TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Da li će Interpol ograničiti kretanje Trampu? Iranci odlučni da uhapse američkog predsednika

Republika - 29.06.2020

Al Džazira je prenela navode iranske agencije ISNA da je tužilac nadležan za prestonicu Teheran Ali Alkasimer zvanično saopštio da se Tramp i ostali koji su osumnjičeni za napad izveden 3. januara suočavaju sa "optužbama za ubistvo i terorizam".

Interpol odbio da hapsi Trumpa

Vijesti.ba - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtjev Irana, koji je izdao crvenu potjernicu za predsjednikom SAD Donaldom Trumpom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trumpa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umiješani u napad bespilotnom letjelicom u Bagdadu u ...

Zbog ubistva kultnog generala, Iran izdao nalog za hapšenje Donalda Trumpa

N1 - 29.06.2020

Iran je izdao hapšeni nalog za američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i još 35 dužnosnika zbog ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija i zatražio pomoć Interpola, rekao je u ponedjeljak teheranski tužitelj Ali Alqasimehr, a prenijela je iranska agencija Fars.

Iran izdao nalog za hapšenja Trumpa zbog ubistva generala

Al Jazeera - 29.06.2020

Teheran je zatražio od Interpola da izda crvenu potjernicu za predsjednikom SAD-a i drugim zvaničnicima koje optužuje za ubistvo Qassema Soleimanija. Američke snage su ubile vođu jedinica Quds u napadu dronom u Iraku 3.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa VIDEO

B92 - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad na iranskog generala u Bagdadu. Ovo je tužilac u Teheranu Ali Alkasimer. Posle dvogodišnje istrage, zaplenjena je veća količina otpada, uključujući i 700 kilograma ...

Osumnjičen za UBISTVO: Izdat nalog za TRAMPOVO HAPŠENJE!

Mondo - 29.06.2020

blaIran je danas izdao nalog za hapšenje američkog predsednika Donalda Trampa zbog napada dronom u Bagdadu početkom godine. Alkasimer nije identifikovao ostale optužene ali je naglasio da će Teheran nastaviti da progoni Trampa čak i ako ne bude ponovo izabran za predsednika.

RASPISANA POTERNICA ZA TRAMPOM! Izdat nalog za njegovo hapšenje, osveta za UBISTVO GENERALA

Srbija Danas - 29.06.2020

Iran je raspisao poternicu za američkim predsednikom Donaldom Trampom. Vlasti u Teheranu zahtevaju hapšenje zbog ubistva generala Kasema Solejmanija. Tražili su da se u sve uključi i Interpol, a na iranskoj listi za hapšenje se navodno nalazi još 35 lica.

IRAN IZDAO NALOG ZA TRAMPOVO HAPŠENJE: Optužuju ga za ubistvo Sulejmanija, traže pomoć Interpola

Pravda - 29.06.2020

Iran je identifikovao 36 osoba koje su umešane u atentat od strane SAD-a na generala Kasema Sulejmanija, te će tražiti njihovo hapšenje putem Interpolovih kanala, prenose iranski mediji. Na vrhu liste osumnjičenih nalazi se i predsednik SAD-a Donald Tramp.

Iran izdao nalog za hapšenje Donalda Trampa: Traže pomoć Interpola

Telegraf - 29.06.2020

Iran je raspisao poternicu za američkim predsednikom Donaldom Trampom. Zahtevaju da se Tramp uhapsi zbog ubistva Kasima Sulejmanija, prenosi RT . Tražili su da se u sve uključi i Interpol. Na listi za hapšenje se navodno nalazi još 35 lica.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa

RTV - 29.06.2020

Iran izdao nalog za hapšenje američkog predsednika Donalda Trampa. Uskoro ...

IRAN RASPISAO CRVENU POTERNICU ZA TRAMPOM! Teheran izdao nalog za hapšenje i traži da se uključi INTERPOL! DRSKA OSVETA ...

Informer - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski general Kasem Sulejmani Iran je, takođe, zatražio pomoć od Interpola ...

IRAN IZDAO NALOG ZA TRAMPOVO HAPŠENJE! Optužuju ga za ubistvo Sulejmanija, traže da Interpol pomogne

Pink - 29.06.2020

Država Iran izdala je nalog za hapšenje američkog predsednika Donalda Trampa. Oni naime zahtevaju da se predsednik SAD uhapsi zbog ubistva iranskog generala Kasima Sulejmanija, prenosi RT. Tražili su da se u sve uključi i Interpol.

Iran izdao crvenu poternicu za Trampom

Tanjug - 29.06.2020

Iran izdao crvenu poternicu za Trampom Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski general.

Iran izdao potjernicu za Trumpom, traži pomoć Interpola

Vijesti.ba - 29.06.2020

Iran je izdao potjernicu i zatražio pomoć od Interpola u hapšenju američkog predsjednika Donalda Trumpa i desetaka ostalih za koje vjeruje da su izveli napad američkim bespilotnim avionom u kome je ubijen vodeći iranski general u Bagdadu, saopćio je u ponedjeljak lokalni tužilac.

Iran izdao poternicu za Trampom

RTS - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje američkog predsednika Donalda Trampa zbog ubistva iranskog generala Kasema ...

Interpol odbio da uhapsi Trampa

Sputnik - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za američkim predsednikom Donaldom Trampom zbog ubistva generala elitne iranske jedinice „Kuds“ Korpusa čuvara islamske revolucije Kasema Sulejmanija. Podsetimo, SAD su 3.

Iran izdao uhidbeni nalog za Trumpom zbog ubojstva generala Sulejmanija

Dnevnik.ba - 29.06.2020

Alqasimehr je rekao da su među optuženima američki vojni i civilni dužnosnici, ali nije ulazio u pojedinosti. Iran je izdao uhidbeni nalog za američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i još 35 dužnosnika zbog ubojstva iranskog generala Kasema Sulejmanija i zatražio pomoć ...

TRAMP IDE U ZATVOR? Izdata poternica za američkim predsednikom

Dnevno - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje američkog predsednika Donalda Trampa zbog ubistva iranskog generala Kasema Solejmanija. Iran je od Interpola zatražio pomoć u hapšenju predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi Rojters . Najuticajniji iranski general Kasem Solejmani ubijen je 3.

Iran izdao nalog za uhićenje Trumpa, zatražili su pomoć Interpola

Index.hr - 29.06.2020

IRAN je izdao nalog za uhićenje Donalda Trumpa te zatražio pomoć Interpola za isporučenje američkog predsjednika zbog toga što smatraju da je vodio napad dronom koji je ubio moćni iranskog generala u Bagdadu, javlja Al Jazeera .

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa, traži pomoć Interpola

Vesti Online - 29.06.2020

Iran je, takođe, zatražio pomoć od Interpola u hapšenju osumnjičenih. – Uspeli smo da identifikujemo 36 osoba koje su učestvovale u pripremi ubistva Sulejmanija, a među njima su i vojni i politički predstavnici SAD i drugih zemalja – rekao je glavni tužilac Teherana Ali Mehra.

Izdat nalog za hapšenje Donalda Trampa

Avaz - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa (Trump) i još 30 osoba zbog sumnje da su umiješani u napad na iranskog generala Kasema Solejmanija (Qassem Soleimani) u Bagdadu, prenosi B92.

Iran traži hapšenje Trampa

Sputnik - 29.06.2020

Iranski sud traži od Interpola da raspiše međunarodnu poternicu za američkim predsednikom Donaldom Trampom zbog ubistva generala Kasema Sulejmanija, objavila je iranska agencija Mehr, prenosi RIA. Prema njegovim rečima, sudski organi su izdali nalog da se te osobe privedu pravdi ...

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa

Vijesti.me - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsjednika SAD, Donalda Trampa, i još 30 osoba zbog sumnje da su umiješani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je u danas tužilac u Teheranu, Ali Alkasimer. Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to ...

Iran izdao nalog za hapšenje Trumpa

Radio Sarajevo - 29.06.2020

! / Iran izdao nalog za hapšenje Trumpa 29. 06. 2020. u 13:37:00 Radiosarajevo.ba Iran je izdao nalog za hapšenje predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trumpa i još 30 osoba zbog sumnje da su umiješani u napad na iranskog generala Kasema Sulejmanija u Bagdadu.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa

Novi Magazin - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je u danas tužilac u Teheranu Ali Alkasimer. Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to nije ...

IRAN RASPISAO POTERNICU ZA TRAMPOM! Teheran izdao nalog za hapšenje i traži da se uključi INTERPOL! DRSKA OSVETA za ...

Informer - 29.06.2020

Iran je raspisao poternicu za američkim predsednikom Donaldom Trampom. Vlasti u Teheranu zahtevaju hapšenje zbog ubistva generala Kasima Sulejmanija Tražili su da se u sve uključi i Interpol, a na iranskoj listi za hapšenje se navodno nalazi još 35 lica.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa zbog likvidacije…

Politika - 29.06.2020

TEHERAN - Iran je izdao nalog za hapšenje predsednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je u tužilac u Teheranu Ali Alkasimer, javlja AP.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa

Danas - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je u danas tužilac u Teheranu Ali Alkasimer. Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to nije ...

Iran izdao nalog za hapšenje Donalda Trampa

N1 - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je tužilac u Teheranu Ali Alkasimer. Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to nije ...

Iran izdao CRVENU POTERNICU za Trampom zbog ubistva generala Sujemanija: Teheran zatražio pomoć Interpola

Blic - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski ...

Iran izdao crvenu poternicu za Trampom

RTV - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski general.

ŠOK! IRAN IZDAO NALOG ZA HAPŠENJE TRAMPA: Optužili ga za ubistvo Sulejmanija i terorizam! Tražiće ga i posle mandata!

Kurir - 29.06.2020

Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to nije komentarisao. Iako američki predsednik nije u opasnosti da zaista bude uhapšen, optužba je pvećala napetost između Irana i SAD. Tužilac je rekao da se Tramp i ostali osumnjičeni terete za umešanost u ...

CRVENA POTERNICA: Iran izdao nalog za hapšenje Trampa, optužuju ga za ubistvo Sulejmanija

Novosti - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog ...

Zbog ubojstva kultnog generala, Iran izdao nalog za uhićenje Donalda Trumpa

N1 - 29.06.2020

Iran je izdao uhidbeni nalog za američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i još 35 dužnosnika zbog ubojstva iranskog generala Kasema Sulejmanija i zatražio pomoć Interpola, rekao je u ponedjeljak teheranski tužitelj Ali Alqasimehr, a prenijela je iranska agencija Fars.

Iran izdao nalog za uhićenje Donalda Trumpa

Vecernji.hr - 29.06.2020

Iran je zatražio od Interpola da izda crvenu tjeralicu za Trumpom i drugima koje Islamska Republika optužuje da su sudjelovali u ubojstvu iranskog generala Iran je izdao uhidbeni nalog za američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i još 35 dužnosnika zbog ubojstva iranskog ...

Iran izdao crvenu poternicu za Trampom, zatražili pomoć i od Interpola

24online - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski general.

Interpol odbio da uhapsi Trampa

B92 - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za predsednikom SAD Donaldom Trampom zbog ubistva generala Kasema Sulejmanija. Kako prenosi Sputnjik, unutrašnja pravila Interpola ne omogućavaju da se zadovolji zahtev sudskih vlasti Irana, pošto je ...

NISU U STANJU DA ZADOVOLJE ZAHTEV TEHERANA: Interpol odbio da uhapsi Donalda Trampa

Srbija Danas - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za američkim predsednikom Donaldom Trampom zbog ubistva generala elitne iranske jedinice "Kuds" Korpusa čuvara islamske revolucije Kasema Sulejmanija.

Da li će se Tramp naći na poternici?

ALO - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za predsednikom SAD Donaldom Trampom zbog ubistva generala Kasema Sulejmanija. Kako prenosi Sputnjik, unutrašnja pravila Interpola ne omogućavaju da se zadovolji zahtev sudskih vlasti Irana, pošto je ...

STIGAO ODGOVOR! Evo šta kaže Interpol POVODOM RASPISIVANJA CRVENE POTERNICE ZA DONALDOM TRAMPOM!

Informer - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za američkim predsednikom Donaldom Trampom zbog ubistva generala elitne iranske jedinice "Kuds" Korpusa čuvara islamske revolucije Kasema Sulejmanija Kako se navodi, unutrašnja pravila Interpola ne ...

Iran izdao crvenu poternicu za Trampom, Interpol odbio da razmotri zahtev

RTV - 29.06.2020

Iran je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i za još više od 30 osoba zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru ove godine, a u kojem je ubijen iranski general.

Interpol odbio da razmotri zahtev Irana za hapšenje Trampa

Tanjug - 29.06.2020

Interpol odbio da razmotri zahtev Irana za hapšenje Trampa Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana, koji je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su ...

Interpol odbio da razmotri zahtev Irana za hapšenje Trampa

Politika - 29.06.2020

LION - Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana, koji je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u ...

KONAČNO! STIGAO JE ODGOVOR! Evo šta kaže Interpol POVODOM RASPISIVANJA CRVENE POTERNICE ZA DONALDOM TRAMPOM!

Espreso - 29.06.2020

Kako se navodi, unutrašnja pravila Interpola ne omogućavaju da se zadovolji zahtev sudskih vlasti Irana Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana da se raspiše međunarodna poternica za američkim predsednikom Donaldom Trampom zbog ubistva generala elitne iranske jedinice "Kuds" ...

NEĆE DA HAPSE TRAMPA: Interpol "iskulirao" Iran

Mondo - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana, koji je izdao crvenu poternicu za Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umešani u napad u kojem je ubijen iranski general Kasem Sulejmani.

Interpol ODBIO DA RAZMOTRI zahtev Irana za hapšenje Trampa

Blic - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana, koji je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru, ...

Trampu ne preti hapšenje: Interpol odbio da razmotri zahtev Irana

Telegraf - 29.06.2020

Interpol je odbio da razmotri zahtev Irana, koji je izdao crvenu poternicu za predsednikom SAD Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umešani u napad bespilotnom letelicom u Bagdadu u januaru, ...

TRAMP MOŽE DA ODAHNE: Interpol neće da hapsi američkog predsednika na zahtev Irana

Kurir - 29.06.2020

Interpol je saopštio da neće razmotriti zahtev Irana, što znači da Trampu ne preti opasnost od hapšenja. Međutim, optužbe ukazuju na povećane tenzije između Irana i SAD, koje traju otkako je Tramp jednostrano povukao SAD iz nuklearnog sporazuma Teherana i svetskih sila.

Iran izdao nalog za hapšenje Trampa

RTCG - 29.06.2020

Iran je izdao nalog za hapšenje predsjednika SAD Donalda Trampa i još 30 osoba zbog sumnje da su umiješani u napad na iranskog generala u Bagdadu, izjavio je u danas tužilac u Teheranu Ali Alkasimer. Iran je zatražio pomoć Interpola za hapšenje osumnjičenih, ali Interpol to nije ...