TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Projurio kroz crveno u Splitu, pokosio pešake

B92 - 13.08.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u utorak uveče u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javlja Slobodna Dalmacija. Prema prvim informacijama iz policije, jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena.

PROJURIO KROZ CRVENO SVETLO Automobilom naleteo na pešake, poginula žena, muškarac TEŽE POVREĐEN

Blic - 13.08.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno svetlo i udario pešake, javlja "Slobodna Dalmacija". Prema prvim informacijama iz policije, jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SPLITU! Projurio kroz crveno udario pešake, POGINULA ŽENA!

Informer - 13.08.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javlja Slobodna Dalmacija Prema prvim informacijama iz policije, jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena.

Zaleteo se automobilom u pešake u Splitu, ima mrtvih

Mondo - 14.08.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javlja Slobodna Dalmacija. U udesu u utorak uveče jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena.

"Stravičan zvuk, brzina, ode život u sekundi": Vozač projurio kroz crveno i pokosio pešake

Telegraf - 14.08.2019

jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena Teška saobraćajna dogodila se večeras u Splitu , nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javlja Slobodna Dalmacija. Prema prvim informacijama iz policije, jedna žena je poginula, a druga je osoba teško ...

Projurio kroz crveno u Splitu, udario pešake

Tanjug - 13.08.2019

Projurio kroz crveno u Splitu, udario pešake Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javlja Slobodna Dalmacija. SPLIT - Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Splitu, nakon što je vozač projurio ...

Split: Projurio kroz crveno, udario pešake, srušio semafor

RTV - 14.08.2019

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Splitu, nakon što je vozač projurio kroz crveno i udario pešake, javila je Slobodna Dalmacija. Prema prvim informacijama iz policije, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć jedna žena je poginula, a druga je osoba teško povređena.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SPLITU: Projurio kroz crveno svetlo, pa udario dva pešaka! Ženu odmah usmrtio, mladića ...

Kurir - 14.08.2019

Prema prvim informacijama iz policije, jedna žena je poginula, a dok je mladić teško povređen, piše Slobodna Dalmacija. Do nesreće je, kako navode svedoci, došlo nakon što je vozač putničkog automobila prošao kroz crveno svetlo na semaforu.