TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vladimir Obradović: Beograđani će za bolji gradski prevoz morati da sačekaju pobedu opozicije 17.decembra

Danas - 29.11.2023

„Beograđani će za bolji gradski prevoz morati da sačekaju pobedu opozicije 17.decembra, ali njihova bezbednost i sigurnost kad kroče u vozila gradskog prevoza mora odmah da bude obezbeđena. Zato zahtevamo od neodgovorne Šapićeve vlasti da prepozna alarm za opasnost i da se odmah ...

“Harmonika” pukla na pola: Šta regionalni mediji pišu o autobusu koji se prepolovio kod Mašinskog fakulteta u Beogradu?

Danas - 29.11.2023

Zglobni autobus sa linije 65 prepolovio se juče kod Mašinskog fakulteta u Ulici Kraljice Marije u Beogradu. U ovom incidentu nije bilo povređenih, rečeno je Danasu u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) i Gradskom saobraćajnom preduzeću (GSP).

"Vozač GSP je došao je do mene, bio je vidno uznemiren": Očevici o autobusu koji je URED VOŽNJE PUKAO NA POLA, ...

Blic - 28.11.2023

"Vozač je došao je ovde da kupi cigarete, bio je vidno pod uznemiren i pod stresom", ispričala je za "Beograd na Blic" prodavačica u trafici u blizini Mašinskog fakulteta gde je tokom pre podneva usred vožnje zglobni autobus pukao na pola.

(VIDEO) Autobus se „prepolovio“ u centru Beograda: GSP objasnio šta se desilo

N1 - 28.11.2023

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas kod Mašinskog fakulteta u Beogradu, kada se "prepolovio" autobus. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika zbog čega se vozilo „prepolovilo“, potvrdili su za beogradske medije u dispečerskom centru GSP-a.

Snimili smo prepolovljeni autobus iznutra: Ovo je horor scena za sve koji se plaše vožnje u "harmonici"

Telegraf - 28.11.2023

Naši reporteri imali su prilike da "zavire" u autobus koji se danas prepolovio kod Mašinskog fakulteta . Radnici GSP-a uspeli su u potpunosti da odvoje sve delove koji su ostali spojeni na havarije i da autobus, tako, u dva dela i odšlepaju do garaže.

Prepolovio se gradski autobus u Beogradu, nema povređenih

Euronews - 28.11.2023

Dno prikolice autobusa GSP-a na liniji 65 se tokom prepodneva otkačilo kod Mašinskog fakulteta u Beogradu. Nema povređenih, a iz GSP-a navode da je autobus bio upućen na servis u garažu i da nije bilo putnika u vozilu.

Nove slike prepolovljenog autobusa: Do sada neviđena scena na ulicama grada

Telegraf - 28.11.2023

Kada smo, nakon prve informacije da se kod Mašinskog fakulteta prepolovio autobus GSP pozvali dispečarski centar ovog preduzeća, dobili smo odgovor; " Ne, to je nemoguće! ". Ipak, informacija je tako brzo odjeknula na društvenim mrežama da u tom trenutku GSP i nije imao ...

Nesvakidašnja situacija na ulicama Beograda: Prepolovio se gradski autobus (VIDEO)

N1 - 28.11.2023

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas kod Mašinskog fakulteta u Beogradu, kada se prepolovio autobus. Zasad nije poznato kako je došlo do ove nezgode, kao i da li ima povrijeđenih, prenosi Nova.rs. Pogledajte snimak s mjesta nezgode: Inače, riječ je o zglobnom autobusu.

PRVI SNIMCI PREPOLOVLJENOG AUTOBUSA GSP Harmonika pukla usred vožnje, ostao podeljen na dva dela (FOTO, VIDEO)

Blic - 28.11.2023

GSP autobus na liniji 65 bukvalno se prepolovio! Radi se o velikom, zglobnom autobusu, a pukla je takozvana harmonika, tako se gradski autobus podelio na pola. Pogledajte u nastavku prve fotografije i snimak prepolovljenog autobusa.

Prve slike prepolovljenog autobusa u Beogradu

Telegraf - 28.11.2023

Autobus prepolovljen na dva dela i harmonika koja se potpuno izvukla , prizor je koji smo zatekli kod Mašinskog fakulteta i koji zabrinjava svakoga ko koristi gradski prevoz. Srećom, kako nam je potvrđeno u GSP-u, povređenih nema.

"Istina je": Oglasio se GSP o autobusu koji se prepolovio nasred kolovoza

Telegraf - 28.11.2023

Istina je. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika ili, kako ste vi napisali, " prepolovio se " , potvrdili su Telegrafu u dispečerskom centru GSP-a. Kako su nam naveli, na svu sreću niko nije povređen. - Pretpostavlja se da je vozač na vreme video šta se dešava i brzo ...

Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta u Beogradu (VIDEO)

Danas - 28.11.2023

Nezgoda u kojoj se gradski autobus prepolovio na pola dogodila se danas kod Mašinskog fakulteta u Beogradu, javljaju korisnici društvenih mreža. U pitanju je zglobni autobus, a zasad nije poznato kako je došlo do ove nezgode, kao i da li ima povređenih.

PREPOLOVIO SE AUTOBUS GRADSKOG PREVOZA: "Harmonika" pukla napola (VIDEO)

Novosti - 28.11.2023

Autobus se doslovno prepolovio na dva dela, pukao je u zglobnom delu. Kako se vidi na snimku sa lica mesta, "harmonika" je pukla. Za sada nije poznato ima li povređenih i kako je došlo do ove ...

PREPOLOVIO SE GRADSKI AUTOBUS KOD "MAŠINCA" U BEOGRADU! Stoji nasred ulice, a slika je zastrašujuća! (VIDEO)

Mondo - 28.11.2023

Gradski autobus se prepolovio nasred ulice u Beogradu. U zglobnom delu autobusa je došlo do havarije, a kako se vidi na natpisu, izgleda da je vozilo išlo u garažu i da nije prevozilo građane. BONUS VIDEO: (MONDO/J.D.

PREPOLOVIO SE AUTOBUS GSP-A Jeziva scena kod Mašinskog fakulteta, "harmonika" pukla na pola (VIDEO)

Blic - 28.11.2023

Autobus gradskog prevoza u Beogradu prepolovio se kod Mašinskog fakulteta. Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dela, odnosno, došlo je do havarije u zglobnom delu. Kako se vidi na snimku sa lica mesta, harmonika je pukla.

Nesvakidašnja nezgoda u Beogradu: Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta VIDEO

Nova - 28.11.2023

Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas kod Mašinskog fakulteta u Beogradu, kada se prepolovio autobus. Zasad nije poznato kako je došlo do ove nezgode, kao i da li ima povređenih. Pogledajte snimak s lica mesta: Inače, reč je o zglobnom autobusu.

Prepolovio se gradski autobus kod Mašinskog fakulteta

Telegraf - 28.11.2023

Jeziva scena zabeležena je kod Mašinskog fakulteta. Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dela, odnosno, došlo je do havarije u zglobnom delu. Harmonika je pukla. ...

FOTO U Beogradu se gradski bus prepolovio u vožnji

Index.hr - 28.11.2023

U BEOGRADU se autobus gradskog prijevoznika GSP-a doslovno prepolovio, piše Blic. Radi se o velikom, zglobnom autobusu, a pukla je takozvana harmonika, tako se gradski autobus podijelio na pola. U GSP-u su potvrdili da se radi o vozilu iz njihovog voznog parka, a sve se dogodilo ...

Nesvakidašnja nesreća u Beogradu: Prepolovio se gradski autobus

Vijesti.ba - 28.11.2023

Nesvakidašnja nesreća dogodila se danas kod Mašinskog fakulteta u Beogradu, kada se prepolovio autobus. Zasad nije poznato kako je došlo do ove nesreće, kao i da li ima povrijeđenih, prenosi Nova.rs. Pogledajte snimak s mjesta nesreće: Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Nesvakidašnji slučaj u bh. komšiluku: Prepolovio se gradski autobus

Radio Sarajevo - 28.11.2023

Neobična scena zabilježena je kod Mašinskog fakulteta u Beogradu. Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dijela. Kako se može vidjeti na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, došlo je do havarije u zglobnom dijelu. Takozvana "harmonika" je, jednostavno, pukla.

PREPOLOVIO SE AUTOBUS KOD MAŠINSKOG FAKULTETA: Jeziva scena na ulici (VIDEO)

Republika - 28.11.2023

Jeziva scena zabeležena je kod Mašinskog fakulteta. Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dela, odnosno, došlo je do havarije u zglobnom delu. Harmonika je ...

PREPOLOVIO SE AUTOBUS GSP-A "Harmonika" pukla na pola, jeziva scena kod Mašinskog fakulteta (VIDEO)

ALO - 28.11.2023

Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dela, odnosno, došlo je do havarije u zglobnom delu. Kako se vidi na snimku sa lica mesta, harmonika je pukla. Za sada nije poznato da li ima povređenih i kako je došlo do nesreće.

HAVARIJA U BEOGRADU! Prepolovio se autobus kod Mašinskog fakulteta (VIDEO)

Srbija Danas - 28.11.2023

Jeziva scena zabeležena je kod Mašinskog fakulteta. Autobus GSP-a doslovno se prepolovio na dva dela, odnosno, došlo je do havarije u zglobnom delu. Harmonika je ...

„Istina je, autobus na liniji 65 se prepolovio“: Oglasio se GSP o nesreći

Nova - 28.11.2023

Istina je. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika ili, kako ste vi napisali, "prepolovio se", rekli su za beogradske medije u dispečerskom centru GSP-a. Kako su naveli za Telegraf.rs, na svu sreću niko nije povređen.

ISTINA JE! AUTOBUS SE PREPOLOVIO: Oglasili se iz GSP-a nakon havarije kod Mašinskog fakulteta - NA SREĆU NIKO NIJE ...

Republika - 28.11.2023

"Istina je. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika ili, kako je napisano, 'prepolovio se'," potvrdili su beogradskim medijima u dispečerskom centru GSP -a. Kako su naveli, na svu sreću niko nije povređen , piše Telegraf.

Vozač je brzo reagovao! Oglasio se GSP o autobusu koji se prepolovio u centru Beograda!

Informer - 28.11.2023

Iz Gradskog saobraćajnog prevoza potvrdili su da se autobus prepolovio danas u Beogradu. - Istina je. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika ili, kako ste vi napisali, "prepolovio se" - potvrdili su u dispečerskom centru GSP-a.

OGLASIO SE GSP O AUTOBUSU KOJI SE PREPOLOVIO: Poznato ima li povređenih putnika (VIDEO)

Novosti - 28.11.2023

Kako su nam naveli, na svu sreću niko nije povređen. - Pretpostavlja se da je vozač na vreme video šta se dešava i brzo reagovao - kažu oni. Ekipe su na terenu i odvoze vozilo. Podsetimo, jeziva scena zabeležena je kod Mašinskog fakulteta.

OGLASIO SE GSP O AUTOBUSU KOJI SE PREPOLOVIO Poznato ima li povređenih putnika (VIDEO)

ALO - 28.11.2023

Istina je. Autobusu na liniji 65 izvukla se harmonika, "prepolovio se" - potvrdili su Novostima u dispečerskom centru GSP-a. Kako su naveli, na svu sreću niko nije povređen. - Pretpostavlja se da je vozač na vreme video šta se dešava i brzo reagovao - kažu oni.

VIDEO / Beogradski gradski autobus prepolovio se u vožnji

N1 - 28.11.2023

U Beogradu se autobus gradskog prijevoznika GSP-a doslovno prepolovio. Radi se o velikom, zglobnom autobusu, a pukla je takozvana harmonika, tako se gradski autobus podijelio na pola. U GSP-u su potvrdili da se radi o vozilu iz njihovog voznog parka, a sve se dogodilo kod ...