TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nakon skoro godinu dana počela rekonstrukcija pruge od Prokuplja do Merdara

Južne Vesti - 22.04.2021

Na deonici Prokuplje - Kuršumlija - Merdare započeli su radovi na rekonstrukciji pruge oštećene tokom prošlogodišnjih poplava, zbog čega je železnički saobraćaj na tom pravcu bio obustavljen od 24. juna. Vrednost radova je oko 34 miliona dinara, a Infrastruktura železnice je za ...

Počela rekonstrukcija pruge Prokuplje-Kuršumlija-Merdare

RTV - 22.04.2021

Infrastruktura železnice Srbije započela je rekonstrukciju pruge Prokuplje - Kuršumlija - Merdare, na deonicama gde su prošlogodišnje poplave oštetile i odnele delove koloseka, zbog čega je železnički saobraćaj na ovom pravcu bio obustavljen.

KAKVI NAS PUTEVI U SEZONI ČEKAJU DO MORA Do Grčke skoro sve vreme brzom deonicom, do Crne Gore stiže novih 30 km, ...

Blic - 22.04.2021

Građani Srbije koji se ovog leta budu uputili na letovanje u Grčku ili Bugarsku, baš kao i oni koji krenu ka Crnoj Gori ili Hrvatskoj, moći će da računaju na znatno udobnije putovanje, pošto će veći deo putovanja moći da se voze autoputem i brzim saobraćajnicama.

KOJIM I KAKVIM PUTEVIMA ĆEMO IĆI NA MORE: Do Grčke skoro sve vreme brzom deonicom, lepe vesti za one koji idu u Crnu ...

Srbija Danas - 22.04.2021

Naime, vozeći ka Grčkoj i Bugarskoj vozači praktično neće ni silaziti sa autoputa, pošto su završeni istočni i južni krak Koridora 10, dok će prema Crnoj Gori uskoro imati još 30 kilometara najsavremenije saobraćajnice.

Kakvim putevima ćemo ići do mora? Udobnije do Grčke, Bugarske, ali i Hrvatske i Crne Gore

B92 - 22.04.2021

Građani Srbije koji se ovog leta budu uputili na letovanje u Grčku, Bugarsku, Crnu Goru ili Hrvatsku, moći će da računaju na znatno udobnije putovanje Razlog je taj što će veći deo putovanja moći da se voze autoputem i brzim saobraćajnicama.