TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Milošević je najveći neprijatelj Srbije: Server u polemici sa Dačićem

Telegraf - 14.08.2019

Kako su se demokrate u eri dinastije Klinton ponašale prema našem narodu, dobro smo na svojoj koži osetili 1999. Oni su izabrali da im Srbija bude neprijatelj, a ne mi - rekao je prethodno Dačić Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, ističe američki ...

Server polemiše s Dačićem: Milošević najveći neprijatelj Srbije

Tanjug - 14.08.2019

Server polemiše s Dačićem: Milošević najveći neprijatelj Srbije Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, ističe američki analitičar i albanski lobista Danijel Server povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje ...

Server: Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona i Olbrajt

N1 - 14.08.2019

Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija, izjavio je za Danas Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

Server polemiše s Dačićem: Milošević veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona

24sata - 14.08.2019

Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, ističe američki analitičar i albanski lobista Danijel Server povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsednika SAD i bivše američke državne sekretarke.

"Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona i Olbrajt"

B92 - 14.08.2019

"Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija". To je za "Danas" izjavio Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

DAČIĆ I AMERIČKI PROFESOR U KLINČU Server poručuje: Milošević je "najveći neprijatelj", srpski šef diplomatije ...

Blic - 14.08.2019

Slobodan Milošević je veći neprijatelj Srbije od Olbrajtove i Klintona, kaže američki ekspert za Balkan sa instituta "Džon Hopkins" povodom izjave ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da Srbi neće imati veće neprijatelje od bivšeg predsednika SAD i bivše američke državne ...

"Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona"

Mondo - 14.08.2019

Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija, izjavio je za "Danas" Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

DAČIĆ JE NAPRAVIO GREŠKU KOJA SE NE MOŽE ISPRAVITI: Server ima još nešto da PORUČI lideru SPS

Espreso - 14.08.2019

Dačić očajnički želi da prikrije svoju sopstvenu grešku Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija, izjavio je Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

Server o Dačićevom pozivu Srbima u SAD: Milošević je veći neprijatelj Srbije od Klintona i Olbrajt

Novi Magazin - 14.08.2019

Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da Srbija postane evropska demokratija, izjavio je za Danas Danijel Server, profesor vašingtonskog univerziteta Džon Hopkins.

Server "otkrio": Olbrajt i Klinton pomogli Srbiji da se otarasi najvećeg neprijatelja - Slobodana Miloševića

RTV - 14.08.2019

Profesor vašingtonskog univerziteta "Džons Hopkins" Danijel Server izjavio je za "Danas" od srede da Slobodan Milošević zaslužuje "titulu" najvećeg neprijatelja Srbije. "Medlin Olbrajt i Bil Klinton su pomogli Srbiji da se otarasi Slobodana Miloševića i time stvorili šansu da ...