TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZARAZA PRETI BANGLADEŠU: Nakon poplava došlo do još većeg problema

Espreso - 23.06.2022

U akciji snabdevanja stanovništva na poplavljenom području čistom pijaćom vodom i drugim potrebštinama angažovano je gotovo 2.000 spasilačkih timova u saradnji sa vojskom Vlasti Bangladeša intenzivno rade na sprečavanju širenja bolesti koje se prenose vodom, usled poplava koje ...

Nakon poplava Bangladešu preti opasnost od zaraza

Tanjug - 23.06.2022

Nakon poplava Bangladešu preti opasnost od zaraza "Plašimo se izbijanja bolesti koje se prenose vodom", rekao je Atikul Hake, generalni direktor Odeljenja za upravljanje katastrofama i dodao da je sada glavni prioritet da se ugroženima dostavi pijaća voda.

Bangladešu preti opasnost od zaraza; "Plašimo se"

B92 - 23.06.2022

Vlasti Bangladeša intenzivno rade na sprečavanju širenja bolesti koje se prenose vodom, usled poplava koje su pogodile ovu zemlju, izjavio je danas zvaničnik. On je dodao da se žurno radi na dopremanju pijaće vode stanovnicima koji su ostali izolovani u svojim domovima.

"PLAŠIMO SE IZBIJANJA BOLESTI KOJE SE PRENOSE VODOM" Nakon poplava Bangladešu preti opasnost od zaraza

Blic - 24.06.2022

Vlasti Bangladeša intenzivno rade na sprečavanju širenja bolesti koje se prenose vodom, usled poplava koje su pogodile ovu zemlju, izjavio je danas zvaničnik i dodao da se žurno radi na dopremanju pijaće vode stanovnicima koji su ostali izolovani u svojim domovima.