TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŽENA DOŠLA U BOLNICU SA LANCIMA OKO VRATA, ISPRIČALA HOROR PRIČU! Lekari se SKAMENILI - odmah pozvali policiju

Mondo - 28.11.2023

Žena se pojavila u bolnici u Španiji sa lancima oko vrata, a policiji je ispričala da je pobegla otmičaru. Ova 40-godišnja žena , čije ime nije poznato, rekla je policiji da je ranije bila u bolnici da poseti bolesnog prijatelja.

Došla u bolnicu okovana u lance, lekari odmah pozvali policiju: Žena preživela užas, otkrila sve detalje

Telegraf - 28.11.2023

Neimenovana 40-godišnja žena uspela je da se otrgne i pobegne ranije osuđivanom pedofilu iz Španije i u bolnici se pojavila sa modricama na licu i lancima oko vrata. Doktori iz bolnice Sveti Jakov su bili šokirani kada su videli ženu kojoj su ruke i vrat okovani u lance.

HOROR PRIČA IZ BOLNICE! ŽENA UŠETALA SA LANCEM OKO VRATA! Lekari odmah zvali policiju, dala JEZIV ISKAZ

Kurir - 28.11.2023

Osuđeni pedofil uhapšen je u Španiji zbog pokušaja otmice, nakon što se žena sa katancem i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici . Lekari u gradu Miranda de Ebro bili su zapanjeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Svetog Jakova.

Strava u Španiji: Pojavila se u bolnici zavezana lancima, ono što je ispričala doktorima ravno je horor filmu

N1 - 28.11.2023

Osuđeni pedofil uhapšen je u Španjolskoj zbog pokušaja otmice nakon što se žena s lokotom i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici. Doktori u gradu Miranda de Ebro bili su zaprepašteni kada je žena s modricama na licu ušla u bolnicu Sv. Jakova.

POJAVILA SE U BOLNICI VEZANA LANCIMA: Žena preživela pravu torturu, jedva pobegla od otmičara!

Republika - 28.11.2023

Osuđen pedofil uhapše n je u Španiji zbog pokušaja otmice nakon što se žena sa katancem i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici . Doktori u gradu Miranda de Ebro bili su zaprepašćeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Sv. Jakova.

ŽENA DOŠLA U BOLNICU SA LANCEM OKO VRATA! Lekari odmah zvali policiju, jezivo šta je doživela

ALO - 28.11.2023

Lekari u gradu Miranda de Ebro bili su zapanjeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Svetog Jakova. Oko vrata i ruku ženi je bio zaključan lanac sa dva katanca, a medicinskom osoblju je objasnila da je pobegla od kidnapera.

HOROR U ŠPANIJI! ŽENA UŠETALA U BOLNICU SA LANCEM OKO VRATA! Lekari odmah zvali policiju, dala JEZIV ISKAZ

Pink - 28.11.2023

Osuđeni pedofil uhapšen je u Španiji zbog pokušaja otmice, nakon što se žena sa katancem i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici. Lekari u gradu Miranda de Ebro bili su zapanjeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Svetog Jakova.

Žena se pojavila u bolnici s lancem oko vrata, pozadina priče uznemiravajuća

Vijesti.ba - 28.11.2023

Osuđeni pedofil uhapšen je u Španiji zbog pokušaja otmice nakon što se žena s lokotom i lancem oko vrata pojavila u lokalnoj bolnici. Doktori u gradu Miranda de Ebro bili su zaprepašteni kada je žena s modricama na licu ušla u bolnicu Sv. Jakova.

MONSTRUM JE VEZAO U OKOVE I LANCE, PA SE IŽIVLJAVAO! Žena (40) uspela da pobegne osuđivanom pedofilu! (FOTO)

Srbija Danas - 28.11.2023

Neimenovana 40-godišnja žena uspela je da se otrgne i pobegne ranije osuđivanom pedofilu iz Španije i u bolnici se pojavila sa modricama na licu i lancima oko vrata. Doktori iz bolnice Sveti Jakov su bili šokirani kada su videli ženu kojoj su ruke i vrat okovani u lance.

DOŠLA U BOLNICU S LANCEM OKO VRATA! Lekari se šokirali kada su videli unakaženo lice žene: Muškarac je oteo, pa je ...

Blic - 29.11.2023

Doktori u gradu Miranda de Ebro bili su zaprepašćeni kada je žena sa modricama na licu ušla u bolnicu Svetog Jakova. Oko vrata i ruku bio joj je zaključan lanac sa dva katanca, a medicinskom osoblju objasnila je da je pobegla od otmičara.