TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Zrenjaninu uvedena vanredna situacija

RTV - 25.11.2020

Gradski štab za vanredne situacije, na današnjoj sednici, doneo je odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji Grada Zrenjanina. Od juče, vanredna situacija je i na teritorijama srednjobanatskih opština Novi Bečej i Žitište.

UHAPŠEN ZRENJANINAC: Polio vozilo svom sugrađaninu i zapalio ga

Mondo - 25.11.2020

Izgorela je unutrašnjost kombija, kao i deo ispod haube. U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ispod haube. Kako se navodi, B. S. je uhapšen po po nalogu osnovnog javnog tužioca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte ...

Vanredna situacija proglašena u Zrenjaninu, Velikom Gradištu i Trgovištu

N1 - 25.11.2020

Direktor Zavoda za javno zdravlje Zdravko Ždrale rekao je da je u srednjem Banatu situacija "teška i vrlo ozbiljna" i da epidemija "uzima maha", a da je u Zrenjaninu ukupan broj obolelih 1.593, kao i da "zabrinjava" to što je aktivnih kovid slučajeva 1.246.

U Zrenjaninu proglašena vanredna situacija

Danas - 25.11.2020

Štab grada Zrenjanina za vanredne situacije zbog pogoršane epidemiološke slike proglasio je na današnjem zasedanju vanrednu situaciju u ovom gradu. Prema prehodnim statistikama, Zrenjanin je premašio brojku od 1110 aktivnih slučajeva korone, a među obolelima je značajan broj ...

Mladić iz Zrenjanina zapalio kombi muškarcu

Nova - 25.11.2020

Policajci u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. S. (21) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP. Sumnja se da je on 23. novembra ove godine u Zrenjaninu zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi ...

UHAPŠEN ZRENJANINAC: Zapalio kombi sugrađaninu, izgorela unutrašnjost vozila i deo ispod haube

Kurir - 25.11.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. S. (1999) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je on 23.

Uhapšen osumnjičeni za paljenje kombija u Zrenjaninu

B92 - 25.11.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B.S.(21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca. U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ispod haube. Kako se navodi, B. S.

Zrenjaninac uhapšen zbog paljenja automobila

Danas - 25.11.2020

Zrenjaninska policicja uhapsila je B.S. (1999) iz tog grada zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je on 23. novembra u Zrenjaninu zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca.

PROJEKAT ZA PORODICE SA TROJE I VIŠE DECE: Zrenjanin izdvojio 180 miliona za poboljšanje nataliteta

Novosti - 24.11.2020

GRADONAČELNIK Zrenjanina Simo Salapura i predstavnici Pokreta za decu "Tri plus", održali su prvi radni sastanak povodom realizacije projekta "Cena minus za 3+" koji podrazumeva posebne kartice pogodnosti za porodice sa troje i više dece.

U Zrenjaninu kovid bolnice prepune

Danas - 24.11.2020

Na području Zrenjanina aktivno je 1.110 slučajeva zaraženih kororna virusom, a bolnički kapaciteti su na izmaku. Zabrinjava brojoj obolelih zdravstvenih radnika, koji svakim danom raste. Kako je naveo zrenjaninski gradonačelnik Simo Salapura, situacija je krajnje komplikovana ...

Grad Zrenjanin razmišlja o uvođenju kartica pogodnosti za porodice sa troje i više dece

RTV - 24.11.2020

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura sastao se sa predstvnicima pokreta za decu "Tri plus“. Tema razgovora bila je kartica pogodnosti sa porodice sa troje ili više dece koja se realizuje u okviru projekta "Cena minus za tri plus“. Grad Zrenjanin je u budžetu za 2021.

Muke zdravstvenih radnika u Zrenjaninu: Njih stotinu van sistema, a pacijenata je sve više

Telegraf - 24.11.2020

Epidemiološka situacija u Zrenjaninu je složena, raste broj pacijenata obolelih od korona virusa , a blizu 100 zdravstvenih radnika je van sitema i ne mogu da pomognu svojim kolegama, kaže gradonačelnik tog grada Simo Salapura.

ZDRAVSTVENI RADNICI U ZRENJANINU NA MUKAMA: Čak 100 njih van sistema, broj pacijenata samo raste

Srbija Danas - 24.11.2020

Epidemiološka situacija u Zrenjaninu je složena, raste broj pacijenata obolelih od korona virusa, a blizu 100 zdravstvenih radnika je van sitema i ne mogu da pomognu svojim kolegama, kaže gradonačelnik tog grada Simo Salapura.

SVE TEŽA SITUACIJA U ZRENJANINU: Stotinu zdravstvenih radnika van sistema, a broj pacijenata nastavlja da raste!

Republika - 24.11.2020

On je za TV Prva rekao da je u Zrenjaninu trenutno 1.110 aktivnih slučajeva i da je obim posla s kojim se susreću zdravstveni radnici veliki, ali i da su kontrole i inspekcijski nadzori dali pomak u borbi protiv virusa.

Uhapšen osumnjičeni za paljenje kombija u Zrenjaninu

RTV - 25.11.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B. S. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca, saoštila je danas zrenjaninska policija. U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ...

Uhapšen zrenjaninski piroman: Mladić polio benzinom kombi i zapalio ga

Telegraf - 25.11.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B. S. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca, saoštila je danas zrenjaninska policija . U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ...

UŽAS U ZRENJANINU: Uhapšen Zrenjaninac koji je polio i zapalio kombi sugrađaninu?

Srbija Danas - 25.11.2020

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je on 23. novembra ove godine u Zrenjaninu zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca.

Mladić osumnjičen da je polio, pa ZAPALIO KOMBI muškarcu u Zemunu

Blic - 25.11.2020

Policija u Zrenjaninu uhapsila je B. S. (21) iz tog grada, zbog sumnje da je pre dva dana zapaljivom tečnošću polio i zapalio kombi tridesetdvogodišnjeg muškarca, saoštila je danas zrenjaninska policija. U požaru niko nije povređen, a izgorela je unutrašnjost vozila, kao i deo ...

ZRENJANINSKI PIROMAN IZ REŠETAKA: Benzinom polio i zapalio kombi, vozilo izgorelo, njega posle DVA DANA UHAPSILI!

Informer - 25.11.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su B. S. (1999) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti Sumnja se da je on 23.

I treća opština danas proglasila vanrednu situaciju

B92 - 25.11.2020

Zrenjanin -- Nakon Trgovišta, velikog Gradišta, i Zrenjanin prolasio vanrednu situaciju zbog epidemiološke situacije. Direktor Zavoda za javno zdravlje Zdravko Ždrale rekao je danas da je u srednjem Banatu situacija "teška i vrlo ozbiljna" i da epidemija "uzima maha", a da je u ...

Zbog velikog broja zaraženih u Zrenjaninu proglašena vanredna…

Politika - 25.11.2020

ZRENjANIN – Direktor Zavoda za javno zdravlje Zdravko Ždrale rekao je danas da je u srednjem Banatu situacija „teška i vrlo ozbiljna” i da epidemija „uzima maha”, a da je u Zrenjaninu ukupan broj obolelih 1.593, i da „zabrinjava” to što je aktivnih kovid slučajeva 1.246.

Zbog velikog broja zaraženih u Zrenjaninu proglašena vanredna situacija

Novi Magazin - 25.11.2020

Direktor Zavoda za javno zdravlje Zdravko Ždrale rekao je danas da je u srednjem Banatu situacija "teška i vrlo ozbiljna" i da epidemija "uzima maha", a da je u Zrenjaninu ukupan broj obolelih 1.593, i da "zabrinjava" to što je aktivnih kovid slučajeva 1.246.

SVE LOŠIJA EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA NA PODRUČJU SREDNjOBANATSKIH OPŠTINA: Zaraženo oko stotinu medicinskih radnika

Novosti - 24.11.2020

SITUACIJA sa korona virusom na području pet Srednjobanatskih opština je sve lošija, u Novom Bečeju je proglašena vanredna situacija, a na području grada Zrenjanina je 1110 aktivnih slučajeva zaraženih Covidom 19 i ono što posrbno zabrinjava je podatak da je samo u gradu oko ...

Raste broj pacijenata u Zrenjaninu, oko 100 zdravstvenih radnika van sistema

RTV - 24.11.2020

Epidemiološka situacija u Zrenjaninu je složena, raste broj pacijenata obolelih od kovida-19, a blizu 100 zdravstvenih radnika je van sistema i ne mogu da pomognu svojim kolegama, kaže gradonačelnik tog grada Simo Salapura.