesti.ba - 21.04.2021

Policijske uprave Banjaluka Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, optuženima za uništavanje dokaza ispred Osnovnog suda u Banjaluci okupili su se članovi grupe Pravda za Davida. Noseći transparente i uzvikujući “pravda za Davida i Dženana” članovi grupe su još jednom uperili ...

Odgođeno suđenje u predmetu "Dragičević": Tužitelj Dalibor Vrećo zaražen koronavirusom

Avaz - 21.04.2021

U Osnovnom sudu u Banjoj Luci danas je odgođeno suđenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, kriminalističkim tehničarima PU Banja Luka, optuženima za spriječavanje dokazivanja u istrazi u predmetu David Dragičević.

Odloženo suđenje zbog skrivanja dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića

N1 - 21.04.2021

Pred Osnovnim sudom u Banjaluci u sredu je odloženo suđenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine.

Počelo sudjenje kriminalističkim tehničarima zbog skrivanja dokaza u ubistvu Davida Dragičevića

Beta - 21.04.2021

Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je počelo sudjenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, kriminalističkim tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018. godine.

Odloženo suđenje za skrivanje dokaza o slučaju Dragičevića

Nova - 21.04.2021

Pred Osnovnim sudom u Banjaluci danas je odloženo sudjenje Mikici Marijancu i Zoranu Bošnjaku, tehničarima banjalučke Policijske uprave, optuženima za skrivanje dokaza u istrazi ubistva Davida Dragičevića u martu 2018.