TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZABAVA SE IPAK NEĆE ODRŽATI OVOG VIKENDA: Evo kada Balaševićev sin planira svadbeno veselje

Kurir - 23.06.2022

Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, kako saznajemo, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

Sin Đorđa Balaševića odložio svadbu – ipak se neće održati u subotu

B92 - 23.06.2022

Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, kako saznajemo, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

SVADBA ALEKSE BALAŠEVIĆA SE IPAK NEĆE ODRŽATI U SUBOTU Evo za kad je pomereno veselje, među zvanicama FOLKERI

Blic - 23.06.2022

Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

BALAŠEVIĆ SE IPAK NEĆE ŽENITI U NEDELJU: Zvanično objavljeno!

Espreso - 23.06.2022

Ipak, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima .

NIŠTA OD SVADBENOG VESELJA OVOG VIKENDA: Balaševićev sin odložio venčanje sa trudnom Nikolinom, među zvanicama i ...

Pink - 23.06.2022

Pala odluka! Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, kako se saznaje, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

Aleksa Balašević otkazao svadbeno veselje: Evo i koji je razlog, ali i za kada je pomereno

Telegraf - 23.06.2022

Aleksa Balašević i njegova trudna supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a glamurozno veselje navodno je bilo zakazano u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Međutim, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

Balaševićev sin pravi svadbu u septembru: Odloženo veselje

Nova - 23.06.2022

Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a svadbu je trebalo da prave u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Ipak, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.

Aleksa Balašević otkazao svadbeno veselje

24online - 24.06.2022

Aleksa Balašević i njegova izabranica Nikolina venčali su se u Hramu Svetog Save pre nekoliko dana, a glamurozno veselje navodno je bilo zakazano u subotu 25. juna u Sremskim Karlovcima. Međutim, par je iz privatnih razloga odložio proslavu za septembar.