TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UMRLO PREKO 35O SLONOVA PORED BARA I REKA! Lešinari ne jedu njihovo meso, naučnici sumnjaju u koronu

Espreso - 02.07.2020

Oni su umrli pod nerazjašnjenim okolnostima, a na fotografijama iz vazduha prikazani su njihovi leševi razbacani po delti Okavango i u drugim severnim delovima zemlje Više od 350 slonova pronađeni su mrtvi pored vodenih bara u delti reke Okavango u Bocvani.

Uginulo 350 slonova u Bocvani

N1 - 01.07.2020

Više od 350 slonova umrlo je od nepoznatih uzroka, a fotografije iz vazduhu prikazuju njihove leševe razbacane po delti reke Okavango i drugim severnim delovima Bocvane. Prve smrti slonova zabeležene su u maju kada je 169 slonova umrlo u kratkom periodu na delti reke Okavango, ...

Katastrofa za okoliš: Stotine slonova misteriozno preminulo u Bocvani

Dnevnik.ba - 01.07.2020

Stotine slonova misteriozno je preminulo u Bocvani, što se opisuje kao katastrofa za okoliš. Više od 350 slonova umrlo je od nepoznatih uzroka, a fotografije iz zraka prikazuju njihove leševe razbacane po delti rijeke Okavango i drugim sjevernim dijelovima zemlje.

Stotine slonova preminulo u Bocvani

Vijesti.ba - 01.07.2020

Stotine slonova misteriozno je preminulo u Bocvani, što se opisuje kao katastrofa za okoliš. Više od 350 slonova umrlo je od nepoznatih uzroka, a fotografije iz vazduhu prikazuju njihove leševe razbacane po delti rijeke Okavango i drugim sjevernim dijelovima zemlje.

Prijeti li opasnost i ljudima: Stotine slonova misteriozno umrlo u Bocvani

Avaz - 01.07.2020

Stotine slonova misteriozno je preminulo u Bocvani, što se opisuje kao katastrofa za okoliš u ovoj afričkoj državi. Više od 350 slonova umrlo je od nepoznatog uzroka, a fotografije iz vazduha prikazuju njihove leševe razbacane po delti rijeke Okavango i drugim sjevernim ...